ona coś kombinuje!? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ona coś kombinuje!?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez johnyss (2013-10-28 15:34:56)

Temat: ona coś kombinuje!?

Witam, mam teraz dziwną sytuacje ze swoją byłą, oboje jestesmy młodzi bo mamy raptem po 21 lat smile Więc zaczne od początku. Byliśmy w związku takim przez pół roku ale zaiskrzyło w nas, tylko że jak nastały wakacje ona jakoś zerwała kontakt zemną potem okazało się że poznała kogoś innego i mnie zostawiła.. przebolałem to bo jestem osoba pewną siebie i nie narzekam na siebie więc olałem sprawe.. tylko że cały czas do niej coś czuje smile Teraz przechodze do sedna sprawy, po paru miesiącach z tym nowym chłopakiem ona mi chyba daje jakieś znaki.. pisze do mnie co miesiąc w celu chyba utrzymania kontaktu? co miesiąc.. rozmawiamy po 2 dni i na tym koniec, czasami rozmowa przechodzi we flirt taki jak byliśmy w związku, często mi się zwierzała że cały czas szuka samej siebie że nie wiem czy ten chłopak jest odpowiedni.. i tak miesiąc w miesiąc zawsze do mnie napisze i mi się przypomina..
I narazie z tego co sam sobie wymyśliłem to czekam aż wyjaśni się sytuacja z chłopakiem i wtedy przejde do rzeczy ale licze na waszą porade.

Jak myślicie? będzie chciała wrócić? coś kombinuje czy mi się coś w głowie już dzieje od tych głupot wszystkich smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ona coś kombinuje!?

No a Ty ja przyjmiesz spowrotem ?

3

Myślę że gdy jest jej pięknie i cudownie z jej facetem to milczy wobec Ciebie, a jak on nie ma dla niej czasu lub gdy się posprzeczają nagle pisze do Ciebie.... Nie sądzę by coś kombinowała, po prostu takie są realia...

4 Ostatnio edytowany przez johnyss (2013-10-28 16:10:47)

no właśnie ja bym ją przyjął.. i ona dobrze o tym wie.

5

Jesteś pewny siebie a dajesz się tak motać... sorry ale taka sytuacja jest chora - tak o sie z tobą rozstaje bo znalazła sobie kogoś innego, kpina w żywe oczy, nie jest zbyt poważną osobą.
Przygarniesz ją i co? po jakimś czasie się jej znowu odwidzi albo będzie latała za każdym kto się jej spodoba a ty zawsze ją przyjmiesz?
Gdzie są twoje jaja i duma?
Nie warto być z kimś kto związek traktuje jak zabawe, totalnie niepoważnie i bez zobowiązań. Chyba że tobie o to właśnie chodzi,
ale to jest wtedy raczej sexfriend a nie dziewczyna.

6

A daj spokój z nią . Wróci do cb a potem znów odejdzie bo pozna innego . Znajdź sobie inną , skoro raz cie zostawiła a teraz kręci z tb jak ma chłopaka to jak bd znów z tobą to tak samo będzie.

7

Moim zdaniem dziewczyna nie do końca czuje się spełniona w tamtym związku, brakuje jej tego, co było z Tobą. Lubi mieć wszystko pod sobą, chce żeby wszyscy faceci na nią "lecieli" a tych których już straciła, bierze na litość i zaczyna mówić o swoich uczuciach i problemach. Lepiej odpuść sobie. Przejdź przez te cierpienia i wylecz się z niej. Możesz mieć z niej więcej problemów niż pożytku. Jest dużo wartościowych dziewczyn na świecie smile

8

Niech chłop robi co chce ja byłam poniżana, bita i zdradzana a żyłam w tym chorym związku kilka lat, teraz się zmieniłam.

9

Natasza84 napisał/a:

Niech chłop robi co chce ja byłam poniżana, bita i zdradzana a żyłam w tym chorym związku kilka lat, teraz się zmieniłam.

Właśnie po to jest to forum, żeby uniknąć takich sytuacji. Ale nie dziwię się,że się zmieniłaś, takie sytuacje zmieniają.

10

Natasza84 napisał/a:

A mam takie pytanie , skoro byłaś bita i wgl to dlaczego jak pierwszy raz cię uderzył nie odeszłaś ?

Chłopie daj sobie spokój , odeszła od Cb niech teraz żałuje nie lituj się nad nią bo znów Cię skrzywdzi .

11

Dokładnie jak pisze ChceBycMama - nie daj się wykorzystać, z tego nic dobrego nie wyjdzie bo prawdziwa miłość to na pewno nie jest.

12

macie racje odpuszczam, tylko mam nadzieje że trafie jeszcze na jakąś wartościową dziewczyne wink

13

Na pewno trafisz tylko daj sobie trochę czasu . Powodzenia smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ona coś kombinuje!?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024