pomocy :( dziwne brązowe plamienie z krwią - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » pomocy :( dziwne brązowe plamienie z krwią

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: pomocy :( dziwne brązowe plamienie z krwią

Witam serdecznie wszystkie Panie!
Z góry bardzo przepraszam jesli temat juz byl albo jest nie w tym miejscu, gdzie powinien - jestem tu nowa smile

Do rzeczy:
Już od tygodnia mam plamienia (brązowe z domieszką krwi) i kompletnie nie wiem czym może być to spowodowane.... Okres skończyłam 2 tyg temu, więc nie może być to kolejna miesiączka - mam je regularnie co miesiąc i pierwszy raz zdarzyła mi się taka dziwna sytuacja. Plamienia jak już wczesniej napisalam są brązowe, czasami pojawia się troche krwi ale nie są obfite (wkładka higieniczna daje rade), nic mnie nie boli przy tym, zero swędzenia/pieczenia, nie mam wahań nastroju czy ochoty na słodkości jak to sie zdarza przy okresie ale plamienia cały czas są mimo tego, ze trwa to już 7dni i nie widać końca... Nigdy nie miałam czegoś podobnego i troche sie boje.
Dodam, że ciąża jest wykluczona (nie współżyje), nie zmienilam w żaden sposob diety itd.

Czy któraś z Was może miała coś podobnego?

Bardzo proszę o jakąkolwiek podpowiedź, nie wiem co sądzic - czy to cos poważnego czy zwyczajnie organizm "zaszalal" i przejdzie...

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomocy :( dziwne brązowe plamienie z krwią

Powinnaś iść do lekarza.

3

tak, umówię się do lekarza jeszcze w tym tygodniu ale myslalam, ze moze któraś miala cos podobnego i wie o czym moze to swiadczyc...:(

4

Miałam to samo ale zamiast okresu:/ gin nie powiedziała mi co to, ale ze względu na brak normalnej miesiączki jestem w trakcie badań. W Twoim przypadku to dziwne, ale mam przeczucie, że nic groźnego. Jak będziesz na kontroli koniecznie wspomnij o tym. Nie zaszkodzi. Pozdrawiam smile

5

I jak z Twoją dolegliwością? Mam podobny problem, tyle że u mnie to trwa dopiero 2 dzień i pamiętam że z rok temu miałam też takie plamienia. Trwały ok. 4 dni, lecz nic z tym nie zrobiłam. Teraz się trochę obawiam... A do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie.

6

witam potrzebuje pomocy co może oznaczać plamienie tydzień po okresie.?jest to niewielkie brązowe z malą ilością krwi plamienie.czy jest możliwe że to ciąża lub jakaś choroba.?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » pomocy :( dziwne brązowe plamienie z krwią

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024