Zostawiła po 2 latach przezemnie jak to naprawić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła po 2 latach przezemnie jak to naprawić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Zostawiła po 2 latach przezemnie jak to naprawić ?

Witam

Mam na imię Grzegorz moja Partnerka Małgosia.

Problem mam taki , mam 21 lat prawie i tak samo moja partnerka.

Problem mam taki.

Był taki okres w zyciu ze miałem dziewczyne poprzednią która zdradzała mnie na lewo i prawo jak dziwka , zalezało jej tylko na kasie i sexie.

Potem poznałem w szkole jak jeszcze chodziłem przepiękną kobietę była i jest dla mnie wszystkim. Jestem pewien ze takiej kobiety nigdzie nie znajdziecie , nie pali , nie pije , pozdawała matury , egzaminy zawodowe , studiuje , posiada passie ambicje , zainteresowania jest poprostu idealna. Kiedy się poznaliśmy piekła mi chociaz raz w tygodniu ciaska , babeczki i inne takie dbała o mnie jak o nikogo innego poprostu czułem ze to jest to i tego chce co prawda ciasta praktycznie zakalce ale dało się zjesc i liczył się dla mnie Gest.

I pewnego razu to się posypało ponieważ jej przyjaciółki ją zrobiły w konia i się tylko z niej śmiały i tak dalej i nie miała nikogo oprocz mnie w dodatku jej rodzice kilka lat temu się rozwiedli. No i robiłem dla niej za kolege , kolezanke , przyjaciela i tak dalej za kazdego. wszystko musiałem robić z nią i wszędzie chodzic trochę zaczeło mnie to denerwowac i postanowiłem ze ją zostawie na dzień dwa z tym problemem oczywiscie był płacz i proźba o szansę że postara się znaleźć znajomych i trochę mnie odciąży no i ja po jednym dniu jej dałem szanse i postarała się , znalazła sobie tam 2 znajomych i było super.

Lecz po kilku miesiacach ja mialem stresy bo nie zdałęm matury , zawodowego i wszystko się sypało , zaczołem się do niej chamsko odzywać i spotykalismy się tylko w niedziele cały czas.

I po kilku miesiącach bylem w szpitalu ona przychodziła mowiła ze kocha i tak dalej. Potem jak wyszedłem zaczołem odczuwać ze coś się zmienia. Lecz znalazłem upragnioną pracę i byłęm happy. oczywiscie Ona poszła na studia poznała dużo kolegów i koleżanek oraz została starostą roku oraz zastępcą przewodniczacego cos takiego.

I od tego momętu zaczeło się sypać. Pomogłem jej na początku wyjść z dołka w ktorym była dłuuuugo po poprzednim chłopaku który traktował ją bardzo źle jak zabawke .

I teraz odkąd studiuje zaczeło się walić , tak jak bylismy w technikum to sie widywalismy codziennie a teraz jej znajomi ze studiów stali się fajniejsi odemnie

W piątek była impreza na którą nie mogłe isć bo byłęm zmęczony po nadgodzinach w pracy i bolał mnie krzyż ale ona mimo ze prosiłem , poszła tam.

I okazało się ze jakis kolega z roku cmokną ją w usta ona niby z tamtąd uciekła i nawrzeszczała na tego kolege.

Potem napisała mi sms zę się rozstajemy bo ją ciągnie do tego kolegi i ani on brzydki ani ładny tylko że ją ciągnie (ma tez chore nogi) ale pogadałem z nim i odpuscił zrozumiał jest spoko.

w ten sam dzien kiedy mi to napisała pojechałem do niej i jej wybaczyłęm bo chciałą mnie zostawić bo się bałą ze przez to ja ją zostawie. powiedziała ze mnie kocha i tak dalej.

W niedziele bylismy potem w kinie i wszyskto było na 80% zachowywała się troche oschło ale znośnie no i w poniedziałęk czar prysł zero kochanie ,sarbie ,a ni nawet nie pisała dopiero jak ja się odzywałem.Pojechałęm do niej we wtorek żeby błagać ją o przebaczenie i o szanse taka sama jak kiedys dałem jej bo czuje się sam jak palec i wiem jak to boli wiem ze robilem źle , lecz ona jak kamien w wode mowie cos do niej czasami chce się jej płakać czasami się podśmiechuje albo odwraca głowe w drugą stronę w dodatku ja jestem uczuciowy chłopak i przytulam się do niej , płacze , łapie za ręke i nic prosiłem ze 100% ona mowi ze przez te chamskie odzywki oraz przez moj brak czasu sam się z jej życia wykresilem lecz wiem ze w głebi serca mnie kocha bo gdy wypominam mile chwile to chce jej sie plakac. Zrobilem dla niej film na YouTube z melodią i naszymi zdjęciami ale tez nic się nie odezwała. prosiłęm zeby odzywałą się jak wychodzi na studia i wraca bo się martwie tez nic. tylko jej mama mi to pisała jak ją poprosiłem.

I nie wiem co juz mam dalej z tym robić kocham ją bardzo nad życie i ja wiem ze doceniamy cos dopiero jak to tracimy ale ja rozumie moje błedy tylko ona mowi ze nie moze ze nie wie czy jej zalezy i czy kocha ze chce czasu. ustalilismy ze spotkamy się w niedziele  o 13 i ze nic nie będziemy pisali od wtorku ale ja tak nie moge bo się o nią martwię.

Chcę ją zabrać w niedziele w miejsce gdzie wyznałem jej miłość i dam jej walentynkę która kiedys pisała i poprosze zeby przeczytała na głos bo są tam jej czułe słowka.

Czy zda egzamin takie coś ?

Pomózcie bo nic nie jem od soboty i ja kocham a ona teraz mnie zlewa  ; (

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiła po 2 latach przezemnie jak to naprawić ?

Daj jej czas poukladac to wszystko sobie. Jesli kocha i pisane jest wam byc razem to tak bedzie. Nie naciskaj w ten sposob nic nie zdzialasz.

3

Ale rozstania i separacja nigdy nie przynosi efektów bo albo si ejest albo nie

4

no cóż chciałeś żeby miała znajomych, teraz ma, chciałeś mieć więcej czasu, teraz masz., nie chciałeś z nia nigdzie chodzic, no i nie chodzisz, więc nie wiem po co teraz mówisz że kochasz jak własną złość i stres przelewales na nią, a z tego jak ją opisałeś wynika że jest bardzo wrażliwą osobą... nie wiem co Ci poradzić, tylko nie zmuszaj jej do tego by była z tobą jeżeli tego nie chce, bo nie będzie szczęśliwa i miłości udawanej pewnie nie chcesz

5

Czasem chwila milczenia moze zmienic wszystko. Nie naciskaj. Jestescie umowieni daj jej czas do namyslu. Nic na sile, bo nie na tym polega zwiazek.

6 Ostatnio edytowany przez GrzegorzKop (2013-10-24 14:51:07)

dobrze postaram się do niedzieli nic nie odzywać liczę na to że sama się odezwie ale denerwuje mnie to ze ja się przed nią płaszcze a ona się podśmiechuje i nawet nie patrzy mi w oczy.

a ja jestem bardzo wrazliwy i mnie to boli jak diabli ale wiem ją tez bolało moje zachowanie. Tylko ze ja dałęm jej szanse

7

Płaszczenie się nie jest dobrą metodą ani na zyskanie czyjegokolwiek szacunku, ani na naprawienie związku, ani na... nic dobrego.

8 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-10-24 15:51:13)

Człowieku mam podobny problem  i mamy te same wady i zalety , twoja sytuacja jest podobna do mojej ja też to przechodzę teraz !!! wulgaryzm opanuj się ! mi też jest ciężko ale miej wulgaryzm a bedzie Ci dane !. Nie płaszcz się przed nią bądź sobą zawsze . . . Widocznie nie jest Ciebie warta i trzeba szukać dalej !

To ja Cię proszę - opanuj się. Taki język nie jest tolerowany na forum. Mod. Anemonne

9

ja nie wiem nie mam siły do tego a ja juz taki jestem ... staram się i nic.

10

ktoś jeszcze się wypowie ?

11

Jak dzisiaj samopoczucie?

12

coraz gorzej ze mną.

13

Ja mam jadłowstręt od soboty nic nie jem tylko woda czekam na tą niedziele ale korci mnie zeby napisać..

14

Badz silny. Niedziela coraz blizej. Dasz rade. Powodzenia.

15

Dzieki justyna jak mozesz wypij jakieś winko za moje szczescie! JA wypije za twoje rady skromne piwko

16

Ja z tych niepijacych niestety. I oczywiscie nie ma za co.

17

Witam ponownie i wybaczcie że Tyle się nie odzywałem ; ) Opowiem wam finał tej jakże smutnej historii i czekam na wasze opinie smile

No więc przełożyłem z nią spotkanie o 1 dzien wczesniej w sobote bo się strasznie martwiłem

Kupiłem duży bukiet róż , napisałem miłosny list i wziołem walentynkę którą mi kiedyś dała.

Po przyjsciu na miejsce spotkania z kwiatami spytała się " Po coś to kupił?  żebyś potem tego nie załował" i juz wiedziałęm ze będzie źle.

Zabrałem ją w miejsce pierwszego wyznania miłości , trochę pogadałem o szansie itp. przeczytałem list . trochę się wzruszyła i potem dałem jej do przeczytania walentynkę lecz tylko otworzyła . popatrzyła z 2 minuty i oznajmiła  że nie może tego przeczytać.

Potem ona zaczeła mi gadać ze jestem wartosciowym człowiekiem i tak dalej . A następnie mówiła że duzo się wydarzyło i tak dalej.

Postanowiłem ją przycisnąć i spytać się dlaczego tak postępuje spytałem czy kogoś ma to zaprzeczyła. Spytałem ponownie mówiąc zeby nie kłamała bo to widać i przyznała mi się ze jednak ten kolega ze studiów zawrocił jej w głowie.

I potem znów ją przycisnołem czy przemyślała to i po przycisnięciu mówiła że spotykała się z nim w tym czasie jak mieliśmy sobie przemyśleć poprostu zamiast przemyślec sobie wszystko to miała mnie juz totalnie w dupie i łaziła do niego do domu na całowanko.

Potem pogadalem z nią troche na Fb i oznajmiła mi że:

-Nie ma nic ze mna wspolnego
-Ze nie podoba mi się jej zespół
-Ze uwazałem ze była dziecinna (bo tak było nie raz ale zwracalem tylko uwagę wkoncu ma 20 lat)
-I ze prosilem ja z tydzien o przefarbowanie wlosow. nie chodzi ze mi sie nie podobaly ale fajnie by było jak by w innych sprobowala.

Ogolnie według mnie zachowała sięjak swinia postanowiłem ją wszędzie poblokować i usunąć numery z telefonu .

Czy mam i czy warto czekać aż wroci ?

18

Witaj ziomek.
       W moim przypadku było podobnie. Też nagle wyskoczyła że chce czasu bla bla bla... . Po tym jak mnie zostawiła po 6 latach razem wyszło szydło z worka. Poszła za 9 lat starszym chłopakiem którego poznała w pracy którą jej pośrednio załatwiłem. Przed rozstaniem też próbowałem jej przypomnieć wspólnie spędzone chwile i to nic nie dało. Po przeczytaniu kilku podobnych tematów okazało się że już nic nie poradzę na to i wszystkie starania tylko pogorszą.

Powody oczywiście z d...py.U mnie zdążyła jeden podać (przerwałem bo wiedziałem że wymyśla i kłamie).
Cóż mogę Tobie doradzić... . Przedewszystkim ona nie wróci. Zostaną parą. Będzie jemu piekła te ciastka babeczki zakalce i co tam jeszcze. Będzie im słodko, przyjemnie Ale wiedz jedno. Od nadmiaru słodkości robi się próchnica i od próchnicy zęby wypadają. Analogicznie ich kiedyś także zamdli i te słodkości im zaszkodzą. Cieszy się obecną chwilą a jej myśli krążą w innej galaktyce. Nie krzycz, nie płacz, nie kontaktuj się z nią, nie błagaj, nie szukaj, nie rób nic. ona i tak tego nie usłyszy, nie zrozumie. Każda twoja próba karmi jej ego więc się nie poniżaj przed nią. Poprostu pozwól jej odejść.

Teraz plan dla Ciebie. Matura ma być zdana i meldujesz się na studiach !!! Frajer nie jesteś!!! Co z pasjami?? Masz? To bardzo dobrze. Nie masz? To na co jeszcze czekasz. Ja zacząłem biegać. To mi pomagało. Tak biegałem że maraton warszawski przebiegłem. Ćwiczyłem w domu. Pompeczki brzuszeczki i takie tam. Domyślasz się już czemu to wszystko służy?? Zajęciu się sobą. Tak-masz się zająć sobą!!! A wiesz po co?? Tak, właśnie po to żeby twoja nowa kobieta miała ekstra chłopaka. Mądrego i z pasjami. O to teraz walczysz!!! Zrozumiane czy coś mam powtórzyć? 

Trzymaj sie:) Pjona.

19 Ostatnio edytowany przez GrzegorzKop (2013-11-02 23:01:53)

No poprawkę z matury mam dopiero w następnym roku ale stary jestem pełen podziwu bardzo zdemotywowała mnie twoja wypowiedź . Może i masz rację ze tak będzie. Ale ja od tygodnia wcale się juz nią nie interesuje tak jak napisałem wyżej w postach . A tak to pracuje do 6 rano do 14 i potem nie mam zabardzo co ze sobą zrobić bo kazdy ze znajomych studiuje i wszystko i no poprostu dupa ; ) ale juz przeszły mi wszystkie problemy z przejmowaniem się itp jest stabilnie a studia to no nie wiem . jak matura będzie to może ale jakoś nie jestem przekonany do studiów.

EDIT:

Co do pasji interesuję się starymi motocyklami głównie odnawiam je i daje nowe życie , hm cóż jeszcze lubię horrory i wypady do kina no dużo tego jest dość sporo. Też myślałem nad siłownią itp ale chciałbym z kimś nie samemu.

Ogolnie każdy mieszka poza moim miastem oraz studiują i nie mają czasu i samemu wszystkiego bym nie chciał robić.

20

ktoś coś doda ?

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła po 2 latach przezemnie jak to naprawić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024