Dlaczego nawet nie zadzwoni zapytać się co slychać ,choćby tylko to?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nawet nie zadzwoni zapytać się co slychać ,choćby tylko to??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 57 ]

1 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-22 21:23:46)

Temat: Dlaczego nawet nie zadzwoni zapytać się co slychać ,choćby tylko to??

Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas ,rozstawalismy pozniej znow powroty...Jeden drugiemu nie popusci ,obydwoje uparci...

Az pewnego raz zdenerwowal sie to co mi powiedzial tez mnie wkurzylo...
Tez sie zaparlam i cisza zadno sie nie odzywa ...cisza juz dlugi czas znacznie dluzszy niz poprzednie cisze...

Mowil ze tak mnie bardzo lubi ,ze chcialby ze mna cos wiecej ,ale ja nie jestem jeszcze gotowa ,dlaczego chocby nie zadzwoni nie zapyta ,co slychac u mnie,nie chodzi mi o to zeby sie umowic z nim ,ale zeby chociaz zadzwonil zapytal jak u mnie...mowil ze takk bardzo mnie lubi ...to dlaczego teraz nawet nie zadzwoni chocby z zapytaniem czy u mnie wszystko ok  ?? dlaczego ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nawet nie zadzwoni zapytać się co slychać ,choćby tylko to??
AniolZInnegoSwiata napisał/a:

Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas ,rozstawalismy pozniej znow powroty...Jeden drugiemu nie popusci ,obydwoje uparci...

Tez sie zaparlam i cisza zadno sie nie odzywa ...cisza juz dlugi czas znacznie dluzszy niz poprzednie cisze...

Mowil ze tak mnie bardzo lubi ,ze chcialby ze mna cos wiecej ,ale ja nie jestem jeszcze gotowa ,dlaczego chocby nie zadzwoni nie zapyta ,co slychac u mnie,nie chodzi mi o to zeby sie umowic z nim ,ale zeby chociaz zadzwonil zapytal jak u mnie...mowil ze takk bardzo mnie lubi ...to dlaczego teraz nawet nie zadzwoni chocby z zapytaniem czy u mnie wszystko ok  ?? dlaczego ?

Hej, może czeka aż Ci przejdzie. I będzie czekał na znak od Ciebie, że nie gniewasz się i wgl.? Moim zdaniem czasami trzeba ustąpić. Bo jak wszyscy honorowi to nic z tego nie wyjdzie.. Albo poczekaj jak chcesz, tylko będziesz w ciągłej niepewności. A tak np głupio napiszesz, że może o jakimś spotkaniu, albo całkowicie niezobowiązująco, że 'co tam?' ? ;D

Nie moge tego zrobic,to on sie zawsze pierwszy odzywal i mowil ze tak bardzo tesknil,ze tak mnie bardzo lubi ...skoro byla by to Prawda odezwalby sie zadzwonil ,a tak juz dlugo nic cisza...nawet zadnego smsa telefonu ,jak sie masz co slychac chociaz to ,a tu nic..

4

Nie zadzwoni, ponieważ wie, że wszystko ok. Dzwonienie co chwilę by zadać durnowate pytanie może zatruć życie. Jeśli coś jest nie ok, informacja płynie w przeciwnym kierunku i w związku z tak ustawionym obiegiem powiadamiania, wykonuje się kilkaset do kilku tysięcy razy mniej telefonów.

Nie zadzwoni, bo nie ma celu - jeśli umówienie się jest wykluczone.
Też bym nie dzwonił, bo szanuję czas własny i innych.

Masz potrzebę - zadzwoń Ty.

5 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-22 23:29:49)

N4VV napisał/a:

Nie zadzwoni, ponieważ wie, że wszystko ok. Dzwonienie co chwilę by zadać durnowate pytanie może zatruć życie. Jeśli coś jest nie ok, informacja płynie w przeciwnym kierunku i w związku z tak ustawionym obiegiem powiadamiania, wykonuje się kilkaset do kilku tysięcy razy mniej telefonów.

Nie zadzwoni, bo nie ma celu - jeśli umówienie się jest wykluczone.
Też bym nie dzwonił, bo szanuję czas własny i innych.

Masz potrzebę - zadzwoń Ty.

skad moze wiedziec ze wszytsko ok u mnie???......... nie wie nie ma skad wiedziec...i nie mowi nie chodzi mi o czeste dzwonienie ale chocmy raz od tamtej ciszy tka dlugiej okolo 8 miesiecy..

a MOWI ze tak bardzo mnie lubi...ehh

6 Ostatnio edytowany przez N4VV (2013-10-23 02:18:19)

...skad moze wiedziec ze wszytsko ok u mnie???.

Stąd, że nie dzwonisz Ty.
Na tym właśnie polega odwrotny obieg, że dzwoni sie wówczas, gdy zachodzi potrzeba.

Ty zaś wymyślasz schemat postawiony na głowie, by do każdego, co godzinę dzwoniła pani z pogotowia z pytaniem, czy przypadkiem ma wysłać karetkę.
Wysłać.

7

Napisalas ze nie jestes gotowa na związek. Nie jestes zainteresowana

On był.
Daj moze chłopowi spokój?

8

End_aluzja napisał/a:

..
Daj moze chłopowi spokój?

Temu misiu - temu misiowi.
Temu chlopu - temu chlopowi.

Zdurłem. smile

9

A, że tak głupio spytam: Księżniczka choć raz sama zadzwoniła, żeby spytać co u rzeczonego pana słychać? Czy księżniczka go nie lubi? A może uważa, że jej nie wypada odezwać się pierwszej ?

Zauważyłam ostatnio, że jak grzyby po deszczu mnożą się wątki o tej samej tematyce: on nie dzwoni, biedna ja, co mam zrobić? dlaczego się nie odzywa?
No aż ręce opadają.....

10

Na logikę: po co ma dzwonić do dziewczyny , która nie była gotowa się z nim związać i walnęła focha o coś tam?

Jak tęsknisz to sama się odezwij i tyle.
Jak Twoja duma Ci nie pozwalam to zamknij ten rozdział.
Daj facetowi żyć.
Najwidoczniej nie interesują go już Twoje sprawy.

11

Ale czego Ty od niego chcesz?
Potrzebna Ci ofiara do męczenia?

On chciał związku. Ty nie. Mimo wszystko trzymałaś go przy sobie na emocjonalnym sznureczku. Facet wykorzystał okazję (czyli Twojego focha) i postąpił tak jak powinien postąpić zdrowo myślący człowiek - zerwał toksyczną relację. Po co miał tracić czas na skakanie koło Ciebie?

Strasznie późno Ci się przypomniało o jego istnieniu. Po 8 miesiącach to on zapewne układa sobie życie z jakąś gotową na związek a nie marnuje czas na zastanawianie się co u Ciebie słychać.

Nie zancie go ,nie macie pojecia o sytuacji ,a snujecie wersje.....

Nie chodzi o to ze nie bylam nim zainteresowana ,lubilam go on on tym wie,ta naprawde spotykalismy sie tylko na sex tak naprawde ,kazdy potrzebuje czulosci seksu Prawda? i nie musi od razu sie wiazac..jemu tez w sumie to pasowalo.

13

Facet chciał czegoś poważniejszego zapewne. To ,że spotykaliście się Twoim zdaniem jedynie na seks czy czułości, nie oznacza ,że z jego strony było tak samo. Obecnie też spotykam się z dziewczyną ,która strasznie fochuje się na wiele rzeczy. Spotkaliśmy się 2x było czule ,przytulanie buziaki , a później zapytała się czego od niej oczekuje napisałem ,że myślę o niej na poważnie i zaczęło się... nie mogę ci niczego obiecać, nie chce cie ranic itp. itd. a po trzech dniach bez kontaktu dostalem od niej takiego sms z wyrzutami ,ze "mam to już pewnie gdzie" ,że sam zgłupiałem. Spotykam się z nią i jest w kratkę jedno spotkanie czule, a na kolejnym mnie do siebie nie dopuszcza. A o tekst czy się mną bawi ,bo nie wiem na czym stoję strzeliła focha i wielka obraza ,że niby ją tym tekstem zraniłem. Ogólnie rozumiem tego Twojego faceta , bo ja chyba też sobie swoją Panią raczej odpuszcze, bo nie wie czego chce. I tak samo pewnie było z Twoim gosciem. Po co sie starać skoro druga strona tego nie robi i nie wie czego chce. I jak ktoś już napisał, po 8msc. to już jest dawno pozamiatane. Trzeba było działać wcześniej i samej się odezwać. Korona z głowy przez to nikomu nie spadnie.

14

Nie zancie go ,nie macie pojecia o sytuacji ,a snujecie wersje.....

A cóż innego mamy robić? Wróżkę Ci znaleźć, żeby powiedziała dlaczego on nie zadzwoni? Bo na Twoje pytanie nie ma innej odpowiedzi jak "snucie wersji".

Nie chodzi o to ze nie bylam nim zainteresowana ,lubilam go on on tym wie,ta naprawde spotykalismy sie tylko na sex tak naprawde ,kazdy potrzebuje czulosci seksu Prawda? i nie musi od razu sie wiazac..jemu tez w sumie to pasowalo.

Znajomości "tylko na seks" mają często to do siebie, że strony są umiarkowanie zainteresowane co słychać u drugiej osoby... Zwłaszcza po licznych awanturach (pisałaś, że były rozstania i powroty) i w sytuacji, kiedy to on zawsze musiał odzywać się pierwszy (co też napisałaś). Można znaleźć mniej skomplikowaną kandydatkę do niezobowiązującego seksu, co, być może, właśnie miało miejsce (znowu snucie wersji tongue ).

15 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-24 16:17:50)

Po prostu nie chce dac sie zranic,bo on to Taki troche babiarz z moich obserwacji ....dlatego nie chcialam wejsc z nim w glebsza relacje..

ale jako znajomego kolege czemu nie... ale kiedys mi powiedzial ,ale w zlosci ,albo sie z nim spotykam ,albo w ogole zadnego kontaktu...nie wiem dlaczego?

Ja nie bylam dla niego skomplikowana ,tylko nie dalam sobie wejsc na glowe ,nie zawsze spotykalam sie kiedy chcial dzwonil, nie bylam na jego zawolanie,czesto odmawialam pozniej byl bardzo zly ,ale wyszlo tak ze nie moglam ,albo zbyt zmeczona bylam ,mam prawo.

Kiedys po rozlace ,przerwie jakiejs 6 miesiacach ,jak sie znow spotalismy ,po seksie pyta mnie "z kim to robilas przez ten caly czas "tak grzecznie ladnie "no powiedz prawde" ,co to w ogole za pytanie..??? zebym powiedziala prawde .i czy czasami nie sypiam z moim nowym wspolokatorem ,zebym mu sie przyznala....tak jasne sypiam z wspolokatorem mlodszym ode mnie o 5 lat..heheh zabawny... nawet nie wiem dlaczego tak sadzi ,takie mysli mu do glowy przychodza??..
Co to w gole za pytania,co go to w ogole obchodzi?? skoro obrazil sie nie odzywal?

16 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-24 16:44:38)

Czasami ja byl zly na mnie ,nie bylo po jego mysli to krzyczal wykrzykiwal do mnie "NIeNAWIDZE CIE" ...:)

17 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-30 23:57:03)

AZ TU do dzisiaj po Jakis 8 miesiacach CISZY!!! zadzwonil az mnie zatkalo nie wiedzialam co odpowiedziec i zapytal czy mam problemy jak sie masz? ze tylko  czasu minelo...I CZY BEDDZIESZ SPALA ze mna " A JA na to ze dlaczego takie rzeczy mi mowi? a on ROZLACZYL SIE i nie oddzwonil......O CO MU CHODZI dlaczego tak robi?

CHYBA cos wypil ..DOBRA WIEM CHCE MNIE PRZELECIEC..i nie zwaza na to ,ze moze akurat z Kims jestem,mam faceta...
ALE nie mogl zadzownic normalnie do mnie na trzezwo ,a pozniej sie rozlaczly??? JAK TAK MOZNA o co mu chodzi??? niby wrazliwym czlowiekiem jest ,a tak sie zachowuje dlaczego?

Dlaczego akurat teraz pomyslal sobie o mnie??? a przez 8 miesiecy nic ,ani telefonu z zapytaniem czy wszystko ok ?? JAK TAK MOZNA ? i dlaczego tak postepuje?

Odpowie mi ktos?..:(

19

Seksiku mu się zachciało i zadzwonił.

20

....Dlaczego akurat teraz pomyslal sobie o mnie??? a przez 8 miesiecy nic ,ani telefonu z zapytaniem czy wszystko ok ?? JAK TAK MOZNA ? i dlaczego tak postepuje?

Najwidoczniej wszystkie lepsze opcje z listy spaliły na panewce.

21

Dla mnie to chore . Koleś chce tylko seksu a nie czegoś więcej . Po co ty się z nim spotykasz .? Powiedz mu co ty do niego czujesz co od niego oczekujesz i zapytaj co on ma ci do powiedzenia . I będziesz wiedziała na czym stoisz . A nie czekasz jak głupia na tel od niego a on się może zabawia z innymi . A jak mu się znudziło to do cb zadzwonił . Przemyśl co ty z sobą robisz . Za parę lat możesz żałować , na prawdę .

On mysli naprawde ze spotkam sie z nim ?..........

23

Jeśli ma 100 pozycji na liście, myślę, że ma podstawy myśleć, że któraś się z nim spotka.

24

smile

25

łoo matko Ty tak na serio ten temat?

26

adlof11 napisał/a:

Facet chciał czegoś poważniejszego zapewne. To ,że spotykaliście się Twoim zdaniem jedynie na seks czy czułości, nie oznacza ,że z jego strony było tak samo. Obecnie też spotykam się z dziewczyną ,która strasznie fochuje się na wiele rzeczy. Spotkaliśmy się 2x było czule ,przytulanie buziaki , a później zapytała się czego od niej oczekuje napisałem ,że myślę o niej na poważnie i zaczęło się... nie mogę ci niczego obiecać, nie chce cie ranic itp. itd. a po trzech dniach bez kontaktu dostalem od niej takiego sms z wyrzutami ,ze "mam to już pewnie gdzie" ,że sam zgłupiałem. Spotykam się z nią i jest w kratkę jedno spotkanie czule, a na kolejnym mnie do siebie nie dopuszcza. A o tekst czy się mną bawi ,bo nie wiem na czym stoję strzeliła focha i wielka obraza ,że niby ją tym tekstem zraniłem. Ogólnie rozumiem tego Twojego faceta , bo ja chyba też sobie swoją Panią raczej odpuszcze, bo nie wie czego chce. I tak samo pewnie było z Twoim gosciem. Po co sie starać skoro druga strona tego nie robi i nie wie czego chce. I jak ktoś już napisał, po 8msc. to już jest dawno pozamiatane. Trzeba było działać wcześniej i samej się odezwać. Korona z głowy przez to nikomu nie spadnie.

Adolf wiesz czemu tak jest? ja rozumiem tą dziewczyne. Ona sie boi, ma jakies leki przed wstapieniem w zwiazek, przed tym,ze moze Wam nie wyjsc, raz chce raz nie. Nie chce Ciebie zranic... tutaj istnieje problem na podlozu psychicznym, musisz udowodnic jej ze warto. Tez tak mialam. Chcialam,ale zaraz mialam watpliwosci, mialam straszny uraz po tamtych zwiazkach stad mimo woli, mimo checi nieraz blokowalo mnie cos i paralizowalo. Sprobuj ja zrozumiec, wspierac ja, udowodnic jej jesli CI na prawde zalezy,ze jestes wyjatkowym,ze nie zalezy CI na jednym,ze chcesz na prawde aby byla szczesliwa z Toba. Wiem co mowie, ze mna bylo podobnie.. ,ale teraz jest inaczej, moj obecny partner odmienil moje zycie, staral sie rok, ale widocznie mu zalezalo bo teraz jestem pewna i mam do niego ogromne zaufanie. POWODZENIA!

27

AniolZInnegoSwiata powiedz mi czemu to on musi zawsze dzwonić i pisać? Czemu Ty nie możesz? Sama wcześniej pisałaś, że chciałaś się tylko na seks umawiać, że na związek gotowa nie jesteś, a jak on się chciał tylko na seks umówić to masz wielki bulwers. Chcesz się z nim spotkać i po gadać to mu napisz na spokojnie wiadomość, że chętnie się spotkasz, ale chcesz po gadać. I na tym spotkaniu zapytaj się go czego on oczekuje od Ciebie, powiedz mu czego chcesz Ty. Jeśli Ci powie, że niczego zobowiązującego, a Ty byś chciała związku z nim to grzecznie mu po dziękuj i niech każdy pójdzie w swoją stronę.

adrianna2013 napisał/a:
adlof11 napisał/a:

Adolf wiesz czemu tak jest? ja rozumiem tą dziewczyne. Ona sie boi, ma jakies leki przed wstapieniem w zwiazek, przed tym,ze moze Wam nie wyjsc, raz chce raz nie. Nie chce Ciebie zranic... tutaj istnieje problem na podlozu psychicznym, musisz udowodnic jej ze warto. Tez tak mialam. Chcialam,ale zaraz mialam watpliwosci, mialam straszny uraz po tamtych zwiazkach stad mimo woli, mimo checi nieraz blokowalo mnie cos i paralizowalo. Sprobuj ja zrozumiec, wspierac ja, udowodnic jej jesli CI na prawde zalezy,ze jestes wyjatkowym,ze nie zalezy CI na jednym,ze chcesz na prawde aby byla szczesliwa z Toba. Wiem co mowie, ze mna bylo podobnie.. ,ale teraz jest inaczej, moj obecny partner odmienil moje zycie, staral sie rok, ale widocznie mu zalezalo bo teraz jestem pewna i mam do niego ogromne zaufanie. POWODZENIA!

dokladnie .

Zastanawia mnie jego zachowanie,czy on to specjalnie robi ,zeby mi na zlosc zrobic?... dziwne to ze po 8 miesicach ciszy nagle sobie zadzwonil akurat teraz ,a czemu nie wczesniej?..i mowi mi wprost od razu takie rzeczy i sie rozlacza ,co to ma byc,ale chyba troche wypili czy nie mogl normalniena trzezwo zadzownic zapytac? o co tu chodzi.... i nie zwaza nie bierze pod uwage fakt ze moglabym byc w zwiazku ,miec faceta...

30

Ale jego nie interesuje czy masz kogoś czy nie. On miał ochotę na seks to sobie do Ciebie zadzwonił. TYLE. nad czym się zastanawiasz?

ananaasowa_ napisał/a:

Ale jego nie interesuje czy masz kogoś czy nie. On miał ochotę na seks to sobie do Ciebie zadzwonił. TYLE. nad czym się zastanawiasz?

Ok ,ale to takie troche dziwne ,ze po takim dlugim czasie,a dlaczego nie wczesniej?i dlaczego nie zadzwonil do mnie na trzezwo i jak mowil o tym zapytalam dlaczego mi takie rzeczy mowi to sie rozlaczyl ?

32

Dziewczyno, a Ty naprawdę nie możesz zająć się sobą zamiast wiecznie kimś innym?
Czemu nie zadzwonił...
Czemu teraz a nie wcześniej...
Dlaczego nie pomyślał, że masz faceta...
Jak tak można...

A co Cię to wszystko obchodzi? Dostałaś wyraźną propozycję - czy chcesz spotkać się na seks. Jeśli nie chcesz to się nie spotykasz i nie marnujesz kolejnych 8 miesięcy nad rozkminianiem formy jego wypowiedzi!

vinnga napisał/a:

Dziewczyno, a Ty naprawdę nie możesz zająć się sobą zamiast wiecznie kimś innym?
Czemu nie zadzwonił...
Czemu teraz a nie wcześniej...
Dlaczego nie pomyślał, że masz faceta...
Jak tak można...

A co Cię to wszystko obchodzi? Dostałaś wyraźną propozycję - czy chcesz spotkać się na seks. Jeśli nie chcesz to się nie spotykasz i nie marnujesz kolejnych 8 miesięcy nad rozkminianiem formy jego wypowiedzi!

tak racja , ale zastanawia mnie jednak to ,czy specjalnie mi to robi chce dokuczyc,pokazac cos,udowodnic?  jaki na cel tak naprawde ??

Bo nie mogl normalnie zadzwonic  na trzezwo zeby sie niby spotkac,to dzwoni Jakis troche niby napity do tego od razu mowi o seksie i rozlacza sie ? i niby jest wrazliwym czlowiekiem..

34

Po co rozważać wybryk pijanego faceta?
Jakie to ma znaczenie co nim kieruje?

No i najważniejsze - dlaczego Ty wierzysz w to co ludzie mówią zamiast sobie samodzielnie opinię wyrobić?

vinnga napisał/a:

Po co rozważać wybryk pijanego faceta?
Jakie to ma znaczenie co nim kieruje?

No i najważniejsze - dlaczego Ty wierzysz w to co ludzie mówią zamiast sobie samodzielnie opinię wyrobić?

chcialabym poznac tylko co inni ludzie o tym sadza ,co mysla ,tylko to

BO np dlaczego jesli chodzi o sex to nie zadzwonil do mnie wczesniej niz po 8 miesiacach  ???

36

I to jest właśnie Twoje przekleństwo - ciągłe kierowanie się opiniami innych ludzi.

Skąd my mamy wiedzieć dlaczego zadzwonił dopiero teraz? Jego trzeba było zapytać. Najprawdopodobniej przez ten czas miał jakąś inną od seksu. Może nadal ma, ale po pijaku mu się na wygłupy zebrało.

vinnga napisał/a:

I to jest właśnie Twoje przekleństwo - ciągłe kierowanie się opiniami innych ludzi.

Skąd my mamy wiedzieć dlaczego zadzwonił dopiero teraz? Jego trzeba było zapytać. Najprawdopodobniej przez ten czas miał jakąś inną od seksu. Może nadal ma, ale po pijaku mu się na wygłupy zebrało.

I on naprawde sadzi ,ze ja na to pojde? ... ale sie rozlaczyl i nie oddzwonil... nie wiem czy on w cos gra... chce mi cos pokazac udowowdnic..?

38

Jesteś mu obojętna jak zeszłoroczny śnieg. Ale gdyby wiedział ile o nim rozmyślasz to by mu nieźle ego podbudowało...

39

Wczesniej sie nie odzywal bo nie mial ochoty ani potrzeby. Zadzwonil bo byl pijany.jak sie zorientowal co zrobil to sie wycofal,bo mimo,ze alkohol podpowiada mu glupstwa to ob doskonale wie ze NIE CHCE miec z Toba kontaktu ,nawet seks go nie interesuje-dlatego sie rozlaczyl i zamilkl. Czego Ty tu nie rozumiesz!?!?

Zastanawia mnie jaka jest przyczyna ,ze tak mnie traktuje ?

za to ze wczesniej go nie chcialam,troche jakby olewalam?? ale nie bralam go na powaznie bo nie chcialam pozniej byc zraniona..

vinnga napisał/a:

Ale gdyby wiedział ile o nim rozmyślasz to by mu nieźle ego podbudowało...

dokladnie ,bo wczesniej bylam dla niego oschla ,nie bylam nim zainteresoana,olewalam go ,ale tylko dlatego ,zeby pozniej nie zawiesc sie nie cierpiec,dlatego nie bralam go na powaznie

42

O kobieto jaka Ty jesteś trudna. Jesteś bardzo zapatrzona w siebie i masz kompletnie gdzieś jego uczucia! Tak myślę, że zadzwonił by Ci coś udowodnić, a mianowicie to, że to chore umawiać się z kimś tylko dla seksu. Tego wcześniej CHCIAŁAŚ, więc czemu teraz tak Ci źle, że tylko po to zadzwonił? Już wiem! Bo Ty myślałaś, że on przez te 8 miesięcy płacze w poduszkę za Tobą, a jak zadzwoni to znów będzie prosił o chwilę Twojej uwagi. Głupi jest, że w ogóle zadzwonił nawet po to, by Ci się dopłacić i coś Ci udowodnić. Ja na jego miejscu bym Cię dawno olała, bo co z tego, że on Ci mówił, że Cię bardzo lubi jak Ty miałaś  totalną olewkę na niego i zawsze czekałaś aż on pierwszy się odezwie, aż znów zacznie prosić i przepraszać, a księżniczka łaskawie na seks się zgodzi, bo niby bardzo się boi z nim związać, bo to podobno zły facet jest. Jeśli się do związku nie nadawał, to czemu mu nie dałaś spokoju i nie dałaś mu szansy by spotkał taką, która zechce się z nim związać? Pytam poraz kolejny: czego Ty od niego chcesz? Chcesz by walczył o Ciebie, chcesz jego miłości, czy nadal tylko seksu?

Jezeli mu naprawde zalezy ,zeby pokazal udwowodnil ,a nie robil na zlosci ,mscicl sie ,pokazywal mi specjalnie ze mnie nie szanuje,zebym to poczula...

44

Ale JEMU NIE ZALEZY!

45

Zależało kiedyś, teraz ma na to wyrąbane i bardzo dobrze.

46

Zgadzam sie! I tu nie ma sie nad czym rozwodzic. Pretensje mozesz miec tylko do siebie.

47

Skończ rozmyślanie nad jego posunięciami.
Zajmij się rozmyślaniem nad sobą.
- czego Ty chcesz od życia
- jak nauczyć się komunikacji i mówienia o swoich oczekiwaniach
- jak pozbyć się idiotycznego przekonania, że ludzie powinni wiedzieć co Ty sobie myślisz
- jak nawiązywać i rozwijać normalne relacje
- jak przestać zadręczać facetów problemami z własną przeszłością

Na pewno jeszcze dużo innych działek do opracowania byś znalazła. Masz taki wewnętrzny bałagan, że nie wiem jak wytrzymujesz sama ze sobą... Uwierz, dla Ciebie ważniejsze jest to co Ty robisz niż to "dlaczego on tak postąpił".

zuza1991rok napisał/a:

Ale JEMU NIE ZALEZY!

skoro nie zalezy  tak mnie nie lubi to po co zadzwonil ,nawet tylko na sex?

49 Ostatnio edytowany przez zuza1991rok (2013-10-31 21:02:59)

Bo sobie wypil ale jak sobie uswiadomil co zrobil to zamilkl bo nie ma ochoty na znajomosv z Toba. Tak Ci ciezko zrozumiec ze on ma Cie juz gdzies?trzeba bylo sie nim interesowac wczesniej a nie olewac.

Tak w ogole to on musi Cie lubic/musi mu zalezec zeby chcial Cie bzyknac? Dziewczyno...

Czuje ,znajac go troche czau ,pare lat....ze tak naprawde robi to specjalnie ,zeby mnie ponizyc ,pokazaac mi ,ze moze mnie tak potraktowac,zeby mnie zabolalo....

ALE on sie nie nadaje na zwiazek,lubie go ,ale nie do zwiazku.....

51

Czuje ,znajac go troche czau ,pare lat....ze tak naprawde robi to specjalnie ,zeby mnie ponizyc ,pokazaac mi ,ze moze mnie tak potraktowac,zeby mnie zabolalo....

Jasne. Nie ma nic lepszego do roboty tylko przez 8 miesięcy obmyślać plan zemsty... Dziewczyno, ogarnij się i nie szukaj teorii spiskowych. Najpierw było "czemu nie dzwoni", jak zadzwonił to jest "czemu powiedział to co powiedział". Ależ niektórzy lubią utrudniać sobie życie...

vinnga napisał/a:

Jasne. Nie ma nic lepszego do roboty tylko przez 8 miesięcy obmyślać plan zemsty... Dziewczyno, ogarnij się i nie szukaj teorii spiskowych. Najpierw było "czemu nie dzwoni", jak zadzwonił to jest "czemu powiedział to co powiedział". Ależ niektórzy lubią utrudniać sobie życie...

Nie to ze caly czas o tym mysle... tylko zastanawilo mnie to wiec,zapytalam ,zadalam pytanie na Forum,jak kazdy inny...

53 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2013-10-31 21:32:18)

A czemu się nie nadaje? Może warto było dać mu szansę? Ty naprawdę nie masz innych problemów? Jeśli się na związek nie nadawał (choć ja uważam, że to Ty się nie nadajesz, nie on) to czemu o nim tyle myślisz i czemu miałaś żal, że nie zadzwonił? Weź mi to wytłumacz!

Myszeczka23 napisał/a:

A czemu się nie nadaje? Może warto było dać mu szansę? Ty naprawdę nie masz innych problemów? Jeśli się na związek nie nadawał (choć ja uważam, że to Ty się nienadajesz, nie on) to czemu o nim tyle myślisz i czemu miałaś żal, że nie zadzwonił? Weź mi to wytłumacz!

Nie masz pojecia o niczym..... on mial Zone ma 2 dzieci,zona juz z nim nie wytrzymala bo nie wracal do domu ,czasami pare dni ,wazniejsi byli koledzy spotkania z kolegami ,niz ona....chodzil na dziwki co chwile ja zdradzal...

...niby pozniej zaluje nawet placze do mnie kiedys tez raz przyszedl i plakal,moze troche na pokaz.. , ale znow robi tak samo
..

Tak jak wspomnialam lubie go,ale nie chce z nim cos wiecej.

55

No to ja nadal nie rozumiem w czym problem? Chciałaś go do seksu, więc oferował Ci seks. Albo się zgodzisz, albo odmówisz...

56

Po co dziewczyno zadajesz pytania, skoro nie chcesz odpowiedzi?

Posty [ 57 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego nawet nie zadzwoni zapytać się co slychać ,choćby tylko to??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024