Zależy mi na mężczyźnie, a jestem wobec niego nie w porządku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zależy mi na mężczyźnie, a jestem wobec niego nie w porządku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zależy mi na mężczyźnie, a jestem wobec niego nie w porządku

Od 3 miesięcy spotykam się (jesteśmy razem) z naprawdę fajnym mężczyzną. Po dwóch nieudanych, toksycznych relacjach trafiłam na osobę normalną, dbającą o mnie, dojrzałą. Kiedy zdałam sobie sprawę, że mi na nim zależy i jestem zakochana, przestraszyłam się. W tej chwili robię wszystko, bo podświadomie go do siebie zniechęcić - jakbym czuła, że nie jestem jego warta, i na niego nie zasługuję (jestem bardzo samokrytyczną osobą). Dla przykładu, kiedy wychodzę ze znajomymi dobrze się bawię, ale nigdy nie przesadzam z alkoholem. Z nim natomiast już dwukrotnie się upiłam, przy czym ostatnio zachowywałam się wobec niego bardzo nie w porządku, czego nie mogę sobie darować. Z jednej strony boję się, że mnie zostawi, przestanie o mnie zabiegać, a z drugiej sama prowadzę do takiej sytuacji...

Co więcej, ostatnio (z mojej inicjatywy) uprawialiśmy seks po raz pierwszy sad Uważam, że to za wcześnie - wszystko przychodziło naturalnie, z czasem - uważam, że tak jest najlepiej. I znowu boję się, że "zaliczył" wszystkie bazy, i przestanie się mną interesować...

Oczywiście postanowiłam sobie stać się lepszą osobą - zrobiłam na nim złe wrażenie, a w rzeczywistości nie jestem taką osobą. Czy Waszym zdaniem to jest jeszcze do odratowania, czy jest coś, co mogę zrobić, żeby zmienić te złe wrażenie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zależy mi na mężczyźnie, a jestem wobec niego nie w porządku
Anastacia napisał/a:

...Czy Waszym zdaniem to jest jeszcze do odratowania, czy jest coś, co mogę zrobić, żeby zmienić te złe wrażenie?

Tak - nie próbuj niczego poprawiać.

3

Może podświadomie go testujesz?
Chcesz pokazać swoje najgorsze oblicze, żeby sprawdzić czy przy tobie zostanie?

4

Nie mam pojęcia, ale wiem, że to jest złe. Niczym sobie na to nie zasłużył. I o ile niektóre moje "zagrywki" nie były niczym niezwykłym w poprzednich moich relacjach z facetami, to tu nie powinny mieć one miejsca. Są po prostu gówniarskie.

Dopóki mi na nim nie zależało było dobrze (a on ciągle zaskakiwał mnie czymś miłym - z czasem robi to rzadziej). Kiedy zdałam sobie sprawę, że coś do niego czuję, nieustannie się boję, że mnie zostawi hmm

5

Mój wątek we właściwym dziale został zamknięty, więc przekleję tutaj, choć nie ma zupełnie związku z tym, co pisałam powyżej.

Ona jest jego koleżanką od podstawówki, poza tym mają wspólnych znajomych (taka paczka). Byli razem przez krótki okres.
Bardzo często z nią pisze (przy mnie, na imprezach, o dziwnych porach, w tym w nocy). Na początku było mi to obojętne, i w sumie raczej nie czuję zagrożenia z jej strony (choć ona jest podobno o niego bardzo zazdrosna), ale jednak irytuje mnie ta sytuacja. Czuję się jak w jakimś trójkącie, ale z drugiej strony wiem, że nie mam na to wpływu. Ich z kolei łączy jakaś dziwna, i niestety chyba silna relacja.
Mimo wszystko chciałam zapytać o Wasze zdanie w tej kwestii. Czy słusznie to ignoruję?

6

Napisałam do Ciebie mail (na adres podany w Twym profilu), niestety wrócił z adnotacją, iż taki adres nie istnieje. Przypominam, że jeden z punktów Regulaminu Forum brzmi:
24. W celu umożliwienia komunikacji pomiędzy Użytkownikiem a Redakcją, każda osoba rejestrująca się w serwisie Netkobiety.pl ma obowiązek podać istniejący adres mailowy, podanie adresu fikcyjnego może skutkować banem.

Proszę o dokonanie stosownych zmian w Twym profilu. Pozdrawiam.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zależy mi na mężczyźnie, a jestem wobec niego nie w porządku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024