Pielęgnacja twarzy nastolatki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Pielęgnacja twarzy nastolatki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pielęgnacja twarzy nastolatki

Hej. Przychodzę dziś do Was z pewnym pytaniem smile
Może wiecie 'z doświadczenia', mając córkę nastolatkę, lub z pewnych innych powodów i być może będziecie potrafiły mi pomóc smile Mam taką nadzieję.
Jak pielęgnować cerę normalną? Wiek około 15 lat. Alergia, a właściwie wypryski po kremach i maseczkach silnie nawilżających. Jakiś konkretny, adekwatny krem? W jakiejś 'przyzwoitej' cenie smile I dobry byłby też peeling z tego co wiem, pewnie są jakieś dla nastolatek, wiadomo Wam coś o tym? Z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pielęgnacja twarzy nastolatki

kuteczko kup sobie po prostu krem do cery wrażliwej smile AA nie kosztuje dużo . Ogólnie bardzo dużo takich jest - na pewno znajdziesz coś dla siebie.

No i oczywiście bardzo ważny jest też tonik .

3

Z doświadczenia wiem, że super sprawdzają się kosmetyki z serii Under20. Sama ich używałam i używam do tej pory.
Ale ogólnie polecałabym wybrać się do dermatologa, może to coś poważniejszego.

4

Ja osobiście polecam kosmetyki firmy Garnier mi pomogły.
Życze powodzenia w walce z trądzikiem smile

5

Cynicznahipo napisał/a:

Z doświadczenia wiem, że super sprawdzają się kosmetyki z serii Under20. Sama ich używałam i używam do tej pory.
Ale ogólnie polecałabym wybrać się do dermatologa, może to coś poważniejszego.

Też używałam tych kosmetyków są dosyć dobre.

6

Ja bym była za tym, że skoro kremy i inne kosmetyki uczulają to zrezygnować z nich po prostu. Szczególnie, że piszesz że cera jest normalna. Czyli ani za tłusta ani za sucha. Piętnastolatce jeszcze bardzo daleko do zmarszczek, więc moim zdaniem wystarczy woda i bardzo delikatne mydło.

7

kurteczka napisał/a:

Hej. Przychodzę dziś do Was z pewnym pytaniem smile
Może wiecie 'z doświadczenia', mając córkę nastolatkę, lub z pewnych innych powodów i być może będziecie potrafiły mi pomóc smile Mam taką nadzieję.
Jak pielęgnować cerę normalną? Wiek około 15 lat. Alergia, a właściwie wypryski po kremach i maseczkach silnie nawilżających. Jakiś konkretny, adekwatny krem? W jakiejś 'przyzwoitej' cenie smile I dobry byłby też peeling z tego co wiem, pewnie są jakieś dla nastolatek, wiadomo Wam coś o tym? Z góry dziękuję.

W tej sytuacji proponuję udać się do dobrej kosmetyczki myślę że to  będzie  bardzo dobry pomysł.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Pielęgnacja twarzy nastolatki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024