Hej. Przychodzę dziś do Was z pewnym pytaniem
Może wiecie 'z doświadczenia', mając córkę nastolatkę, lub z pewnych innych powodów i być może będziecie potrafiły mi pomóc
Mam taką nadzieję.
Jak pielęgnować cerę normalną? Wiek około 15 lat. Alergia, a właściwie wypryski po kremach i maseczkach silnie nawilżających. Jakiś konkretny, adekwatny krem? W jakiejś 'przyzwoitej' cenie
I dobry byłby też peeling z tego co wiem, pewnie są jakieś dla nastolatek, wiadomo Wam coś o tym? Z góry dziękuję.
kuteczko kup sobie po prostu krem do cery wrażliwej
AA nie kosztuje dużo . Ogólnie bardzo dużo takich jest - na pewno znajdziesz coś dla siebie.
No i oczywiście bardzo ważny jest też tonik .
Z doświadczenia wiem, że super sprawdzają się kosmetyki z serii Under20. Sama ich używałam i używam do tej pory.
Ale ogólnie polecałabym wybrać się do dermatologa, może to coś poważniejszego.
Ja osobiście polecam kosmetyki firmy Garnier mi pomogły.
Życze powodzenia w walce z trądzikiem ![]()
Z doświadczenia wiem, że super sprawdzają się kosmetyki z serii Under20. Sama ich używałam i używam do tej pory.
Ale ogólnie polecałabym wybrać się do dermatologa, może to coś poważniejszego.
Też używałam tych kosmetyków są dosyć dobre.
Ja bym była za tym, że skoro kremy i inne kosmetyki uczulają to zrezygnować z nich po prostu. Szczególnie, że piszesz że cera jest normalna. Czyli ani za tłusta ani za sucha. Piętnastolatce jeszcze bardzo daleko do zmarszczek, więc moim zdaniem wystarczy woda i bardzo delikatne mydło.
Hej. Przychodzę dziś do Was z pewnym pytaniem
![]()
Może wiecie 'z doświadczenia', mając córkę nastolatkę, lub z pewnych innych powodów i być może będziecie potrafiły mi pomócMam taką nadzieję.
Jak pielęgnować cerę normalną? Wiek około 15 lat. Alergia, a właściwie wypryski po kremach i maseczkach silnie nawilżających. Jakiś konkretny, adekwatny krem? W jakiejś 'przyzwoitej' cenieI dobry byłby też peeling z tego co wiem, pewnie są jakieś dla nastolatek, wiadomo Wam coś o tym? Z góry dziękuję.
W tej sytuacji proponuję udać się do dobrej kosmetyczki myślę że to będzie bardzo dobry pomysł.