Ból pęcherza POMOCY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból pęcherza POMOCY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ból pęcherza POMOCY

Od jakiegos czasu boli mnie pecherz,szczegolnie w nocy....budzi mnie co  godzine i musze koniecznie wstac z ta kropelka,bo inaczej czuje jak ta kropla rozwala mi pecherz od srodka......wstaje  jakies 7-10 x w ciągu nocy,biore furagin,zurawine ..........efektow brak sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ból pęcherza POMOCY

To najwyższa pora do lekarza, badania porobić, a może lekarz przepisze coś skutecznego i będzie po problemie smile

3

Przede wszystkim grzać. Ciepło opatulać okolice pęcherza.
Całkiem możliwe, że to po prostu przeziębienie. Krótka kurtka lub brzuch na wierzchu i gotowe. smile

Domowym sposobem, który sama stosuje gdy boli pęcherz to tzw nasiadówka.
Wrzątek w miskę, kucasz w miarę możliwości nad miską tak, aby para obejmowała narządy płciowe, brzuch no i pęcherz przede wszystkim, owijasz ręcznik wokół pasa i rozkładasz go jak parasolkę nad miską tak, aby powstał taki 'kokon'. I chwilę się wygrzewać. Potem ciepło opatulić pęcherz i pod kołdrę. Po kilku dniach powinno ustąpić.

4

Idź do lekarza, ja zwlekałam i nabawiłam się częstomoczu sad
Dzięki Bogu, po urodzeniu dziecka problem się skończył.

5

Na przeziębienie pęcherza dobra jest furagina ale też femisept uro on odkaża drogi moczowe. Choć ten drugi jest na wyciągu z żurawiny. Hmm,... wydaje mi się że już by Ci przeszło, gdyby to było zapalenie sama miałam nie raz. A nie boli Cię przy siusianiu? Pieczenie, szczypanie zwłaszcza przy końcu? to charakterystyczne dla zapalenia. Może masz piasek w moczu, albo jakiś kamyczek, zdarza się tak, gdy utknie w cewce moczowej. Najlepiej zasięgnij porady lekarza on będzie wiedział gdzie Cię dalej pokierować. Na pewno to nic niebezpiecznego.

6

Bardzo dziekuje   smile

7

Ja teraz miałam takie problemy - częstomocz..już dwa razy byłam oddać mocz do badania i dwa razy krew, mam jeszcze iść do urologa i ginekologa..ale nie mam już ochoty, od Kajfasza do Anasza...na usg nerki wyszło mi, że mam dwie torbiele, to też ponoć nie groźne..Teraz mi na szczęście przeszło, ale myślałam że się wścieknę od tego sikania.

8 Ostatnio edytowany przez kass0090 (2014-02-23 01:12:32)

Nie raz miałam ten sam problem, ale po wypiciu dużej ilości płynów lub po kubku herbaty żurawinowej (kupionej w aptece) problem ustawał rano po pierwszym skorzystaniu z łazienki big_smile

9

żurawina ma w tym przypadku zbawienne działanie, ale jeśli nie pomoże to koniecznie do lekarza

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból pęcherza POMOCY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024