Dlaczego tak trafiam/ -niekochana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak trafiam/ -niekochana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dlaczego tak trafiam/ -niekochana

Nie wiem już co mam robić.straciłam już nadzieję na to że mogę byc jeszcze szcześliwa.Mam 34 lata i dwa nieudane związki za sobą.Każde rozstanie było bardzo bolesne tym bardziej że zawsze to ja byłam zostawiana praktycznie bez słowa wyjaśnienia.Długo nie mogłam dojśc do siebie ponad 3 lata byłam sama z własnego wyboru bo nie potrafiłam nikomu na tyle kolejny raz zaufac aby sie związać straciłam całkowicie pewność siebie stałam sie odludkiem.Gdy w końcu jakoś sie pozbierałam próbowałam na nowo ułożyc sobie zycie postanowiłam zalogowac sie na poratlu randkowym za namową kolezanki kilka razy spotkałam sie na kawie gdy z mojej strony pojawiło sie zainteresowanie to niestety nie zostało ono odwzajemnione kazdy urywał szybko kontakt i przepadał jak kamień w wodę.Tak na prawdę nigdy nie czułam sie kochana nie wiem co to miłość czuję się jak tredowata milion razy zadaję sobie pytanie co jest ze mną nie tak dlaczego wszyscy ode mnie uciekają.Ostatni przypadek:dokładnie sprzed 4 dni poznałam mężczyznę 39 lat.po przejsciach bardzo miło spędziliśmy pierwsze spotkanie (i ostatnie)i tak jak wczesniej przed spotkaniem pisał i odpisywał na moje sms-y tak po spotkaniu przepadł cisza do dnia dzisiejszego.A jeszcze na spotkaniu mówił że chciałby sie wybrac ze mną na jakąś imprezę troszke potańczyć i co?to były tylko puste słowa.Pisałam do niego dwa razy ale nie odpisał w ogóle.Nie wiem co ich wszystkich ode mnie odpycha.Nie jestem brzydka ani głupią dziewczyną.Kiedyś uslyszalam od kogoś że jestem bardzo niedostepna.To fakt nie umiem kleic sie do nowo poznanych osób nawet jesli mi sie podobają z duzym dystansem podchodzę do nowo poznanych osób bo najzwyczajniej w swiecie nie mam tyle zaufania.Ale też nie skreslam od razu nikogo jak już to zawsze kulturalnie sie pożegnam.Ciężko mi bo nie ma nic gorszego jak zainteresowanie jest tylko po jednej stronie.Narobiłam sobię nadzieji na ostatnim spotkaniu ale nie bede z siebie robić idiotki skoro facet nie mam na tyle kultury aby odpisac na sms-a.Przestaje juz robic cokolwiek nie szukam juz nikogo nie mam na to już siły.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dlaczego tak trafiam/ -niekochana

Myśle, że przede wszystkim nie możesz winić tutaj siebie !
Bez względu na to czy między wami coś zaiskrzyło czy też nie strona, która nie wykazuje dalszego zainteresowania powinna
w sposób  taktowny i jednoznaczny określić swoje dalsze  zamiary ....
Wgląda na to, że na prawdę nie masz czego żałować bo facet, który jest tchórzem i w razie problemu chowa głowę w piasek to najgorsze co mogło by Ci się przydarzyć smile

3

Andziaa nie bierz tego wszystkiego tak do siebie. To widocznie nie jest jeszcze Tw czas! Ja sobie tak zawsze powtarzam. A ci Twoi dwaj poprzedni faceci zrobili ci przysługę że znikli-wiem co mówię bo przeszłam też 2 takie historie. Nie są warci funta kłaków. Nie wiesz co będzie za 3mce, pół roku..w życiu sytuacje potrafią się diametralnie zmieniać. Trzeba czerpać energię życiową z rzeczy kt sprawiają przyjemność,z tw zainteresowań ,hobby .Wiem że brakuje uczucia..ale na siłę nic przecież nie zrobisz. Wszystko śię może odmienić w najmniej oczekiwanym momencie!-życzę więc dużo wytrwałości!

4

po trzydziestce napisał/a:

Myśle, że przede wszystkim nie możesz winić tutaj siebie !
Bez względu na to czy między wami coś zaiskrzyło czy też nie strona, która nie wykazuje dalszego zainteresowania powinna
w sposób  taktowny i jednoznaczny określić swoje dalsze  zamiary ....
Wgląda na to, że na prawdę nie masz czego żałować bo facet, który jest tchórzem i w razie problemu chowa głowę w piasek to najgorsze co mogło by Ci się przydarzyć smile

To może podaj praktyczny przykład wspomnianego taktownego i jednoznacznego określenia zamiarów. Wielu skorzysta.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak trafiam/ -niekochana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024