dziewczyna z Lublina pomóżcie szukac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » dziewczyna z Lublina pomóżcie szukac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: dziewczyna z Lublina pomóżcie szukac

pomóżcie nam znaleźć dziewczyne o im. Sylwia pracuje w firmie farmaceut. Wiele podróżuje. Mój szwagier z nią pisał przez pare lat i musiał zakończyć znajomosc dla rodziny. Teraz człowiek sie marnuje. Pomóżcie mi ją odnaleźć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziewczyna z Lublina pomóżcie szukac

Jak pisał z nią parę lat to powinien wiedzieć takie dane jak choćby: imię, nazwisko, wiek i miejsce urodzenia i poszukać FB albo NK.  FB ma podobno ok. 50 % Polaków korzystających z Internetu, wiec ma duże szanse, żeby ją znaleźć?

3

jak mam to z niego wyciągnąć. Zamknął się w sobie, zaczyna cos wspominac i nagle milczy. Facet jest miękki wiem ze mu zależało. To co z niego wyciągłem to tu juz napisałem. Ona też była za nim.

4

Z takimi danymi będzie ciężko ją odnaleźć. A poza tym, to dziewczyna może już mieć dawno ułożone życie i ledwo pamięta Twojego szwagra... bierzecie to pod uwagę?

5

Niestety musi coś więcej podać bo tyle to za mało.

6

poszukaj gdzie z Lbn jest ta firma w której pracuje i tam idź..

7

Pracowała w Herbapolu?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » dziewczyna z Lublina pomóżcie szukac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024