Pomocy! Nie wiem co mam robić! Zakochałam się w przestępcy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pomocy! Nie wiem co mam robić! Zakochałam się w przestępcy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Pomocy! Nie wiem co mam robić! Zakochałam się w przestępcy!

Poznałam go przez przypadek na pewnym forum. Było to w tamtym roku. Gadaliśmy ze sobą całe noce i dnie. Dziś mija już ponad 12 miesięcy jak nadal mam z nim kontakt. On siedział w więzieniu, ma córkę z byłą dziewczyną, bierze amfetaminę i nadal zajmuje się światem przestępczym. Jak chciałam z nim zerwać znajomość to on nie chce abym to zrobiła. Wie gdzie mieszkam. Dzwoni do mnie nie raz po nocach mówi przez telefon że chciałby abym z nim była, chce mnie pieścić i kochać się ze mną. Już sama nie wiem co mam z tym zrobić. Ja na poważnie zaczęłam do niego coś czuć więcej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy! Nie wiem co mam robić! Zakochałam się w przestępcy!

Nikt nie pomoże?

3

Bardzo niecierpliwą istotą jesteś.

Są dwa rozwiązania Twej sytuacji:
1. dalsze utrzymywanie kontaktu i pogłębianie znajomości
2. zerwanie kontaktu
Każde z nich ma plusy, każde ma minusy. Weź kartkę, zrób bilans zysków i strat, zobacz, która opcja jest dla Ciebie bardziej opłacalna, opłacalna również w długiej perspektywie.
Pomyśl, czy chcesz wiązać swą przyszłość z osobą, która wedle Twych słów zajmuje się światem przestępczym (cokolwiek przez to rozumiesz), czy nie chcesz żyć z taką osobą.

4

Może jakaś kobieta doradzi.

5

anaeva88 napisał/a:

Może jakaś kobieta doradzi.

Wielokropek jest kobietą. A jej rada jest jak zwykle bardzo rzeczowa i trafna. Radzę przeczytać jeszcze raz, z uwagą.

anaeva88 napisał/a:

Poznałam go przez przypadek na pewnym forum. Było to w tamtym roku. Gadaliśmy ze sobą całe noce i dnie. Dziś mija już ponad 12 miesięcy jak nadal mam z nim kontakt. On siedział w więzieniu, ma córkę z byłą dziewczyną, bierze amfetaminę i nadal zajmuje się światem przestępczym. Jak chciałam z nim zerwać znajomość to on nie chce abym to zrobiła. Wie gdzie mieszkam. Dzwoni do mnie nie raz po nocach mówi przez telefon że chciałby abym z nim była, chce mnie pieścić i kochać się ze mną. Już sama nie wiem co mam z tym zrobić. Ja na poważnie zaczęłam do niego coś czuć więcej.

patologia. uciekaj.

7

Sposób, w jaki on do Ciebie pisze można wywnioskować, że wszystko sprowadza się do jednego- seksu. Tak naprawdę widziałaś go na żywo? Nie znasz kompletnie tego człowieka, a piszesz o poważnym zaangażowaniu. Napisać można każdemu wszystko. Cokolwiek my Ci tu nie napiszemy, Ty i tak zrobisz swoje.

Narkotyki (uzależnienie pewne), świat przestępczy- nie oczekuj, że będziesz miała spokój i sielankę w miłości.

8

anaeva88 napisał/a:

Poznałam go przez przypadek na pewnym forum. Było to w tamtym roku. Gadaliśmy ze sobą całe noce i dnie.
Zbudowal Ci swiat urojen i marzen przez klawiature nie w realnym zyciu bo w nim odniusl porazke skoro go wsadzili. zastanow sie skoro nie byl w stanie utrzymac legalnie zony i dziecka ciebie tez nie bedzie umial tymbardziej ze nie chce zerwac z tym swiatem!!
Dziś mija już ponad 12 miesięcy jak nadal mam z nim kontakt. On siedział w więzieniu, ma córkę z byłą dziewczyną, bierze amfetaminę i nadal zajmuje się światem przestępczym.

jest mu z tym swiatem wygodnie i tylko jemu.  mysle ze jego corka nie jest dumna z taty narkomana sad

Jak chciałam z nim zerwać znajomość to on nie chce abym to zrobiła. Wie gdzie mieszkam. Dzwoni do mnie nie raz po nocach mówi przez telefon że chciałby abym z nim była, chce mnie pieścić i kochać się ze mną. Już sama nie wiem co mam z tym zrobić. Ja na poważnie zaczęłam do niego coś czuć więcej.

uwazam ze czujesz cos wiecej do jego slow a nie do niego kazda z nas chce byc kochana i pieszczona ale zastanow sie jaki swiat cie czeka w rzeczywistosci?...strach,obawa o jutro, narkotyki, bandziory odwiedzajacy go w waszym domu, naloty policji itp sprawy jesli nie chcesz takiego zycia to uciekaj gdzie pieprz rosnie!!!! znajdz jakis punkt zaczepienia, masz ciocie ktora cie "schowa" na czas jego powrotu to ucieknij do niej. zmien numer tel z zastrzezeniem nowego, mozesz tez zglosic na policje ze on cie dreczy beda mieli go na oku jak wyjdzie. Niech wszyscy wiedza ze go nie chcesz.
Ratuj swoj swiat dopuki jest kolorowy!!!!

9

Taj jak wspomniał Wielokropek, wyjścia dwa:
Przeanalizuj swoją sytuację i dojdź do własnych wniosków:

Ja bym chyba analizowała w ten sposób- POWTARZAM TO MÓJ SPOSÓB: narkotyki uzależnienie- czy ja jestem na tyle silna by w tym uczestniczyć, bo ten nałóg wymaga mojego wsparcia, czy ON jest w stanie z tym skończyć, dla dobra naszej znajomości? Czy on chce normalnie pracować, bez stwarzania zagrożenia dla siebie i mnie? Itd. itp.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pomocy! Nie wiem co mam robić! Zakochałam się w przestępcy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024