poważny związek czy zabawa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » poważny związek czy zabawa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: poważny związek czy zabawa?

Witajcie,

Jak rozpoznac mężczyznę, który chce się z Tobą związac w trwały związek a takiego który szuka tylko krótkiej przygody? Jakie zachowania wpływają na jeden typ a jakie na drugi typ mężczyzny? Jestem trochę nieufna wobec współczesnych mężczyzn, nie chce zostac wykorzystana, potraktowana jak zabawka, ale z drugiej strony nie chcę wyjśc na zimną, oziębłą i taką której nie zależy. Nie potrafię rozróżnic, kiedy on traktuje Cię poważnie a kiedy nie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: poważny związek czy zabawa?

Ciężko poznać stuprocentowo takie rzeczy na odległość. Ja np. jestem dość staromodny i nie wchodzę nawet w przelotne związki, nie flirtuje ani nie szukam jakiś opcji zapasowych gdy z kimś jestem (raz kolega skomentał moje zachowanie tak, że jestem debilem big_smile) i oczekuje tego samego od partnerki. Jak dla mnie kobieta poznana w klubie lub na imprezie nie byłaby dobrym materiałem na dziewczyne, tak samo jeśli zawód dziewczyny to fryzjer albo jakiś inny tapeciarz, odrzuca mnie od takich na kilometr.
Jeśli myślisz podobnie do mnie, choć w to wątpie, to wystarczy że zwrócisz uwagę na to jak facet się zachowuje wśród kobiet, jeśli jest casanovą flirtującym z każdą jaka się nawinie lepiej sobie go odpuść bo jedyne co od takiego dostaniesz to kop w dupe po kilku tygodniach jak już cie wymieni na inną.

3

Odp: poważny związek czy zabawa?
martynucha napisał/a:

Witajcie,

Jak rozpoznac mężczyznę, który chce się z Tobą związac w trwały związek a takiego który szuka tylko krótkiej przygody? Jakie zachowania wpływają na jeden typ a jakie na drugi typ mężczyzny? Jestem trochę nieufna wobec współczesnych mężczyzn, nie chce zostac wykorzystana, potraktowana jak zabawka, ale z drugiej strony nie chcę wyjśc na zimną, oziębłą i taką której nie zależy. Nie potrafię rozróżnic, kiedy on traktuje Cię poważnie a kiedy nie.

Chcesz pójść na łatwiznę, dostać listę cech, które mają faceci szukający związku i ci, którzy od takiego stronią.
Weź pod uwagę jeszcze to, że nie każdy mężczyzna od razu chce związku. A czasem i lovelas może zapragnąć stabilizacji.
Poza tym, nie chcesz być wykorzystywana - to nie dawaj się wykorzystywać!
Będziesz się czuła niekomfortowo w jakiejś sytuacji z chłopakiem, nie zgadzaj się na takie traktowanie. Po jego reakcji można będzie już jakieś wnioski wysnuć. Bo tak podać gotową listę cech... nie da się.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » poważny związek czy zabawa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024