Witajcie drogie Panie i Panowie jeśli się tu tacy znaleźli. Jestem tutaj ponieważ potrzebuję Waszego, damskiego towarzystwa.
Moje życie od urodzenia jest bardzo skomplikowane a w tym roku stało się jeszcze bardziej. Pewna dziewczyna obudziła we mnie pragnienie kontaktu z Wami. Kontaktu nie tylko takiego o jakim część z Was może pomyśleć, lecz zwykłego, przyjaznego pogadania, a nawet spojrzenia i w większości wymuszonego przez pracodawcę uśmiechu pani w sklepowej kasie.
Chciałbym się wygadać, jeśli to możliwe przeczytać jakieś dobre rady, z drugiej strony nie chciałbym za dużo pisać o sobie ale nie dlatego, że się wstydzę czy coś podobnego tylko... sam się kiedyś przekonałem internet jest mały i przypadkowo można spotkać w nim znajomych z rzeczywistego świata. A nie chciałbym aby ktoś czytając moje wypowiedzi, skojarzył je z moją osobą. Cóż, będę musiał to jakoś wypośrodkować.
Króciutko i dosyć ogólnie o sobie. Wiek - kilka lat przed 30stką, zawód - praca umysłowa zdominowana przez mężczyzn chociaż powoli się to zmienia, miejsce zamieszkania - duże miasto, zainteresowań mi nie brak tak samo jak kłopotów.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj osoby mądre, odpowiedzialne i doświadczone w pewnych sprawach bardziej niż ja. Przeglądałem kilka podobnych do tego serwisów i bardzo chciałbym uniknąć wypowiedzi nastolatek, których treść można zawrzeć w słowach - "spoko, nie łam się, będzie dobrze". Zdecydowałem się zacząć tutaj.
Przyjmiecie mnie? ![]()
Ja chętnie pogadam, jestem nowa, lubię rzeczowe rozmowy idealistyczne rozwiązania
z pracy umysłowej zdominowanej przez mężczyzn - ciekawe czy ta sama
z dużego miasta - ciekawe czy to samo
ale to nieistotne
lubię rozmawiać
i nie lubię wypowiedzi nastolatek
napisz na priv jeśli masz ochotę
Nie było hucznego przywitania
(żartuję, nie oczekiwałem takiego) ale chyba pomimo tego zdecyduję się napisać to co chciałem. Nie wiem jeszcze czy napisać jeden bardzo długi temat zawierający kilka wątków ale wszystkie są ze sobą połączone czy podzielić tematy. Długi wątek dałby pełniejszy, jaśniejszy obraz mojej osoby a z drugiej strony obawiam się że może odstraszać swoją wielkością.
lamalcontenta: Napisałem Ci prywatną wiadomość.
a nic nie dostałam
Witaj nieznanysamotny ![]()
Ja do nastolatek już się nie zaliczam, lubię rozmawiać, poznawać nowych ludzi, a jeśli trzeba udzielić rad, wskazówek czy pomóc rozwiązać problem. Alfą i omegą na pewno nie jestem, ale nieco doświadczenia jednak mam, więc możesz śmiało pisać na priv, jeśli masz ochotę ![]()
Witam na pewne pytania i ja chętnie spróbuje odpowiedzieć ,lubię rozmawiać z ludźmi ,lubię ich poznawać;;)
Myślę, że większość ludzi lubi poznawać nowe osoby
Opisałem ogólny zarys mojego problemu w dziale NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA...
lamalcontenta: wysłałem drugiego maila ale widać są jakieś techniczne problemy. Albo listonosz strajkuje.
Witaj !
Jeśli chodzi o wątki to lepiej je rozdzielić. Pozwoli to forumowiczom konkretnie odpowiedzieć na zadawane pytanie a i Ciebie konkretna odpowiedź bardziej usatysfakcjonuje.
Ja sama zarejestrowałam się dzis, przywitałam sie ale nie bardzo wiem od czego zacząć
Pozdrawiam serdecznie ! Ola
Witajcie wszyscy
ja rowniez postaram się pomoc
Mam 35.mam rodzine. Potrzebuje kontaktów. Jestem facetem
W jakim sensie kontaktow ??:D:P