Samotny i zagubiony prosi o damskie rady :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotny i zagubiony prosi o damskie rady :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Samotny i zagubiony prosi o damskie rady :)

Witajcie drogie Panie i Panowie jeśli się tu tacy znaleźli. Jestem tutaj ponieważ potrzebuję Waszego, damskiego towarzystwa.
Moje życie od urodzenia jest bardzo skomplikowane a w tym roku stało się jeszcze bardziej. Pewna dziewczyna obudziła we mnie pragnienie kontaktu z Wami. Kontaktu nie tylko takiego o jakim część z Was może pomyśleć, lecz zwykłego, przyjaznego pogadania, a nawet spojrzenia i w większości wymuszonego przez pracodawcę uśmiechu pani w sklepowej kasie.
Chciałbym się wygadać, jeśli to możliwe przeczytać jakieś dobre rady, z drugiej strony nie chciałbym za dużo pisać o sobie ale nie dlatego, że się wstydzę czy coś podobnego tylko... sam się kiedyś przekonałem internet jest mały i przypadkowo można spotkać w nim znajomych z rzeczywistego świata. A nie chciałbym aby ktoś czytając moje wypowiedzi, skojarzył je z moją osobą. Cóż, będę musiał to jakoś wypośrodkować.
Króciutko i dosyć ogólnie o sobie. Wiek - kilka lat przed 30stką, zawód - praca umysłowa zdominowana przez mężczyzn chociaż powoli się to zmienia, miejsce zamieszkania - duże miasto, zainteresowań mi nie brak tak samo jak kłopotów.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj osoby mądre, odpowiedzialne i doświadczone w pewnych sprawach bardziej niż ja. Przeglądałem kilka podobnych do tego serwisów i bardzo chciałbym uniknąć wypowiedzi nastolatek, których treść można zawrzeć w słowach - "spoko, nie łam się, będzie dobrze". Zdecydowałem się zacząć tutaj.
Przyjmiecie mnie? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotny i zagubiony prosi o damskie rady :)

Ja chętnie pogadam, jestem nowa, lubię rzeczowe rozmowy idealistyczne rozwiązania

z pracy umysłowej zdominowanej przez mężczyzn - ciekawe czy ta sama
z dużego miasta - ciekawe czy to samo

ale to nieistotne
lubię rozmawiać
i nie lubię wypowiedzi nastolatek
napisz na priv jeśli masz ochotę

Nie było hucznego przywitania wink (żartuję, nie oczekiwałem takiego) ale chyba pomimo tego zdecyduję się napisać to co chciałem. Nie wiem jeszcze czy napisać jeden bardzo długi temat zawierający kilka wątków ale wszystkie są ze sobą połączone czy podzielić tematy. Długi wątek dałby pełniejszy, jaśniejszy obraz mojej osoby a z drugiej strony obawiam się że może odstraszać swoją wielkością.
lamalcontenta: Napisałem Ci prywatną wiadomość.

4

a nic nie dostałam

Witaj nieznanysamotny smile
Ja do nastolatek już się nie zaliczam, lubię rozmawiać, poznawać nowych ludzi, a jeśli trzeba udzielić rad, wskazówek czy pomóc rozwiązać problem. Alfą i omegą na pewno nie jestem, ale nieco doświadczenia jednak mam, więc możesz śmiało pisać na priv, jeśli masz ochotę smile

6

Witam na pewne pytania i ja chętnie spróbuje odpowiedzieć ,lubię rozmawiać z ludźmi ,lubię ich poznawać;;)

7

Myślę, że większość ludzi lubi poznawać nowe osoby

Opisałem ogólny zarys mojego problemu w dziale NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA...

lamalcontenta: wysłałem drugiego maila ale widać są jakieś techniczne problemy. Albo listonosz strajkuje.

9

Witaj !

Jeśli chodzi o wątki to lepiej je rozdzielić. Pozwoli to forumowiczom konkretnie odpowiedzieć na zadawane pytanie a i Ciebie konkretna odpowiedź bardziej usatysfakcjonuje.

Ja sama zarejestrowałam się dzis, przywitałam sie ale nie bardzo wiem od czego zacząć smile

Pozdrawiam serdecznie ! Ola

10

Witajcie wszyscy wink ja rowniez postaram się pomoc

11

Mam 35.mam rodzine. Potrzebuje kontaktów. Jestem facetem

12

W jakim sensie kontaktow ??:D:P

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotny i zagubiony prosi o damskie rady :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024