kocham go, czy zerwac czy on chce tylko seksu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kocham go, czy zerwac czy on chce tylko seksu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: kocham go, czy zerwac czy on chce tylko seksu?

mam 20 lat, w pazdzierniku zeszlego roku poznalam w akademiku chlopaka ktorego zjechalam slowem spierdalaj nie interesowalam sie o co mu chodzilo, moja kumpela stwierdzila ze nigdy nie bd miala chlopaka jesli tak sie bd zachowywala, zaczelam zalowac bo byl mega przystojny...ale mieszkalismy na jednym pietrze, znalam jego wspolokatorow i jakos tak wyszloze sie polubilismy, on nie jest polakiem, przyzwyczailam sie do innego zachowania, kultury itp czesto do mnie przychodzil, na herbate, na film, chodzilismy razem do sklepu itp duzo i dlugo pisalismy na fejsie:p podobal mi sie bardzo, ale w walentynki poznalam kogos na dyskotece michala, bylam z nim jakies 2 miesiace, bardziej dlatego chyba zeby moj obcokrajowiec byl zazdrosny i tak bylo, zerwalam z michalem ktory wrcil do bylej dziewczyny, obcokrajowcowi pow prawde ze go nie kochalam, z dima w marcu spotkalam sie w klubie, to bylo tak ze umuwilismy sie w jednym i tam poszlam ale wyszlam do innego i wrocilam spowrotem i jak tanczylam to podszedl i zaczelismy sie przytulac zapoznalam go z moja kumpela jako narzeczonego, bo zawsze sobie zartowalismy ze sie ozenimy, bd mieli troje dzieci smile pozniej namowilam go na taniec i sie pocalowalismy, no bylam w szoku, powiedzial ze musi wracac do kolezanki bo z nia przyszedl, ktora znalam tanczyla przy nim jak przy roze w klubie go go, wkurzylam sie i wrocilam do siebie, pisalismy potem na fb i zapytalam sie czy chce byc kims wiecej dla mnie a on na to a kim moge byc a ja ze dobrze wiesz, spotkalismy sie w maju, u mnie w pokoju na ogladanie filmu i stalo sie, zamiast ogladac film kochalismy sie , to byl moj pierwszy stosunek, nie wyszlo najlepiej, nie wazne chodzi o to ze przez caly maj i czerwiec przychodzil i kochalismy sie, nigdzie nie wychodzilismy, zero klubow, zero spotkan ze znajomymi, chcialam zeby poznam moich przyjaciol ale wystawil mnie kilka razy,nie zaprosil mnie na randke, nie dal nigdy kwiatka, nie mowil ze mu na mnie zalezy, nic...na koniec sesji zadzwonil ze mnie gdzies zaprasza, a na drugi dzien mialam egzamin ustny ale rzucilam notatki i zaprosilam go na stancje gdzie wtedy juz mieszkalam i przyszedl ze znajomymi obcokrajowcami, w tym z dziewczyna z klubu Ania, najgorsze bylo to ze nie przedstawil mnie, kazal mi samej sie zapoznac, przez caly wieczor siedzial z ania a ze mna nie rozmawial, jego kupel mnie zarywal a on nie reagowal, wyszlam na balkon z jego kolega i przyszedl on, rozmowilam sie z nim a on mi powiedzial ze nie bd ze mna siedzial calowal i przytulal mnie przy wwszystkich bo tak nie lubi, rozmawialam z nim i kilka razy mu mowila ze jesli sie nie zmieni tgo zostawie ale skonczylo sie tak jak zwykle. ze sie calowalismy i bylo ok i na drugi dzien byl seks, zawsze kidy mial do mnie przyjsc to pytal sie czy sa moje kolezanki w pokoju, kiedys przyszlam do niego i drzwi mi otworzyla jakas laska i wyszla, kiedys szlam do kumpeli do tego samego akademika i mu pisze ze bd u niego za 5 min a on ze go nie bd bo wychodzi, a to nie prawda bo wiem ze nie wychodzil nigdzie...i iedy pytalam czy przydzie np do mnie to mi pow ze mam mu napisac sms typu przyjdz o 21 bo inaczej nie przyjdzie, ale ja nie chce mu rozkazywac...teraz sa wakacje. nie widzialam go 2 miesiace od czasu do czasu do mnie pisze, ale mnie zzera zazdrosc bo non stop dodaje do znajomych jakies laski i lubi im zdjecia a mi zadnego nie polubil, nie uwazam sie za brzydka raczej, bo pisze do mnie 5 chlopakow ktorzy chca ze mna byc, i zrobilam. fikcyjny profil modelki i zaprosilam go edo znajomych on przyjal i bylam prosta zaproponawalam mu seks itp a on sie zgodzil az mi serce stanelo ale napisal do mnie ze jaas dziwka do niego pisze itp i ze on chce tylko mnie i ze mu mnie brakuje i takie tam bardzo sie zdziwilam ze mi o tym powidzial ale ja juz nie mam sily pisze do mnie raz na 2 tyg ja nie moge zcierpiec tego ze on moze robic cos za moimi plecami ze ma jakas laske na boku kiedys mi pow ze nie bd o mnie zazdrosny ze mi ufa a ja mu nie ufam, nie ttraktuje mnie tak jak sie traktuje dziewczyne, pow ze nie ma milosci bez seksu, ze moge go zdradzic tylko zeby on tego nie wiedzial to bd dobrze nie wiem czy to byl zart mam tego dosyc ja ciagle sie zastanawiam czy go zostawic czy nie, ja go kocham podoba mi sie jego cialo choc jest troche puszyst smile pisze do mnie jakby to robil wbrew sobie niewiele pisze...ja chce byc tylko w koncu szczesliwa a kumpele tlumacza zebym go zostawila bo to babiarz jest i juz mnie pewnie zdradzil nie raz i rodzice mi to mowia nie wiem co robic, prosze o jakies rady, czy mam prawo czuc sie niedoceniona i wykorzystywana?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kocham go, czy zerwac czy on chce tylko seksu?
luisssa napisał/a:

chodzi o to ze przez caly maj i czerwiec przychodzil i kochalismy sie, nigdzie nie wychodzilismy, zero klubow, zero spotkan ze znajomymi, chcialam zeby poznam moich przyjaciol ale wystawil mnie kilka razy,nie zaprosil mnie na randke, nie dal nigdy kwiatka, nie mowil ze mu na mnie zalezy, nic

luisssa napisał/a:

najgorsze bylo to ze nie przedstawil mnie, kazal mi samej sie zapoznac, przez caly wieczor siedzial z ania a ze mna nie rozmawial, jego kupel mnie zarywal a on nie reagowal

luisssa napisał/a:

rozmawialam z nim i kilka razy mu mowila ze jesli sie nie zmieni tgo zostawie ale skonczylo sie tak jak zwykle. ze sie calowalismy i bylo ok i na drugi dzien byl seks, zawsze kidy mial do mnie przyjsc to pytal sie czy sa moje kolezanki w pokoju, kiedys przyszlam do niego i drzwi mi otworzyla jakas laska i wyszla, kiedys szlam do kumpeli do tego samego akademika i mu pisze ze bd u niego za 5 min a on ze go nie bd bo wychodzi, a to nie prawda bo wiem ze nie wychodzil nigdzie

luisssa napisał/a:

i iedy pytalam czy przydzie np do mnie to mi pow ze mam mu napisac sms typu przyjdz o 21 bo inaczej nie przyjdzie

luisssa napisał/a:

zrobilam. fikcyjny profil modelki i zaprosilam go edo znajomych on przyjal i bylam prosta zaproponawalam mu seks itp a on sie zgodzil

luisssa napisał/a:

pisze do mnie raz na 2 tyg

luisssa napisał/a:

nie ttraktuje mnie tak jak sie traktuje dziewczyne, pow ze nie ma milosci bez seksu, ze moge go zdradzic tylko zeby on tego nie wiedzial to bd dobrze

Wnioski nasuwają się same- temu facetowi kompletnie na Tobie nie zależy. Jeżeli zadowala Cię sam seks od czasu do czasu to możesz to ciągnąć, jak chcesz poważnego związku to lepiej sobie daj z nim spokój.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kocham go, czy zerwac czy on chce tylko seksu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024