związek z synem kuzynki - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 5 ]
Temat: związek z synem kuzynki
mam problem bo nie wiem czy ten związek może istnieć a więc... Moja mama i jego dziadek to rodzeństwo , czyli Jego córka to moja kuzynka czy ja moge być z jej synem? bo nie mogę załapać tych lini bocznych itp czy ktoś oriętuje się jak to jest?
Odp: związek z synem kuzynki
wydaje mi sie ze to z biologicznego punktu widzenia kazirodztwo...
chyba lepiej odpuscic bo to dosc dziwne- nie mnie to oceniac - na pewno cala rodzina bedzie przeciw ...
3 Odpowiedź przez Villemoo 2013-09-03 20:26:06 Ostatnio edytowany przez Villemoo (2013-09-03 20:29:04)
- Zawód: Matka na pełny etat
Co najmniej 3 pokolenia wstecz nie powinno się mieć wspólnego przodka! A wy macie chociażby Twoją babcie a jego prababcie lub pradziadka i dziadka(zależy od której strony to jest rodzina)!! To nie jest karalne wg prawa w waszym przypadku. Kazirodztwo najbardziej odnosi się do ludzi bezpośrednio spokrewnionych (rodzeństwo, rodzice).
- Nemezys
- Redaktor Działu Podróże

- Nieaktywny
Ty jesteś kuzynką z jego mamą/tatą. Więc jesteście rodziną...
Posty [ 5 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024