Atrakcyjność pracy listonosza. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Atrakcyjność pracy listonosza.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Atrakcyjność pracy listonosza.

W dyskusjach o materializmie zazwyczaj odpowiedzią kobiet jest niechęć do życia z osławionym kloszardem. Stąd moje pytanie: co sądzicie o związku z listonoszem? Zakładając oczywiście że zapewnia on miłe towarzystwo smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Atrakcyjność pracy listonosza.

Dla mnie nie miałoby to znaczenia. Jesli facet byłby interesujący, to praca listonosza nie odstraszyłaby mnie.
Zresztą, są gorsze prace.. Listonosz nie jest zły wink

3

lenka3331 napisał/a:

Dla mnie nie miałoby to znaczenia. Jesli facet byłby interesujący, to praca listonosza nie odstraszyłaby mnie.

A młotkowy? big_smile

4

N4VV napisał/a:
lenka3331 napisał/a:

A młotkowy? big_smile

Młotkowy też by uszedł big_smile

5

No - po fabryce by poszaleć można. big_smile

6

N4VV napisał/a:

No - po fabryce by poszaleć można. big_smile

Pewnie, ze tak big_smile

7 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-08-17 23:37:38)

Krys5tian napisał/a:

W dyskusjach o materializmie zazwyczaj odpowiedzią kobiet jest niechęć do życia z osławionym kloszardem. Stąd moje pytanie: co sądzicie o związku z listonoszem? Zakładając oczywiście że zapewnia on miłe towarzystwo smile

A co takiego nadzwyczajnego jest w pracy listonosza roll roll roll ??
Znam dobrze dwie listonoszki i jednego listonosza (specjalistę od dostarczania paczek) i jakoś nic nienormalnego w ich pracy nie zauważyłem.

8

Ja to bym wolała stróża.
Matko,co to za pytanie?!

9

gojka102 napisał/a:

Ja to bym wolała stróża.
Matko,co to za pytanie?!

Jedna strona oskarża o lecenie na biznesmenów a druga odpowiada że nie chce kloszarda i pomija się zupełnie tych po środku dlatego pytam wprost.

10

Aha- to pomiędzy kloszardem a biznesmenem plasuje się...listonosz?:):):)

11

gojka102 napisał/a:

Aha- to pomiędzy kloszardem a biznesmenem plasuje się...listonosz?:):):)

No... chyba tak.

12

Mnie kiedyś podrywał pewien listonosz na tekst, że gdybym go zechciała to nigdy nie miałabym awizo w skrzynce big_smile big_smile

A tak poważnie, to nie robiłoby mi to różnicy, gdyby był to jednocześnie inteligentny mężczyzna, bo to bardzo cenię w partnerze.

13

Nie związałabym się z rzeźnikiem, grabarzem i tanatokosmetologiem, reszta zawodów jest raczej do zaakceptowania. Listonosz jest jednym z normalnych zawodów, więc nie miałabym nic przeciwko. wink

14

Aleś Ty wybredna big_smile big_smile big_smile.
Rzeźnika, w kontekście Twojego podejścia do zwierząt rozumiem smile, ale co złego zrobił Ci grabarz big_smile ?
A może to inteligentny grabarz, niczym Nikoś Dyzma big_smile big_smile big_smile ?

15

YOGI bear napisał/a:

Rzeźnika, w kontekście Twojego podejścia do zwierząt rozumiem smile, ale co złego zrobił Ci grabarz big_smile ?
A może to inteligentny grabarz, niczym Nikoś Dyzma big_smile big_smile big_smile ?

Chyba Zdzisław Dyrma.

16

YOGI bear napisał/a:

Ciężko mi wytłumaczyć tę awersję. Ja rozumiem, że ktoś musi wykonywać tę pracę, ale absolutnie nie mój partner. big_smile Choćby nie wiem jak bardzo był inteligentny... Zawód skreśla go już na samym początku.

17

A co jest nie tak w pracy listonosz?
Ja jestem listonoszką i praca jak każda inna, więc nie wiem nawet po co taki denny temat...

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Atrakcyjność pracy listonosza.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024