Drogie Panie!Zwracam się do Was na Waszym forum o radę,która z Was to samo przeźywa,to samo czuje?Otóź powiem co ze mną się dzieje!Po zdradzie źony jak złapałem ją na gorącym uczynku szukałem seksu u wielu kobiet w ramach zemsty ale to nie sprawiało mi przyjemności.Ja ją nadal kocham i wyobraźcie sobie Panie zacząłem się masturbować to mi zaczęło sprawiać przyjemność wyobraźałem sobie źe kocham się z byłą.Drogie Panie! Co o tym sądzicie która z Was przeźywa to samo co ja?Podzielmy się opiniami a moźe ze mną coś nie tak?Proszę o radę z powaźaniem do wszystkich kobiet Marek
Specjalistą to ja od seksualności nie jestem. Ale masturbacja w męskim wydaniu, to oznaka słabości, bezradności i zwykłego lenistwa. Zdaje się, że nie możesz z róznych przyczyn uprawiać seksu z żoną, to poszedłeś na łatwiznę. Reką nie zastąpisz żony - to dorga do nikąd. No i tyle w tym temacie.
Specjalistą to ja od seksualności nie jestem. Ale masturbacja w męskim wydaniu, to oznaka słabości, bezradności i zwykłego lenistwa.....
Dlatego właśnie wszyscy faceci to słabe i bezradne lenie.
moim zdaniem powinieneś znalesc kobiete ktora bys chciał pokochac ale sam musisz byc gotowy zeby zakochac sie znowu najlepiej jak bys zapomnial o swojej byłej kobiecie choc wiem ze to nie takie proste ... i zacza zyc odnowa z inna ktora bedzie cie kochała na Tyle zeby cie nie zdradzic ... jesli ty bedziesz kochał i ktos pokocha ciebie to nie bedziesz myslał o takich rzeczach to tylko taka moja opinia
pozdrawiam