Witam, jestem facetem, ale zarejestrowałem się tutaj, bo chciałem poznać kobiece spojrzenie na mój problem ![]()
Otóż jadę ze znajomymi nad morze, a wśród nich będzie pewna dziewczyna, która mi wpadła w oko.
Problem znajduje się w moich stopach. Mam ogromny kompleks długich stóp, strasznie się ich wstydzę, a przecież na plaży nie będę chodził w skarpetkach. Czy ktoś ma jakieś rady lub jakiś pomysł ? Tylko nie piszcie postów typu "nie przejmuj się", proszę o jakieś konstruktywne uwagi ![]()
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Ale jakich rad oczekujesz? Napiszę Ci właśnie: Nie przejmuj się. Albo lepiej: Zaakceptuj to co jest, bo przecież nie schowasz stóp pod piasek ![]()
nie potrafie tego zaakceptować a te schowanie stóp pod piasek to dobra myśl ![]()
żartobliwie spytam-a dłonie masz ok?;)
facet- jeśli jesteś sympatyczny, ludzie Cię lubią i szanują to nie bedą zwracać uwagi na Twoje stopy! może tylko wg Ciebie one są długie a dla innych mają standardową długość? a poza tym na plaży będziecie grać w piłkę, pluskać się w morzu i zapomnisz o tym że masz gołe stopy i jakie one tam są! wybacz mi te dłonie ale ludzie mają naprawdę gorsze kompleksy a jednak cieszą się życiem-jedziesz z przyjaciółmi, nad morze-lepiej pomódl się o ładną pogodę a o stopy się nie martw ![]()
Przeciez w skarpetkach twoje stopy nie bedą krótsze?
Mysle ze dlugosc twoich stop nie bedzie dla niej problemem ![]()
Jestem tego pewna. musisz o nich po prostu zapomniec i nie zwracać uwagi ![]()
Powodzenia ![]()
Tylko nie piszcie postów typu "nie przejmuj się", proszę o jakieś konstruktywne uwagi
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
A co mamy Ci napisać w tym przypadku? Żebyś je skrócił o połowę? No bo nie rozumiem co my tu możemy doradzić, jeśli nie właśnie "nie przejmuj się". Zaakceptuj siebie takiego, jakim jesteś i tyle.
Jesteś facetem więc u Ciebie coś takiego ujdzie i ta dziewczyna nawet nie zauważy że coś jest nie tak (Twoim zdaniem).Ja jestem kobietą i mam rozmiar 43 więc co ja mam powiedzieć?:)Ale wiem,że są też inne panie,które mają jeszcze większe stópki i mają więcej z tym problemu (bo znaleźć buty na taka stopę to wyczyn;) )W każdym razie nie zajmuj się pierdołami (za przeproszeniem;)) i baw się dobrze nad morzem:)Jeżeli przestaniesz myśleć o swoim kompleksie, a zwrócisz uwagę na tę dziewczynę,to na pewno zyskasz w jej oczach dużo więcej,niż jak będziesz siedział i snuł refleksje nad długimi stopami:) P.S. ja słyszałam że długie stopy u faceta to raczej atut;)Pozdrawiam i życzę udanych wakacji:)
hehehe ty masz długie a ja mam szerokie:P mało tego jedna jest szersza od drugiej:P kiedys mi to przeszkadząlo a teraz mam to gdzies:) czasem koledzy zartobliwie mówią ze pochodze z bagna:P bo mam takie stopy przystosowane do zycia na bagnach;]
Kobiety nie patrzą na takie rzeczy!!
9 2009-07-22 20:29:39 Ostatnio edytowany przez salomea (2009-07-22 20:30:59)
Ja też uważam że kobiety nie patrzą na takie rzeczy ....bardziej na dłonie , uśmiech ...jeśli chodzi o fizyczność bo tak naprawdę (mimo, że to oklepane) liczy się dla nas charakter ![]()
ps. Myślę też że skarpetki na plaży bardziej rzucają się w oczy niż długie stopy ![]()
Nie patrz na stopy! kobiety raczej nie zwracają na to uwagi
Akurat u faceta duże stopy to nie problem, co miałaby powiedzieć w takiej sytuacji dziewczyna?
Dziewczyny zwracają uwagę na twarz, sylwetkę, a rozmiar buta to chyba ostatnia rzecz ,na którą patrzą
Jeśli Cię to podniesie na duchu to ja będąc kobietą mam długą stopę i noszę 42 nr buta.
Mam okropny problem ze znalezieniem butów.Pozatym jestem wysoka,bo mam 180cm wiec obcasy odpadają.
A czy Ty będąc na plaży oglądasz wszystkie stopy dookoła?.. Raczej nie, prawda? Ciesz się, że nie masz np. nieproporcjonalnie długich rąk, czy czegoś takiego, bo to bardziej rzucałoby się w oczy.
Ja nigdy nie zwróciłam uwagi na stopy. Nawet chłopaków, z którymi byłam.