Po co mu to było... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Po co mu to było...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Po co mu to było...

Przeglądałam forum może i przpatrzyłam za to przepraszam ...  Jeśli mamy taki temat albo i nawet podobny to proszę panie moderatorki o przekierowanie mnie do tego temat - dziękuję . Od dłuszego czasu nie daje mi ta myśl spokoju co On chciał z tym nagraniem zrobić może pokazać kolegom mój partner nagrał Nasz seks przez użycie dyktafonu . W środku nocy się wyłączył kapnełam się od razu to Ja odtworzyłam i skasowałam nagranie i nagrałam jego ha ha chrapanie. Rano obudził się i patrzy w fona wszystko pomyślał , że jest cacy ja nic nie mówiłam ale po obiedzie się wkurzyłam bo znowu chcial nas nagrać ale mu wygarnełam o co mi chodzi to on stwierdził , że na pamiątkę k........ na jaką pamiątkę nic nie umiał mi wytłumaczyć... i temat ucichł ale dziś znowu naszła mnie ta myśl...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po co mu to było...

Nagrywanie sytuacji intymnych BEZ TWOJEJ ZGODY jest nie do zaakceptowania. Chciał "pamiątki" (taaa...) to mógł Cię zapytać. Gdyby mnie spotkało coś takiego, poważnie zastanowiłabym się nad zaufaniem do delikwenta.

3

Nie jestem pewien, ale czy już Ci mówiłem, że on Cię nie szanuje?

4

Pewnie go to zwyczajnie podnieca i tyle. Słuchanie może być równie podniecające co patrzenie.

Ciężko mi tu napisać coś więcej, bo dla mnie to nie byłby wielki problem. Jak z kimś jestem, to mu ufam i nie mam problemów, że robi mi jakieś zdjęcia, nagrywa, nawet jeśli o tym za każdym razem nie mówi.

5

Jeśli nie wyrażasz zgody, to ja nie rozumiem takich podchodów... Może i chce mieć na pamiątkę, może go to podnieca, ale jednak Ty musisz wyrazić zgodę!

6

kenobi napisał/a:

Nie jestem pewien, ale czy już Ci mówiłem, że on Cię nie szanuje?

To jest inny facet ale ten jest taki sam , czasami się zastanawiam który z nich bardziej mnie skrzywdził....

7

kopa w dooopsku dla zejscia na ziemie by mu sie przydalo.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Po co mu to było...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024