Kobiety doradźcie!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety doradźcie!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Kobiety doradźcie!!!

Witam, potrzebuję pomocy. Mój partner do niedawna był bardzo dobry, widać było, że mnie kocha i nie może beze mnie wytrzymać ani sekundy. Wciąż powtarzał, że jestem dla niego najważniejsza i mnie bardzo kocha. Potem wyjechał za granicę do pracy , przez 2 tygodnie było wszystko fajnie, aż tu nagle urwał się kontakt, dzwoni sporadycznie, złamał kilka obietnic, już nie słyszę, że jestem kochana sad Pytałam co się stało , ale nic nie chce wyjaśniać, mówi tylko " oj daj spokój" sad Proszę o pomoc. Pozdrawiam!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiety doradźcie!!!

moze ma mało czasu? znalazł sobie tam inną kobietę? albo po prostu odległość osłabiła uczucia? a jakie obietnice złamał, to coś poważnego? ciężko powiedzieć co tak naprawdę tam się stało

3

marlena1987 napisał/a:

moze ma mało czasu? znalazł sobie tam inną kobietę? albo po prostu odległość osłabiła uczucia? a jakie obietnice złamał, to coś poważnego? ciężko powiedzieć co tak naprawdę tam się stało

Nic poważnego, obiecał, że nie będzie pił alkoholu i będzie dzwonił w określonych dniach i godzinach ...

4

Misia kochanie, niestety ale Twój chłopak ma teraz naukę życia. Obawiam się, że wróci bardziej dorosły i będziecie mieć dużo problemów. Ale to wyjdzie wam tylko na dobre, oczywiście jeżeli będziesz umiała przejść szybki kurs dorosłości. Niestety ale teraz to co jest tam, jest dla niego najważniejsze.

5

adamajkis napisał/a:

Misia kochanie, niestety ale Twój chłopak ma teraz naukę życia. Obawiam się, że wróci bardziej dorosły i będziecie mieć dużo problemów. Ale to wyjdzie wam tylko na dobre, oczywiście jeżeli będziesz umiała przejść szybki kurs dorosłości. Niestety ale teraz to co jest tam, jest dla niego najważniejsze.

bardzo dziękuję za odpowiedź, z jednej strony mnie uspokaja, a z drugiej bardzo niepokoi ...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety doradźcie!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024