szukam przyjaciółki podlaskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam przyjaciółki podlaskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez vero93 (2013-08-06 16:43:51)

Temat: szukam przyjaciółki podlaskie

hej, jestem justyna mam 20 i szukam nowych znajomości, przyjaźni, szczególnie od strony dziewczyn. Jestem samotna i nie mam z kim wyjść, pogadac itp... Najlepiej z okolic Siemiatycz, ale moż być po prostu podlaskie wink

nie będę dluzej rozpisywac bo to temat rzeka tylko w realu jest bardzo trudno kogos poznac... jeszcze w malym miescie gdzie nic sie nie dzieje... mowi sie 'wyjdz do ludzi' a latwo im mowic.. wszyscy chodza grupkami i sadami ze swoim zyciem i znajomymi i przeciez nagle do nich nie wyskocze jak pol dupy z zza krzaka z pytaniem 'poznamy sie?' mam wrazenie ze jeszcze tylko w internecie mozna z kimps normalnie 'pogadac'...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam przyjaciółki podlaskie

Witaj smile. Podlasianka wita Podlasiankę ale niestety ja nie jestem z Siemiatycz. Nie tylko w internecie można z kimś pogadać. To zależy od człowieka i jego łatwości nawiązywania kontaktów. Z opisu mi wygląda, że jesteś bardzo otwartą osobą i dziwie się, że nie masz z kim pogadać w realu...

3

witam big_smile no wlasnie ja tez sie temu dziwie... lubie poznawac nowych ludzi i ciagle mi malo... chociaz grono znajomych mam raczej waskie... nie wiem może to kwestia miasta ... tutaj kazdy zycie bardziej dla siebie... tak mi sie wydaje... pewnie sa wyjatki bo znam malo ludzi ale z tymi co sie spotkalam najczesciej tak bylo... moze gdyby poznac wiecej moze by sie na kogos trafilo... tylko wlasnie jak tu kogos poznac... w koncu stwierdzilam ze moze tu... tu chyba najlatwiej jest... wszyscy teraz gnija w necie.

4

nikt się nie odezwie? sad

5

Hej! Ja jestem z Łomży smile

6

hej smile szkoda że tak daleko sad no ale chociaz to samo wojewodztwo.. daj jakies namiary do siebie big_smile

7

Hej. jestem z okolic Siemiatycz, mam 24 lata i ten sam problem.

8

asentra napisał/a:

Hej! Ja jestem z Łomży smile

hej ja jestem z okolic Łomzy i szukam tez kogos do pogadania

9

Dlaczego nikt się nie odzywa?:(

10

justyna0506 napisał/a:

Dlaczego nikt się nie odzywa?:(

Hej jak wczesniej pisalam jestem z okolic Łomzy. Jesli Ci to nie przeszkadza to mozemy narazie popisac, a potem moze i jakies spotkanie. Mam 28 lat

11

Hej, to super, nie przeszkadza mi to (chociaż troszeczkę daleko). Daj jakieś namiary na siebie, chętnie Cię poznam.

12

Witajcie,
Czy jest tu jeszcze ktoś z okolic Białegostoku, kto regularnie zagląda na forum?
Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym wyjść i porozmawiać, spotkać się nie tylko w domu, ale poza nim i nie chodzi mi tu o imprezy.

13

Witam.  Dołączam się do listy, poznam koleżanke z Łomży.  Widzę wcześniej pisały dziewczyny z Łomży lecz niestety nie zostawiły namiarów na siebie. Przeprowadziłam się z mężem do Łomży niedawno,  puki co nie mamy tu znajomych i brak pomysłu gdzie kogos poznac. Pozdrawiam

14

Hej jestem z okolic Łomży wink Odezwijcie się jeśli chcecie smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam przyjaciółki podlaskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024