Gdy chłopak mówi o byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdy chłopak mówi o byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Gdy chłopak mówi o byłej

Nie wiem co mam o tym całym zajściu myśleć... Mój chłopak wczoraj na imprezie u jego znajomych zbyt bardzo sie zasiedzia...l a ze ja szlam do pracy na rano chcialam już jechać do domu. Wiec powili sie zbieralismy i ja czekalam przed domem... po dlugiej chwili weszlam do domu po niego uslyszalam ja oppowiadał o kimś ... nie wiem o kim wiem tylko tyle ze to była jego była laska... usłychalam miedzy innymi : "... to ze była brzydka to nic nie znaczylo ale była zajebista..." wtedy ujrzal mnie stojacą w drzwiach i zbaraniał... wyprowadzona z równowagi powiedzialalm mu brzydko i pojechalam ... po kilku metrach zawrocilam i przyjechalam po niego bo wydzwanial jego kumpel... zal mi sie zrobiło a pozatym mieliśmy daleko do domu... wsiadł do auta za nim cała ekipa znajomych on płakał jak dziecko i krzyczał ze mnie kocha... tak bardzo ze nie wyobraza sobie swiata poza mna... w milczeniu jechalismy do domu... pozniej dowiedzialam sie ze płakał gdy odjechalam i mowil "  jaki ja głupi jestem co ja za głupoty gadam... przeciez ja ją kocham..."

Nie wiem co mam o tym wszytkim sadzic.... prosze doradźcie mi coś

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdy chłopak mówi o byłej

tak napisałaś że nie wiem co się takiego strasznego stało...

3

ojj no nic strasznego sie nie stalo przeciez
poza tym byl wypity wiec mogl gadac glupoty
poza tym wez pod uwage, ze pozniej powiedzial, ze co za glupoty on mowi, przeciez kocha Ciebie
wiec glowa do gory!!!
wybacz mu to smile

4

nic sie nie stalo. za duzo alkoholu poprostu. musisz docenic, ze masz takiego faceta, ktory zaraz po popelnieniu bledu wie, ze go popelnil. glowa do gory!

5

aneks napisał/a:

musisz docenic, ze masz takiego faceta, ktory zaraz po popelnieniu bledu wie, ze go popelnil. glowa do gory!

otoz to, inny to by nawet pewnie nie wiedzial o co chodzi i do tego bylby zly ze odjechalas i by sie o to dąsał

co oczywiscie nie usprawidliwia jego zachowania
ja bym mu to wybaczyla
ale zapytala tez o kim mowil i dlaczego, niech sie facet wytlumaczy teraz

6

Tez uważam, że mu się wymsknął głupi tekst i już ma za swoje. Płaczący facet to rzadki widok. Poobrażaj się trochę i wybacz gadkę. Kocha Cię i więcej się nie wygłupi, wie czym to grozi smile Lepiej nie pytaj w czym to exdziewczyna jest taka "zajebista", chyba, że Ty królujesz w tej sferze, czymkolwiek ona jest smile A na pewno królujesz i jesteś "zajebistsza" od niej, bo to z Tobą jest, nie z nią! No i ... urodą nie grzeszyła...

7

nic się takiego nie stało.
po prostu Twój chłopak za duzo wypił. smile

8

wybacz mu wybacz, faceci robią o wiele gorsze rzeczy, a jakby cie zdzielił  to co byś zrobiła?

9

dzieki wielkie... wiem ze nic zlego az tak sie nie stalo poprostu chcialam slyszec opinie wasze co wlasnie takim typie sprzeczek mozna sadzic... a tym bardziej zem ze mnie kocha... bo placi teraz i robi wszystko zebym mu przebaczyla. dzieki wielkie smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdy chłopak mówi o byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024