co mam zrobic zeby dziewczyna mi zaufała?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co mam zrobic zeby dziewczyna mi zaufała??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: co mam zrobic zeby dziewczyna mi zaufała??

Witam. Zakochałem sie w dziewczynie na zabój innej nie chce, ona jest ta jedyna .Chodziliśmy juz pare miesięcy, było cudownie. I wyjechała na wakacje. nie odzywała sie przez pare dni ja do niej pisałem smsy, dzwoniłem. I napisła do mnie ze ma juz dosyc tego obrazania sie i nie mówienia jej o co chodzi ale ja jej mówiłem o co chodzi. Pisałem dalej te smsy i po 2 dniach odpisała znowu. Napisała ze ma juz dosyc ze nie che ale musi zemną skończyć no i zerwała ja jej pisąłem ze sie poprawie ze juz taki nie bede. Wierze w to ze w jej sercu jest ta miłos nasza co była ale boi mi zaufać. Nie wiem co mam robic zeby mi znowu zaufała. Prosze was o pomoc!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co mam zrobic zeby dziewczyna mi zaufała??

Wyraźnie mówi że Cię nie chce, może się broni przed nowym uczuciem do Ciebie, może boi czegoś. No tego to nie wiadomo, musisz z nią normalnie porozmawiać, nie przez sms ale oko w oko.
Może znudziłes jej się, a może poznała kogos nowego w którym "zakochała się na zabój"
Wyjaśnijcie to sobie, ale licz się z tym że to może być już koniec.
Pozdrawiam

3

krzysiuu napisał/a:

Napisała ze ma juz dosyc ze nie che ale musi zemną skończyć no i zerwała ja jej pisąłem ze sie poprawie ze juz taki nie bede. Wierze w to ze w jej sercu jest ta miłos nasza co była ale boi mi zaufać. Nie wiem co mam robic zeby mi znowu zaufała. Prosze was o pomoc!!!

Nie piszesz o co chodzi. Z tego, co napisałeś, nic nie wynika.

W czym się poprawisz? Czemu boi się zaufać?

Skąd wiesz, że w Jej sercu jest miłość? A czemu nie wiesz, co jest w Twoim sercu?

4

w moim sercu jest wielka miłość do niej. Jestem pewny ze nikogo nie poznała. Poprawie sie w tym ze nie będę sie denerwował o byle co.

5

To jej to powiedz, Wytlumacz, porozmawiaj, bez spiny na luzie
powodzenia

6

krzysiuu napisał/a:

...ma juz dosyc tego obrazania sie i nie mówienia jej o co chodzi ale ja jej mówiłem o co chodzi. ...

Aha - to bardzo dobrze widać w pierwszym poście.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co mam zrobic zeby dziewczyna mi zaufała??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024