czerwona pomadka:) - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-27 17:29:15

sueno6
Moderator

czerwona pomadka:)

Hej!

Co myślicie o czerwieni na ustach?
Zastanawiam się nad zmianą w swoim wyglądzie...jestem jednak blondynką o ciemnych oczach i czarnych - dość gęstych brwiach...nie wiem czy pomadka w tym odcieniu by pasowała do mnie przez moje zbyt ostre rysy twarzy...do tej pory na mojej twarzy królowały brązy - zarówno na powiekach, policzkach i na ustach wink
Usta mam raczej średnie, ale pełne...

Jesteście za czerwienią czy preferujecie inne kolory na ustach?

Być jak płynąca rzeka...

#2 2009-06-27 20:04:15

noelle87
Moderator

Re: czerwona pomadka:)

Sueno- wg mnie czerwone jest sexy wink ale trzeba bardzo uważać żeby nie wyglądać śmiesznie! ja np mam ciemną oprawę-tj ciemne włosy, oczy, brwi.. i jak używam czerwonego błyszczyka to wtedy nie akcentuję oczu- w takim wypadku cała uwaga skupia się na ustach wink ale jest jeszcze sprawa zębów- osoby z nieładnymi, żółtymi zebami raczej nie powinny wybierać takich intensywnych kolorów.. nie sugeruję że Ty takie masz, ale ostrzegam inne dziewczyny które mogą mieć taki problem! wink

a osobiście to ja na ustach b. lubię szminki i błyszczyki w kolorze cafe latte i jakieś takie beże, brzoskwinię.. za różem nie przepadam. a czerwień dobieram do stroju wink kiedyś np miałam imprezę mikołajkową więc do czapki mikołajowej i czarnego stroju czerwone usta były jak znalazł big_smile

"Zamieszkałam Cię w sobie na codzień... smile zamówiłam już lampę i sofę!"

Regulamin forum NETKOBIET - UŻYTKOWNIKU- koniecznie przeczytaj!

#3 2009-06-27 21:23:33

sueno6
Moderator

Hehhe...no tak smile Z tymi zębami to prawda, na szczęście ja mam ładne jak na razie smile
Mi się właśnie bardzo podobają czerwone usta u brunetek i to takich z jasną karnacją smile
Czerwony jest rzeczywiście sexy ale i strasznie elegancki smile
No cóż, trzeba wypróbować to na własnych ustach big_smile

Być jak płynąca rzeka...

#4 2009-06-27 21:46:18

CookieBitch
100% Netkobieta

ja jestem ciemną blondynką.. karnacja jasna.. ale w czerwieni na ustach... ehh... moim zdaniem winny jest kształt moich ust.. o ile górna warga pomalowana na czerwono wygląda cacy o tyle dolna ble... dolna jest pełniejsza od górnej, może dlatego.

Czas płynie. Człowieku, ucz się pływać!

#5 2009-06-27 22:22:01

Delicious
Moderator

Noelle, widzę, że nawet kolory pomadek i błyszczyków lubimy te same.

#6 2009-06-29 08:40:33

Ewel
100% Netkobieta

ja mam naturalną czerwień i nie stosuję żadnych szminek - tylko ochronne pomadki :-)

Kobiety -bądźmy solidarne i nie odbijajmy sobie nawzajem facetów !!!! będziemy o wiele szczęśliwsze....
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania
A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania

#7 2009-06-29 08:47:05

oazuu
100% Netkobieta

Noelle, moim ulubionym kolrem błyszczyka jest właśnie cafe late, najlepiej maybeline watershine smile

co do czerwieni - to lubię, od kiedy mam ciemniejsze włosy to częsciej używam wink

jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie, to coś Ci zdradzę.
miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze.
bo chcę Cię z każdą wadą. Nic nie zmienię.

mój narkotyku, mój tlenie. < 3

#8 2009-06-30 16:47:17

Tiff
Przyjaciółka Forum

Czerwień bardzo elegancko wygląda do czarnej sukienki. Oczywiście to też wiąże się z ubraniem, bo np. dziwnie wyglądałoby się, gdyby się ubrało jakoś tak żeby te czerwone usta nie pasowały, bo przecież nie zawsze pasują prawda? smile

Nie mam wrogów, to wrogowie mają mnie!

Stopka forum