Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Hej!
Co myślicie o czerwieni na ustach?
Zastanawiam się nad zmianą w swoim wyglądzie...jestem jednak blondynką o ciemnych oczach i czarnych - dość gęstych brwiach...nie wiem czy pomadka w tym odcieniu by pasowała do mnie przez moje zbyt ostre rysy twarzy...do tej pory na mojej twarzy królowały brązy - zarówno na powiekach, policzkach i na ustach ![]()
Usta mam raczej średnie, ale pełne...
Jesteście za czerwienią czy preferujecie inne kolory na ustach?
Sueno- wg mnie czerwone jest sexy
ale trzeba bardzo uważać żeby nie wyglądać śmiesznie! ja np mam ciemną oprawę-tj ciemne włosy, oczy, brwi.. i jak używam czerwonego błyszczyka to wtedy nie akcentuję oczu- w takim wypadku cała uwaga skupia się na ustach
ale jest jeszcze sprawa zębów- osoby z nieładnymi, żółtymi zebami raczej nie powinny wybierać takich intensywnych kolorów.. nie sugeruję że Ty takie masz, ale ostrzegam inne dziewczyny które mogą mieć taki problem! ![]()
a osobiście to ja na ustach b. lubię szminki i błyszczyki w kolorze cafe latte i jakieś takie beże, brzoskwinię.. za różem nie przepadam. a czerwień dobieram do stroju
kiedyś np miałam imprezę mikołajkową więc do czapki mikołajowej i czarnego stroju czerwone usta były jak znalazł ![]()
Hehhe...no tak
Z tymi zębami to prawda, na szczęście ja mam ładne jak na razie ![]()
Mi się właśnie bardzo podobają czerwone usta u brunetek i to takich z jasną karnacją
Czerwony jest rzeczywiście sexy ale i strasznie elegancki ![]()
No cóż, trzeba wypróbować to na własnych ustach ![]()
ja jestem ciemną blondynką.. karnacja jasna.. ale w czerwieni na ustach... ehh... moim zdaniem winny jest kształt moich ust.. o ile górna warga pomalowana na czerwono wygląda cacy o tyle dolna ble... dolna jest pełniejsza od górnej, może dlatego.
Noelle, widzę, że nawet kolory pomadek i błyszczyków lubimy te same.
ja mam naturalną czerwień i nie stosuję żadnych szminek - tylko ochronne pomadki :-)
Noelle, moim ulubionym kolrem błyszczyka jest właśnie cafe late, najlepiej maybeline watershine ![]()
co do czerwieni - to lubię, od kiedy mam ciemniejsze włosy to częsciej używam ![]()
Czerwień bardzo elegancko wygląda do czarnej sukienki. Oczywiście to też wiąże się z ubraniem, bo np. dziwnie wyglądałoby się, gdyby się ubrało jakoś tak żeby te czerwone usta nie pasowały, bo przecież nie zawsze pasują prawda? ![]()