Pomożecie?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pomożecie??

Witam, potrzebuje pomocy przy wyborze soku Noni. a dokładnie, który jest lepszy.
Wiadomo, że każdy producent będzie swój produkt ubierał w piękne słowa.. a mnie bardziej interesuje jak jest na prawdę. Może, któraś z was piła i może mi pomóc??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomożecie??

Piła piła;)))ale nie może reklamować.

3

Nie mam bladego pojęcia co to za soczki, ale z pewnością kolejny "magiczny" środek :>

4

Ja sok noni piję od roku na problemy z tarczycą i jestem bardzo zadowolona. Kupuję go w aptece w białej plastikowej butelce z dodatkiem malin kosztuje ok 70 zł

5

Witam Was.Mam problem z córką trzynastoletnia.poradżcie co robić.Problem polega na tym,że córka zaczeła się spotykac z chłopakiem osiemnastoletnim,\.Chłopak ma zły wpływ na nią zaczeła nas okłamywac i zrobiła się tajemnicza.Przestała z nami rozmawiac i twierdzi ze ja nie kochamy bo przesladujemy.  ja nie moge patrzec jak ona sie stacza pod wpływem tego chłopaka.On ma juz nad soba kuratora.Byłam u jego rodziców i prosiłam aby mi pomogli,ale oni wobec syna sa bezsilni.Zgłosiłam tą sprawę dzielnicowemu,ale on rozłożył ręce i nic nie pomógł mimo że zna chłopaka z wybryków przestępczych.Co ja mam zrobić,ona ma trzynaście lat tylko,a juz mysli ,aby zamieszkac z tym chłopakiem  i bawic sie w dom.

6

Wpisałaś post nie w tym wątku, ale odpowiem - skontaktuj się z kuratorem chłopaka, takie kontakty z nieletnią mogą być niebezpieczne.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024