Jak mam odzyskać dziewczynę, którą bardzo kocham ? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mam odzyskać dziewczynę, którą bardzo kocham ? :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Jak mam odzyskać dziewczynę, którą bardzo kocham ? :(

Witam mam na imię Konrad

Mam problem z dziewczyna ktura bardzo kocham nie wiem bez niej żyć . Byliśmy razem prawie 4 lata przeszliśmy razem naprawdę dużo
śmierć jednego z rodziców i inne problemy sad .Nigdy nie kłóciliśmy się prawie a jak tak to 10min i wszystko było dobrze . Dwa razy miała
miejsce  większa kłótnia .Pierwsza w tamtym roku trwała prawie 2 tygodnie aa druga teraz . Zaczęło się to bo miałem bardzo cieczka
sytuacja w domu  bardzo dużo nerwów i stresu i kłopotów . Nie miałem z kim pomówić o tym zawsze żeśmy sobie mówili wszystko
to powiedziałem jej wszystko i od tego wszystko się zaczęło . Bylem dla niej przez ten czas nie zbyt dobry nie miałem duzo czasu
ciągle tylko wnerwiony i pisałem smutnie , tak okolo 10dni to trwało , nie okazywałem jej miłości jak  zawsze miałem problem z wszystkim
Dopiero kilka dni temu zrozumiałem ze zrobiłem złe jak to wszystko minęło . Kilka dni temu napisała mi ze chce przerwę  i trochę tego nie
zrozumiałem zaczolem pisać do niej przepraszać prosić zeby mi to wybaczyła ze nigdy więcej tak nie zrobię i to ja jeszcze bardziej odemnie
odsunęło . Napisała mi ze dla niej to zaduzo było ciągły smutek i problemy poczuła sie jak by miała 50 lat ma  23 lata ja 22 jak cos . 5 dni temu
pisałem tylko pięknie i wesoło kocham jak sie uśmiecha i przepraszałem ciągle ale to bylo tylko 1 dzień następnego dnia z powrotem było cos nie oka
Ignorowała mnie pisała tylko ze jak pisze do niej to wszystko smutne wraca , 4 dni temu odeszła . Powiedziała  ze to tylko przerwa kilka dni , ale ja
próbowałem pisać nadal co do niej czuje jak ja kocham pisałem wiersze , i 3 dni temu usunęła nasz związek z fb i za kilka godzin dodała innego sad
TO mnie bardzo zaskoczyło bo mówiła ze to tylko przerwa  , napisalem do niej co to znaczy odpowiedziała mi tylko ze teraz jest z nim ale nie chce
mi powiedzieć czy to wszystko to koniec .Wczoraj napisałem jeszcze raz do niej i przysiągłem ze nigdy nie będę taki i dam jej  czas , ale nie moge
przestać o niej myśleć a jak zapytałem czy mnie nadal kocha odpowiedziała ze nie wie sad Jesteśmy para na odległość ja mieszkam w Polsce ona w
Słowacji . Ten nowy jej chłopak znowu z Australi . Ona zawsze kiedy miałem jakis problem pomagała mi i na odwrót bylismy w 98% tacy sami
to dziwne ale lubiliśmy wszystko to  samo zawsze w tym samym czasie byliśmy chorzy ,szliśmy spac etc jedyna zecz ktura nas różniła byla szkola
ja jej  nienawidzę ona lubi  tylko to nas różniło zawsze jak nie bylismy razem to spędzaliśmy na skype cale dnie .
I o to moje pytanie jak mam ja odzyskać i udowodnic  ze nie będę taki zęby mogla mi dac szanse to naprawić , bo bardzo ja kocham i oddam za nią   życie
jak będzie trzeba   a nie chce jej stracić przez moja głupotę proszę o pomoc .

Przepraszam za ort jak będą jakieś i jestem kiepski w pisaniu takich rzeczy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mam odzyskać dziewczynę, którą bardzo kocham ? :(

To prawda czytanie tego tekstu jest bardzo męczące.
Niestety to nie pierwsza podobna sprawa przedstawiona choćby na tym forum. Chyba nic nie możesz zrobić, sprawa wydaje się być przegrana. Dziewczyna ma chłopaka, a Ty jesteś jej przeszłością. Przykre ale taka jest prawda. Chyba lepiej skupić się na sobie, trzeba wszystko przemyśleć, wyciągnąć wnioski i powoli pogodzić się, że to już zakończony etap w Twoim życiu.

3

sad Ale ona go nigdy nie widziała na oczy jeszcze znają sie tylko z internetu , poznali się w grze sad czy nadal nie mam szansy odzyskać  jej ?
Zna go  tylko parę dni , odeszła do niego w tym czasie kiedy byla bardzo smutna i zła na mnie

4 Ostatnio edytowany przez P&P (2013-07-26 22:17:09)

Dziewczyna kopnęła Cię w sam środek, no, wiadomo czego, a Ty się jeszcze zastanawiasz jak ją odzyskać? Weź się człowieku otrząśnij, zastanów trzy razy. Jak chcesz cierpieć, to dalej dawaj się zwodzić za nos.
Przykre to, jak człowiek zakochany jest ślepy. Zamiast tracić czas na kogoś, kto na Ciebie nie zasłużył, znajdź sobie kogoś poważniejszego, a wtedy może nie będziesz musiał dowiadywać się o porzuceniu ze statusu FB.

Jak dla mnie, to ta dziewczyna wcześniej kogoś poznała i wykorzystała Twoje potknięcie dla "przerwy". I jak widać, udało jej się, bo nie dość, że Cię załatwiła, to jeszcze wpędziła w poczucie winy. Sprytnie.

I możesz sobie gadać, że łatwo mi mówić. Ale uwierz mi na słowo- łatwo smile

5

Wiadomo że świeżo po rozstaniu nie łatwo jest od razu przestać myśleć o TEJ osobie.. dlatego daj jej trochę czasu żeby sama przemyślała czego chce. Z drugiej strony dziwi mnie to , że nie potrafiła Cię zrozumieć że masz ciężką sytuację w domu i po prostu nie masz humoru aby jej ciągle słodzić...

6

jak_zawsze napisał/a:

Wiadomo że świeżo po rozstaniu nie łatwo jest od razu przestać myśleć o TEJ osobie.. dlatego daj jej trochę czasu żeby sama przemyślała czego chce. Z drugiej strony dziwi mnie to , że nie potrafiła Cię zrozumieć że masz ciężką sytuację w domu i po prostu nie masz humoru aby jej ciągle słodzić...

Wiadomo, że to nie o to chodzi. To był tylko pretekst. Daj spokój.

7

Jeszcze nie jesteś przegrany,ale tak na odległość to nie wiem czy coś zdziałasz:(

Pomyśl rozsądnie o tym ja nie będę Ci radziła żebyś dał Spokój tak konkretnie bo nie jest tak łatwo powiedzieć...Kiedyś chłopak wyżywał się na mnie że jestem taka czy taka bo coś mu nie wyszło to zaraz że to przeze mnie i tak o hu wie co się wkurzal i ciągle miałam przykrości-to bolało i też dałam spokój ale już na amen...Może faktycznie chce czasu ale żeby odetchnąć szuka wrażeń tylko nie wiem czy wcześniej już nie szukała takiej OAZY SPOKOJU z innym...przemyśl to i powodzenia:)

8

Jedno wielkie "Ha-ha-ha!".

1. Masz trudny, stresujący, dołujący okres
2. Laska Cię rzuca, bo ma dość Twoich jęków (przecież ona nie ma 50 lat! Co Ty, posrało Cię, żeby się dziewczynie żalić????? yikes)
3. Ty prosisz o szanse, płaszczysz się
4. Ona ma to w d.
5. Zwrot akcji- panna wywala Cię ze "związku" na fb i nieoczekiwanie na Twoje miejsce pojawia się inny koleś, którego ZNA TYLKO W GRZE!

I  w tym momencie poprostu ręce rozkładam i tarzam się po podłodze ze śmiechu. Człowieku, nie wkręcisz mi, że ta panna ma 23 lata. Emocjonalnie to jest taka gówniara, że głowa boli. Takiego zachowania nawet 15-sto latka by się POWSTYDZIŁA.

I skończ sobie nakręcać to "Aj lov ju" do bólu. Po prostu pieprzysz, bo się rozstała z Tobą dupa. Dopadł Cię wewnętrzny hardcore. Splot wydarzeń nie odbył sie po Twojej myśli i trzeba dostosować się do nowej sytuacji- ale to nie ma nic wspólnego z miłością, prędzej z desperacją i niechęcią do zmian, gdyż przyzwyczaiłeś się już do tego jak było i było Ci z tym wygodnie.

Pkt szósty czeka na wprowadzenie w życie:

6. Ostatecznie pokazujesz byłej klasę. Przestajesz do niej pisać, dzwonić. Odcinasz się od jej życia i zajmujesz się sobą. Wywalasz ją z fb, gg, skype, z wszystkiego. Wyrzucasz rzeczy, które Ci o niej przypominają. Zaczynasz poznawać nowych ludzi, nowe dupy, a w końcu rozumiesz, że byłes durniem będąc w "związku" z dzieckiem.

9

25.anowi napisał/a:

Jeszcze nie jesteś przegrany,ale tak na odległość to nie wiem czy coś zdziałasz:(

Pomyśl rozsądnie o tym ja nie będę Ci radziła żebyś dał Spokój tak konkretnie bo nie jest tak łatwo powiedzieć...Kiedyś chłopak wyżywał się na mnie że jestem taka czy taka bo coś mu nie wyszło to zaraz że to przeze mnie i tak o hu wie co się wkurzal i ciągle miałam przykrości-to bolało i też dałam spokój ale już na amen...Może faktycznie chce czasu ale żeby odetchnąć szuka wrażeń tylko nie wiem czy wcześniej już nie szukała takiej OAZY SPOKOJU z innym...przemyśl to i powodzenia:)

W tamtym roku tak samo nie chciała ze mna gadać ok 2 tygodni , bylo bardzo podobnie tylko wtedy nie wiem czy kogoś miała albo nie nie bylem w stanie sprawdzić tego
ale po tych 2 tygodniach jakoś sie ułożyło , fakt jej (niby przyjaciele kiedy miała kłopot znalazła sie w szpitalu wtedy sie obudziła ze nikogo przy sobie nie ma zostalem tylko
ja i jakoś wróciła przeprasza ze więcej tak nie będzie i zapomnieliśmy o tym a wtedy poszło naprawdę  o coś mało ważnego .

10

Prawy napisał/a:

Jedno wielkie "Ha-ha-ha!".

1. Masz trudny, stresujący, dołujący okres
2. Laska Cię rzuca, bo ma dość Twoich jęków (przecież ona nie ma 50 lat! Co Ty, posrało Cię, żeby się dziewczynie żalić????? yikes)
3. Ty prosisz o szanse, płaszczysz się
4. Ona ma to w d.
5. Zwrot akcji- panna wywala Cię ze "związku" na fb i nieoczekiwanie na Twoje miejsce pojawia się inny koleś, którego ZNA TYLKO W GRZE!

I  w tym momencie poprostu ręce rozkładam i tarzam się po podłodze ze śmiechu. Człowieku, nie wkręcisz mi, że ta panna ma 23 lata. Emocjonalnie to jest taka gówniara, że głowa boli. Takiego zachowania nawet 15-sto latka by się POWSTYDZIŁA.

I skończ sobie nakręcać to "Aj lov ju" do bólu. Po prostu pieprzysz, bo się rozstała z Tobą dupa. Dopadł Cię wewnętrzny hardcore. Splot wydarzeń nie odbył sie po Twojej myśli i trzeba dostosować się do nowej sytuacji- ale to nie ma nic wspólnego z miłością, prędzej z desperacją i niechęcią do zmian, gdyż przyzwyczaiłeś się już do tego jak było i było Ci z tym wygodnie.

Pkt szósty czeka na wprowadzenie w życie:

6. Ostatecznie pokazujesz byłej klasę. Przestajesz do niej pisać, dzwonić. Odcinasz się od jej życia i zajmujesz się sobą. Wywalasz ją z fb, gg, skype, z wszystkiego. Wyrzucasz rzeczy, które Ci o niej przypominają. Zaczynasz poznawać nowych ludzi, nowe dupy, a w końcu rozumiesz, że byłes durniem będąc w "związku" z dzieckiem.

2 Czasami nie masz do kogo taka jest prawda a  zawsze żeśmy sobie każdy problem mówili i razem go rozwiązywali
3 prawda
4 wczoraj z nią porozmawiałem ostatni raz  poprosiłem o 10 min zadałem jej pytania które mogły mi pomoc ale jak zapytalem Kochasz go ? odpowiedz nie wiem i na prawie kazde nie wiem , ciagle tylko ja mam z soba teraz chaos nie wiem co myśleć co robić
5 to prawd śmieszne ale prawdziwe

6 to trochę cieczko będzie wywalić wszystko co ja przypomina bo jaka byla taka byla ale zawsze mi pomogła nawet kiedy tego nie chciałem  i nie prosiłem i nie ważne bylo to czy chodzi tylko o slowa czy problemy z kasa itp zawsze chciała pomoc i na odwrót musialm bym wywalić naprawdę duzo rzeczy

11

Zrobiła Ci przysługę. Naprawdę. Dużo osób dobrze Ci tu radzi.

12

Zapomniałem dopisać  do posta właśnie o tej jej pomocy w wszystkim pomagała i na wzajem
I duzo żeśmy sobie wybaczyli , mi smutek mniej czasu dla niej , ja co moglem to wybaczylem tak samo kłamstwo a bylo ich kilka a niekute bardzo mnie zraniły
ze nie jedna osoba dala by sobie spokój po 1 razie  ( ale najgorzej ze prawdy sie dowiedziałem przez internet przypadkiem na pewniej stronie) , ale w 90% byla
zawsze kiedy ja potrzebowałem  wyjątkiem jest jak umarł mi tata  wtedy nie mogla byc przy mnie nie dostała wolnego w pracy i jak bylem w szpitalu ale to sila
wyższa . Rozumiem to lecz nigdy sie nie zapowiadało na to ze to sie skończy tak jak sie skonczylo bo byliśmy we dwoje bardzo zaangażowani  , i kiedy pytam jej
nawet i dziś czy to już koniec nie powie mi ze tak ale ze tego nie wie

13

Po co Ci taka dziewczyna ? Jak masz problemy i smutki, to odchodzi ? A gdybyscie byli malzenstwem ? Po pierwszym problemie rozwod ? I to afiszowanie sie zwiazkami na facebooku ? Ile ona ma lat, nie wierze ze 23.Mozdzek 12 latki.I dobrze sie stalo, masz szanse poznac kogos wartosciowego, a nie jakies rozkapryszone dziecko.Widac nigdy Cie nie kochala,skoro pare dni byles niezbyt mily i Cie zostawia ?I juz predko kocha trgo z Australii ?
Wiesz co bym zrobila ? Wyslalabym jej linka do Twojego postu i naszych odpowiedzi.Albo nie linka.Dalabym to jej na facebooka.
Trzymaj sie.

Po co Ci taka dziewczyna, która odchodzi gdy masz gorszy okres czasu ?
Związek to nie tylko piękne słówka, radość i miła atmosfera to też ból, cierpienie, smutek i właśnie wtedy weryfikuje się czy to jest prawdziwa i dojrzała miłość.

Za 5 lat problemy będą jeszcze większe i poważniejsze i co wtedy też Cię kopnie w tyłek bo nie dostanie uśmiechniętych buziek w smsie ?

Co do jej dojrzałości emocjonalnej też mam sporo wątpliwości, jednego dnia rozstaje się z facetem i jeszcze tego samego ma nowego, Ty naprawdę się zastanawiasz nad powrotem do niej?! Ja wiem człowiek zakochany jest zaślepiony, ale żeby aż tak!?

Wydajesz się normalnym człowiekiem tylko zakochanym więc otrząśnij się z rozstania i daj sobie szanse poznać kogoś wartościowego kto pokaże Ci co to znaczy wsparcie.

15

Konrad1991 napisał/a:

2 Czasami nie masz do kogo taka jest prawda a  zawsze żeśmy sobie każdy problem mówili i razem go rozwiązywali

Mój pkt 2. to ironia. Pewnie, że masz prawo a nawet powinność dzielić się swoimi problemami ze swoją 2gą połówką.

Jak śpiewa Happysad: "Miłość to nie(..)ani róże ani całusy małe, duże.Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. "

16

Zastosowałem się do części rad  usunąłem wszystkie zdjęcia , sms , numer telefonu ale jeszcze nie dalem rady z fb i skype sad
Dzis napisała do mnie sama i nie wiem co mam  z tym zrobic sad
oto tekst

citam vsetko kochanie, a ano v tym mas pravde kochala som ta na smerc, ale ostatni cas si moja laska mi nevracal nazad a laska casem odchodzi, serdecko mne bolelo bo som cula jak by si mne nechcel

potem som teraz odesla a ty mi lasku ukazujes ale dla mne treba asi dlhsie aby se all vucilo nazad

bo v mojim serdusku jest chaos:(

strasne mi smutno za tobia to jest pravda ale snazim sa byt bokem

i dat si all do poradku

Laska-milosci

17

A jednak wszystko przepadło sad
Dziękuje  za wszystkie rady smile usmołem wszystko co miałem z nią wspólnego , pisała mi jedno a za plecami pisała inaczej  inaczej . Tutaj ze nie wie a jak sie okazało juz każdy wiedział ze się kochają tylko nie ja

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak mam odzyskać dziewczynę, którą bardzo kocham ? :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024