Pocałunek z inną dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pocałunek z inną dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Pocałunek z inną dziewczyną

Witam,
Jestem z moją dziewczyną od prawie roku, jesteśmy młodzi w tym samym wieku, ja w połowie studiów, ona dopiero zaczyna z powodu kilku fatalnych decyzji. Kochamy się i mimo krótkiego czasu bycia razem mamy wspólne plany, bardzo bym chciał aby to była ta jedyna na całe życie. Niestety bardzo często się kłócimy, ja zawsze byłem małomówny a ona mi to wypomina, że jak nie mówię to coś ukrywam, albo np. wypomina mi, że jestem niezaradny życiowo, bo chcę skorzystać z ostatnich wolnych wakacji i nie poszedłem do pracy kiedy ona musi pracować. Uważa mnie za maminsynka, bo mam dobry kontakt z rodziną a nie kłócę się z nimi jak jej poprzedni partnerzy i to jest dla niej dziwne. Generalnie rzeczy bardzo raniące dumę każdego chłopaka.

Na dniach wróciłem z obozu sportowego na który jeżdżę co rok od kilku lat. Dzień przed, wyjazdem się pokłóciliśmy o to, że ona pracuje a ja sobie jadę. W drodze jasności wszyscy na obozie są znajomymi i wiedzieliśmy czy ktoś ma swoją drugą połówkę. Podczas ostatniego wieczoru wszyscy sobie popili. Jedna z koleżanek (która przed kilkoma laty wpadła mi w oko ale wyjechała na 2 i pół roku i nie wiedziałem, że będzie na obozie, emocjonalnie nie ma dla mnie ona żadnego znaczenia) powiedziała, że chce mi coś później powiedzieć. Jak wszyscy rozeszli się do swoich pokoi ja zostałem z nią sam na sam na korytarzu. Ona usiadła mi na kolanach i zaczęła mnie całować oraz położyła moją dłoń na swojej piersi. Odwzajemniłem pierwszy pocałunek i dopiero po chwili ją odepchnąłem i powiedziałem, że nie mogę tego z nią robić. Dostałem drgawek i zrobiło mi się niedobrze, cały czas mam cholerne wyrzuty sumienia. Później mnie przeprosiła za to i powiedziała, że dobrze wiedziała o naszych kłótniach i to wykorzystała. Czuję do siebie wstręt i boję się spojrzeć mojej dziewczynie w oczy. Mimo, że było go dużo alkohol niczego nie tłumaczy, jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami, powinniśmy umieć panować nad popędem i powinniśmy dotrzymywać wierności naszym drugim połówkom.

Czy mam powiedzieć o tym mojej dziewczynie? Czy ją zdradziłem? Co o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pocałunek z inną dziewczyną

Powiedz o tym dla swojej dziewczyny, bo ona może się o tym dowiedzieć od kogoś innego i będzie potem dla niej podwójnie przykro. Ja bym dla swego chłopaka wybaczyła, ponieważ to było po alkoholu i do niczego więcej nie doszło jak tylko do pocałunku smile

3

Za duża szczerość jest czasem niedobra. Po co masz mówić swojej dziewczynie o tym incydencie? Tym bardziej, ze zareagowałeś prawidłowo - odepchnąłeś tamtą dziewczynę. A jak opowiesz o tym swojej dziewczynie to na 100% znowu się pokłócicie, dziewczyna będzie podejrzewać przy każdym Twoim wyjściu osobno, że może taka sytuacja się powtórzy, z tego powodu znowu będziecie się kłócić i tak w kółko. Moim zdaniem nie warto...

4

myślę ze tamta dziewczyna zrobiła to celowo i sama może jej powiedzieć co zaszło między Wami

5

chłopie, a po co Ty sobie marnujesz zycie, psujesz nerwy i wypaczasz spojrzenie na świat, wartości mając taką zadufaną w sobie i zazdrosną dziewczynę ???
To ze nie ma kłotni w Twojej rodzinie to ma byc dla Ciebie ujma ??
To przecież ona ma chore wyobrażenie o życiu w rodzinie.
Ciebie też tak kiedyś będzie traktowała, kiedy poczuje ze jesteś jej rodziną.
Juz to robi.
Dlatego że sama jedzie do pracy a Ty się rozwijasz, masz zainteresowania.
Inwestujesz w siebie. Teraz bo później nie będziesz miał na to czasu.
Jesteś młody, rodzice popierają Twoje zainteresowania to tej siksie nic do tego.
Już teraz chce Ci urządzać życie według "lepszejszego" jej pomysłu ??
Chłopie ratuj się póki możesz.

6

Uciekaj od zazdrośnicy. Masakra.

7

Nie zdradziłeś i nic nie mów bo będzie bieda. Kobiet nie słuchaj w takich sprawach zachowują się jak kompletne idiotki, jak by się wydało idź w zaparte.

Drzazga napisał/a:

chłopie, a po co Ty sobie marnujesz zycie, psujesz nerwy i wypaczasz spojrzenie na świat, wartości mając taką zadufaną w sobie i zazdrosną dziewczynę ???
Juz to robi.
Jesteś młody, rodzice popierają Twoje zainteresowania to tej siksie nic do tego.

Jakby tak postąpiła dziewczyna to byś inaczej pisał to emocjonalna zdrada zdaj raport mężowi i nie licz na cuda, bądź coś w podobnym stylu, czy nie?..

Róża 27 napisał/a:

Powiedz o tym dla swojej dziewczyny, bo ona może się o tym dowiedzieć od kogoś innego i będzie potem dla niej podwójnie przykro. Ja bym dla swego chłopaka wybaczyła, ponieważ to było po alkoholu i do niczego więcej nie doszło jak tylko do pocałunku smile

Prawda ciekawe który inny facet przyzna ci rację a z tymi drgawkami to już wymyślasz smile

Dr. Burn napisał/a:

Nie zdradziłeś i nic nie mów bo będzie bieda. Kobiet nie słuchaj w takich sprawach zachowują się jak kompletne idiotki, jak by się wydało idź w zaparte.

Jakby postąpiła tak dziewczyna to byś inaczej pisał.

11

Drogi AdrianDąbrowski, nie wiem jak dokładnie rozumiesz pojęcie zdrady emocjonalnej, ale ja do tej dziewczyny nic nie czuję to znaczy nie czułem, bo teraz jestem do niej negatywnie nastawiony, więc nie doszło do zdrady emocjonalnej z mojej strony. Widziałem ją kilka razy 3 lata temu a teraz trochę pogadaliśmy na wyjeździe ot i całe nasze relacje. Z niczym nie przesadzam opisując moje reakcje, nie mam powodu aby tu ściemniać, przesadzać czy się wybielać, bo forum daje nam pewną anonimowość.

kenryu napisał/a:

Drogi AdrianDąbrowski, nie wiem jak dokładnie rozumiesz pojęcie zdrady emocjonalnej, ale ja do tej dziewczyny nic nie czuję to znaczy nie czułem, bo teraz jestem do niej negatywnie nastawiony, więc nie doszło do zdrady emocjonalnej z mojej strony. Widziałem ją kilka razy 3 lata temu a teraz trochę pogadaliśmy na wyjeździe ot i całe nasze relacje. Z niczym nie przesadzam opisując moje reakcje, nie mam powodu aby tu ściemniać, przesadzać czy się wybielać, bo forum daje nam pewną anonimowość.

Tego swojej dziewczynie nigdy nie udowodnisz dla niej zawsze to będzie zdrada podkreślam dla niej.

13

AdrianDąbrowski napisał/a:
Drzazga napisał/a:

Juz to robi.

Jakby tak postąpiła dziewczyna to byś inaczej pisał to emocjonalna zdrada zdaj raport mężowi i nie licz na cuda, bądź coś w podobnym stylu, czy nie?..

1. Widzę że nie zauważyłeś - nie napisałem czy ma się przyznać, czy też nie. Wyraziłem moją opinię o toksycznym związku w którym jest obecnie.
2. Gdyby pisała dziewczyna poradziłbym to samo, męska solidarność to coś innego   smile
3. emocjonalna zdrada ? w jego przypadku bardziej fizyczna. Emocjonalnie się nie zaangażował.Przynajmniej tak pisał.
4. Nie pisałem co ma zrobić, powiedzieć czy nie, ale wyraże swoją opinię. Na pewno należy się szczerość. Jednak, taka szczerość "do przesady" może więcej zepsuć niż naprawić. Jednorazowa słabość... po co męczyć drugą stronę że się facet/kobieta pogubił/ła 1, jedeny raz ?? Wystarczą wyrzuty sumienia które ma, z którymi musi sobie poradzić. Po co zadręczać drugą stronę taką szczerością ? To trochę wygląda jak próba zrzucenia z siebie winy, katharsis przez przerzucenie problemu na drugą osobę.
I to ona ma sobie poradzić z naszym problemem ?
NIe myślę tu o recedywie, bądź romansie na boku. Żeby mnie tu kto niecnie nie podejrzewał smile

14

kenryu napisał/a:

Tym bardziej nic nie mów, samo nie wyjdzie a jak wyjdzie to pójdziesz w zaparte. Dziewczyna jak Cię kocha to łyknie a taki wyskok to za drobna sprawa żeby jechać ze szczerością, mniejsze rzeczy rozwalały udane związki.

15

Jesli to bylo przypadkowe, jednorazowe i nie zamierzasz w przyszlosci do czegos podobnego dopuscic; jesli nie bylo w tym emocji- to nie mow nic swojej dziewczynie.

Mozesz wiecej stracic niz zyskac. Poza tym-najlepsza swego rodzaju kara bedzie to, ze bedziesz sie z tym sam gryzl.
Jej takie informacje nie sa potrzebne. Tobie specyficzne rozgrzeszenie tez nie.

16 Ostatnio edytowany przez agnes0606 (2013-09-06 11:16:59)

.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pocałunek z inną dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024