Wakacje w Świnoujściu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wakacje w Świnoujściu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wakacje w Świnoujściu

Pewnie wiele z Was w tym roku wyjeżdża na wakacje nad morze. Ja i mój chłopak również. Zwiedziliśmy już wiele nadmorskich miejscowości, ale tym razem zastanawiamy się nad odwiedzeniem Świnoujścia. W związku z tym, że miasto to jest praktycznie przy granicy z Niemcami obawiamy się, że ceny mogą być sztucznie zawyżane, ze względu na dużą ilość niemieckich turystów. Pewnie któraś z Was była w tym mieście dlatego liczę na Wasze szczere opinie.
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wakacje w Świnoujściu

jak w każdym miejscu, ceny kwater rozmiate od 35zł pokoje bez łazienek w górę.

ok, ok smile A ceny w restauracjach itp. też są na takim samym poziomie jak w innych nadmorskich miastach?

4

Wydaje mi się, że ceny nad morzem wszędzie takie same. Morze to morze. Ja w Świnoujściu byłam jeszcze za dzieciaka, ale moi rodzice do tej pory mówią, że to był ich najlepszy wyjazd nad morze - więc coś w tym miejscu musi fajnego być smile

5

Witaj
ja nie bylam 15 lat nad pl morzem i jedziemy z mezem 2 wrzesnia do Swinoujscia...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wakacje w Świnoujściu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024