spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze

Jestem postawiona w niezręcznej sytuacji. Poznałam ostatnio fajnego chłopaka, dobrze się dogadujemy oboje jesteśmy sobą zainteresowani. Problem w tym, ze ten chłopak spodobał się tez mojej siostrze, która teraz jest zazdrosna i ma do mnie pretensje o to, ze wybrał mnie a nie ja. I ciężko mi teraz się z nim spotykać, a nie chciałabym robić tego po kryjomu itp itd. Ale nie chciałabym mieć konfliktu z siostra przez faceta jednocześnie nie chciałabym tez z tej znajomości rezygnować. I nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze

Szpilko, nie ma absolutnie powodu abyś zrywała tą znajomość. To nie Twoja wina, że chłopak zainteresował się Tobą, a nie siostrą. Po prostu ona nie jest z jakiegoś powodu w jego typie.
Nie musisz miec konfliktu z siostrą, powiem więcej...jeśli ona będzie miała pretensje że z nim nie skończyłaś znajomości, to będzie to bardzo nie fair z jej strony. Ty tez masz prawo do tego, aby Tobie się ktoś podobał. On nie był jej chłopakiem, nie odebrałaś jej jego. Nie masz więc żadnego powodu aby czuć się winną sytuacji.
Porozmawiaj z siostra na spokojnie, powiedz że Ci zależy na tej znajomości i dlatego nie chcesz z niej rezygnować, że nie wiesz co prawda co z tego wyjdzie, ale chcesz spróbować. Powiedz też, że również zależy Ci na niej, dlatego masz nadzieję, że zrozumie i uszanuje Twoje uczucia.

3

Odp: spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze

Cześć,
moim zdaniem nie powinnaś kończyć tej znajomości. Jeśli siostra ma więcej niż 10lat:) i naprawdę Cię kocha - to zrozumie.
Trzymaj sie. Pozdrawiam:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » spotykam sie z chlopakiem ktory spodobal sie mojej siostrze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024