Witam
Czy są kobiety, dziewczyny z Siedlec i okolic ?:) Piszcie
Może jakieś piwko, babski dzień lub wieczór lub ogólnie wypad zapoznawczy
5690192-> GG
Hej
Nie wiem czy są kobiety z Siedlec bo jestem tutaj nowy ale jest facet z tych okolic czyli ja
I chętnie bym wyskoczył na piwo
ale babski wieczór ( ta nazwa nie pasuje
)
pozdrawiam
Hej
Nie wiem czy są kobiety z Siedlec bo jestem tutaj nowy ale jest facet z tych okolic czyli ja
I chętnie bym wyskoczył na piwo
ale babski wieczór ( ta nazwa nie pasuje
)
pozdrawiam
Zawsze można połączyć babski z męskim:d W czym problem
heh A skąd dokładnie jesteś? Napisz coś o sobie ![]()
No normalnie Siedlce widzę, że sa tak oblegane przez forumowiczki, że hoo hoo :d ![]()
Jestem z Sokołowa Podlaskiego , studiuję w siedlcach na uph
Ogólnie bardzo często przebywam w siedlach z racji że zakładamy ze znajomymi małą firmę w siedlcach itd
Jestem stanu wolnego
i mam 22 latka ![]()
To teraz Ty opowiedz coś o sobie ? ![]()
PS:Sorki że tak długo nie odp ... ale rzadko tutaj zaglądam ..
No ja w Siedlcach to mieszkam na stancji. Właśnie dostałam prace i zaczynam nowy etap w życiu. O sobie to mogę mówić i mówić:) Skromna na pewno nie jestem;] Jestem komunikatywna i otwarta na ludzi, chociaż nie z każdym się dogadam ;] A jaki biznes chcecie tu otworzyć?...Tu już chyba wszystko jest i będziecie musieli mieć wielka siłę przebicia:D
Taką niekonwencjonalną agencję reklamową
Szczegóły za jakiś czas może zdradzę , jak będzie się czym pochwalić ![]()
To nie dobrze taką nieskromną osobą być
Studiujesz i pracujesz ? Czy tylko pracujesz?
A i jeszcze gdzie ? ![]()
A tak właściwie to z daleka pochodzisz ? ![]()
Mój kaczogród to Parczew- stąd pochodzę
No właśnie zaczęłam pracę, a nie powiem gdzie:p bo jeszcze nic pewnego:) Wiesz...dopóki nie mam umowy to nic nie mówię:) A jakie masz plany na weekend?;> Ja się właśnie chyba lecę spakuje i może pojedzie się do kaczogrodu od razu gdzieś nad jezioro czy coś:) Plenerek oj plenerek
Do usłyszenia ![]()
Ja w piąteczek mam spotkanie klasowe z LO
A sobota i niedziela to jeszcze wielka nie wiadoma
Możliwe że jakiś grill wypali w niedzielę o ile pogoda dopisze ![]()
To miłego weekendu
Ale liczę że koleżanka się jeszcze odezwie do weekendu ![]()
A studiowałaś w siedlcach ? Jeśli tak to co ?
Nie w Siedlcach... studiowałam w Lublinie bo tam się przeniosłam po maturze i tam zamieszkałam. No ale praca i studia były ale wybrałam pracę... A potem jakoś mnie do Siedlec przygnało:) I tu mam zamiar zostać. Tak mi się nic nie chce, że to szok
Wczoraj poszłam spać o 19<szok>
i spałam jak zabita do 9 ![]()
Aha
To widzę że zwiedziłaś trochę wschodnią część polski ![]()
Ja jak bym tyle spał to może bym w końcu odespał zarwane noce ![]()
No turysta jestem nie ma co ;] Lublin to nie dla mnie miasto, zraziłam się strasznie(powody osobiste) i nie mam zamiaru tam nawet zajeżdżam:/ Ja zazwyczaj długo nie śpię:p Ale wczoraj taki byłam "flak" że jak się położyłam film oglądać o 19 tak padłam i przebudziłam się koło 1:D i wyprosiłam chłopaka aby mi nutelle przyniósł;D i zasnęłam z łyżeczką w ręce:D haha takie moje nocne zachcianki:D A Ty może w domu nie siedź co?;p
No dziś niestety siedzę ...;/
W papierach ... pełny pokój papierów
A jeszcze miałem artykuł naukowy jeden napisać do stypendium naukowego
700 zł się przyda ![]()
no piechotą nie chodzi... ;] słuchaj mam pytanie... orientujesz się może kto tutaj w pobliżu by hodował chow chow?:) te psiaki z niebieskimi jęzorami?;p napaliłam się jak żyd na chleb i szukam i szukam.... ![]()
Niestety nie orientuję się totalnie ..w tej kwestii ;/
Chciałbym pomóc ale nie pomogę ![]()
A jak Tobie weekendzik mija ? ![]()
Właśnie piję 2 kawę, robotniki mnie rano obudzili
naginają równo już prawie od 6:( także spać się nie da... Mam ochotę dzisiaj na nic nierobienie totalne:p ale powoli biorę się za jakieś porządki itd:/ Planów jako takich nie mam...Bylebym nie musiała dziś nic robić:)
Idę do sprzątania:) Do usłyszenia ![]()
P.S.dowiaduj się dowiaduj:D jak coś:p
Cześć Matryna;) jestem z Siedlec i chyba wiem kto choduje te super psy mi też się bardzo podobają