Nowa znajomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Nowa znajomość

Ostatnio poznałam chłopaka w autobusie. Dosiadł się do mnie i ewidentnie chciał zagadać. Po tygodniu znów się dosiadł i zaproponował spotkanie, poprosił o nr tel. Jednak zniesmaczył mnie trochę, ponieważ ciągle mówił o pieniądzach, że tyle i tyle wydaje, że za coś płaci tyle, że nie nosi w portfelu karty bo by go kusiło coś kupić, że ktoś z rodziny ma wyjedzie za granicę do pracy i wszystko przywiezie bo nie pije! Ten tekst mnie dobił. Rozumiem i dobrze, że jest otwarty, ale wydaje mi się, że niektórych tematów nie powinno się poruszać, czy może ja przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowa znajomość

Nie przesadzasz. Ale innej może się spodobać, że taki zaradny.

PS. Numer dałaś?

3

Przez 20 min rozmowy dowiedziałam się ile płaci za prąd, wodę i tv. I wiele, wiele innych. Każdy jakoś tam na swój sposób oszczędza, ale ja o tym nie mówię nowo poznanemu facetowi. Nie chciałam go skreślić z góry, więc podałam nr:)

4

Tolerancyjna jesteś... To co takiego musi facet zrobić, żebyś go skreśliła na początku znajomości? Hodować szczenięta bigli na eksport do Wietnamu?

5

Dokładnie tak.

6

To bierz się za niego... Perfekcyjny tak zwany kryzysowy narzeczony. Ekspert w oszczędzaniu w obecnych czasach jest na wagę złota! smile

7

Hehehehehe

8

On ci się tak zareklamował a ty go nie chcesz :-D i w sumie ja się tobie nie dziwię. Wydaje mi się ze jest nudny i do tego materialista. Numeru tel.ja bym takiemu facetowi nie dała, tylko umówiłabym się z nim na konkretny dzień i miejsce.

9

A tam, dobrze zrobiłaś, nic nie tracisz tym, że dałas mu swój numer smile Może Twój urok i piękno tak go oczarowało, że nie mógł mówić o rzeczach błahych i zwykłych i zaczął z grubej rury, bo stracił panowanie nad tym co mówi haha big_smile a serio nie należy skreślać tak od razu faceta, może wcale nie okaże się takim złym.

10 Ostatnio edytowany przez Blancanieves (2013-07-10 02:46:26)

A może jednak pod płaszczykiem swoich opowieści o namiętnym oszczędzaniu i liczeniu się z każdym groszem ma patent na odstraszanie potencjalnych materialistek...?

Mój kumpel miał liczne perypetie z tego typu kobietami przez długie lata (dziany jest wyjątkowo) i teraz wszystkie podrywa "na żebraka"... ;p
I do tego przez pierwszy miesiąc znajomości żadnych kin, restauracji i galeryjek - jedynie romantyczne spacery w blasku zachodzącego słońca, wypady za miasto... Odnalazł chłopak złoty środek i wszystkie tipsiary kręcące tyłeczkami nagle zniknęły z jego otoczenia... ;p

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024