Jak ją odciągnąć od koleżanki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ją odciągnąć od koleżanki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Jak ją odciągnąć od koleżanki

Witam!
Chciałbym wam opisać moją historię i proszę o jakieś porady bo już sam nie wiem co robić sad
Od miesiąca spotykam się z pewną dziewczyną poznaliśmy się na ławkach na boisku szkolnym później zaczęliśmy się spotykać w parku wieczorne spacery ale ona zawsze przychodzi ze swoją przyjaciółką sprawa wygląda na tyle gorzej że razem wynajmują mieszkanie.Nie dawno jej przyjaciółka wyjechała do rodzinnego domu to wreszcie się mogłem sam z nią spotkać spędziliśmy super wieczór jak napisałem jej eska na dobranoc to mi odpisała dziękuje za miły spędzony wieczór wcześniej tez dużo pisaliśmy.Nie dawno dziewczyna również wyjechała do swojego domu ale ciągle dzwoniliśmy do siebie pisaliśmy jak od rana ja nie napisałem to tak ok 13.zawsze mi pisała ale problem powrócił wczoraj bo wróciła i to ze swoją koleżanką ale widzę ze ta koleżanka ma zły wpływ na nią ;/ i ja mam problem taki ze przy tej koleżance nie wiem co mówić i zapada nie zręczna cisza ;/ dziś jej tez pisałem ale mam wrażenie takie ze odpisywała od tak sobie. Może już ktoś miał taki problem i mi może coś doradzić?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak ją odciągnąć od koleżanki

miesiąc to trochę krótko...
jeśli Ci na niej bardzo zależy to na razie daj jej i sobie trochę czasu. Bardziej się poznacie.
Czemu uważasz, że ma na nią zły wpływ? To może być jej najlepsza przyjaciółka...
Ja jak poznałam swoją połówkę to wszystkich jego kolegów lubiłam tongue Starałam się z nimi złapać wspólny temat. Zależało mi tak bardzo, że chciałam aby i oni życzliwym okiem na mnie spojrzeli. I tak się stało smile Teraz z czasem nie do wszystkich pałam wielką sympatią, ale gro z nich bardzo lubię i mam świetny kontakt.
Nie startuj źle i nie oceniaj zbyt pochopnie...

3 Ostatnio edytowany przez Róża 27 (2013-07-09 23:04:02)

Powiedz jej to co tu napisałeś i będziesz wiedzieć przynajmniej na czym stoisz. Może sie okaże że ona nie jest warta  twego czasu...

4

Co rozumiesz przez zły wpływ?

5

krokodyl666 napisał/a:

Co rozumiesz przez zły wpływ?

przy mnie jest inna jak jesteśmy sami ale jak jest z tą koleżanką to też trochę inna jest.Dziś znów sprawa się trochę zmienia bo już sama od rana zaczęła do mnie pisać i piszemy aż do teraz już sam nie wiem co o tym wszystkim sądzić ;/;/

6 Ostatnio edytowany przez Konsternacja (2013-07-10 17:18:32)

Halo tu Ziemia !!!
Co masz sądzić ?
Dziewczynę znasz miesiąc. Czyli dopiero ją poznajesz.
Jej koleżanki nie znasz w ogóle.
Nie myśl o takich rzeczach na samym początku znajomości.
To jest jak osaczanie.
Od razu coś Ci się nie podoba. To jej koleżanka. Ma prawo się z nią przyjaźnić. Skoro razem mieszkają, przychodzi z nią czasem na Wasze spotkania to się dobrze znają. Ty musisz to zaakceptować. Mało tego! Tak jak Ci napisałam powinieneś postarać się z nią złapać kontakt.

Zresztą ja nie rozumiem jak możesz nie akceptować bliskich jej osób, tylko od razu stawać w opozycji ?

i jeszcze dwie kwestie.
Może przychodzi czasami z nią na spotkania bo jest jej raźniej? Może właśnie chce żebyście się polubili bo zależy jej na Tobie ?
Na pewno Ty się również nie zachowujesz tak samo przy kolegach jak i przy niej. Pewne sytuacje i zachowania są zarezerwowane wyłącznie " dla Was dwojga ". Przy niej zachowuje się tak jak się dziewczyna zachowuje przy przyjaciółce. Chyba nie chcesz żeby wieszała Ci się na szyi? Jasne jest, że będzie miała dystans ( tym bardziej na początku znajomości ).

Jak tak dalej pójdzie to dziewczyna ucieknie prędzej czy później. Poza tym jej koleżanka na pewno odczuje, że nie darzysz jej sympatią. I dostaniesz żółtą kartkę. Jest takie powiedzenie... Jak nie możesz pokonać wroga to się z nim zaprzyjaźnij.

7

Ile Ty masz lat?

8

Co to znaczy inna? Czy inna oznacza patologiczna?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ją odciągnąć od koleżanki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024