Witam!
Chciałbym wam opisać moją historię i proszę o jakieś porady bo już sam nie wiem co robić ![]()
Od miesiąca spotykam się z pewną dziewczyną poznaliśmy się na ławkach na boisku szkolnym później zaczęliśmy się spotykać w parku wieczorne spacery ale ona zawsze przychodzi ze swoją przyjaciółką sprawa wygląda na tyle gorzej że razem wynajmują mieszkanie.Nie dawno jej przyjaciółka wyjechała do rodzinnego domu to wreszcie się mogłem sam z nią spotkać spędziliśmy super wieczór jak napisałem jej eska na dobranoc to mi odpisała dziękuje za miły spędzony wieczór wcześniej tez dużo pisaliśmy.Nie dawno dziewczyna również wyjechała do swojego domu ale ciągle dzwoniliśmy do siebie pisaliśmy jak od rana ja nie napisałem to tak ok 13.zawsze mi pisała ale problem powrócił wczoraj bo wróciła i to ze swoją koleżanką ale widzę ze ta koleżanka ma zły wpływ na nią ;/ i ja mam problem taki ze przy tej koleżance nie wiem co mówić i zapada nie zręczna cisza ;/ dziś jej tez pisałem ale mam wrażenie takie ze odpisywała od tak sobie. Może już ktoś miał taki problem i mi może coś doradzić?
Pozdrawiam