Czego ta dziewczyna chce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czego ta dziewczyna chce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Czego ta dziewczyna chce?

Witam!

Postaram się nakreślić temat dość zwięźle,
a wiec:

Jakiś czas temu poznałem pewną dziewczynę na uczelni, na początku ot zwykła koleżeńska znajomość, od początku znajomości mieliśmy fajny, luźny kontakt. (poza tym była w związku, wiec nie było podbojów z mojej strony). Kilka miesięcy temu jednak związek jej się skończył.
Jako że w ciemię bity nie jestem (chyba) zauważyłem że coś ją w moją stronę ciągnie (zagadywanie o pierdoły en face czy przez internet, na imprezie jakieś przytulasy, szukanie kontaktu fizycznego z moją osobą itp.) i inne różnego typu przesłanki które mogły by świadczyć o jej zainteresowaniu moją osobą również się pojawiały. Żeby nie było, starałem się ją gdzieś wyciągnąć sam na sam, ale nie mogła albo nie chciała (nie wiem).

Jednak przechodząc do meritum, pewnego dnia rozmawiając z nią przez internet, ni z gruchy ni z pietruchy napisała że została wielce rozczarowana, gdyż myślała że coś tam jej z jakimś gościem wyjdzie, ale nie wyszło . Z czystej ciekawości chciałem wypytać co i jak, ale zmieniła temat.

Wtedy pojawiło się pytanie w mej głowie, czy sobie ze mną w kulki leci i chce wzbudzić zazdrość, czy jednak zostałem olany.

Z tymże pojawia się dalsza część "dramatu", parę dni temu poszliśmy w kilka osób na piwo i po paru z nich zaczęła się do mnie przymilać, gdy już się zbieraliśmy do domów, szliśmy wtuleni/ trzymając się za ręce. Przed samym rozstaniem zostaliśmy na chwile sami i było, że tak powiem, miło tongue.

W tym tygodniu chciałem ją gdzieś wyciągnąć, żeby wiedzieć na czym stoję wiec spytałem kiedy ma czas żeby się spotkać, jednak ona stwierdziła że pewnie pod koniec tygodnia znowu spotkamy się większa grupą na piwo. Trochę zdziwiłem się jej odpowiedzią, ale skwitowałem że ok i koniec tematu.

I tu do was miłe Panie pytanie, co o tym wszystkim myśleć? Bo mam już mętlik w głowie powiem szczerze tongue

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Arius (2013-06-27 11:22:51)

Odp: Czego ta dziewczyna chce?

Witam.

Z tego co opisałeś wnioskuje, że dziewczyna nie jest zainteresowana związkiem z tobą.
Dlaczego cię przytula itp. ? Nie wiem. Może bawi się tobą lub czuje się samotna, bo nie ma nikogo ciekawego na horyzoncie.

Zainteresowana kobieta zgadza się na spotkania sam na sam. Spotkanie grupowe to nie jest randka.

Napisze ci jak poznać jej prawdziwe zainteresowanie.
Zadzwoń do niej (nie pisz) i po 2 min rozmowy zaproponuj spotkanie słowami. "Słuchaj. Spotkajmy się tu i tu w (dzień tygodnia) o godz ... Pasuje ci ?" i zamilknij.

Teraz będzie jedna z 3 opcji:
1) Powie "Oczywiście/chętnie"
2) Powie "Nie mogę, wtedy ALE spotkajmy się w (inny dzień tygodnia), Musi podać konkretny inny dzień. Wtedy bierzesz ten termin
3) Powie "Nie mogę, bo ... (tutaj milion wymówek)" i nie poda alternatywnego terminu

Jeżeli padnie odpowiedz "3". To wiesz, że nie jest zainteresowana.

3

Profen zostałeś oficjalnie tamponem emocjonalnym.

4

"Tampon emocjonalny" jak to określiłeś byłby zasypywany opowiastkami o życiowych problemach.

Nie szuka okazji do rozmowy - nie chodzi jej o rozmowę z przyjacielem.
Nie chce spędzać z nim dużej ilości czasu - nie chodzi jej o związek.
Od czasu do czasu szuka kontaktu fizycznego.

5

ZaubererDE napisał/a:

"Tampon emocjonalny" jak to określiłeś byłby zasypywany opowiastkami o życiowych problemach.

Czyli jak to z kobietami, wiadomo, że nic nie wiadomo tongue

6

Profen napisał/a:
ZaubererDE napisał/a:

Ona mi przypomina moją byłą przyjaciółkę też tak robiła w stosunku do mężczyzn, bo chodziło jej tylko o to, aby być adorowaną i czuć że ma duże powodzenie nic więcej hmm

7

MegaPola69 napisał/a:
Profen napisał/a:
ZaubererDE napisał/a:

Ona mi przypomina moją byłą przyjaciółkę też tak robiła w stosunku do mężczyzn, bo chodziło jej tylko o to, aby być adorowaną i czuć że ma duże powodzenie nic więcej hmm

Wyszło dokładnie jak pisałaś MegaPola69.

8

Brzmi jak: w sumie jestes OK, ale nie ma wielkiej milosci i mozna sie do Ciebie przytulic albo pogadac, ale zwiazku z tego nie bedzie. Mozesz miec najwyzej kumpele a przy sprzyjajacych okolicznosciach moze friend with benefits.
Drugie wyjscie: moze lasce nie wyszlo z kim chciala i jest jej smutno i potrzebuje sie pocieszyc i dowartosciowac Twoim kosztem albo sie Toba bawic.
Z trzeciej strony czasem jak facet jest wytrwaly to sie niektorym babom zmienia, ale to raczej rzadkie.

9

Poza przyjaźnią niestety nie widzę tutaj szans na związek. Ona traktuje Ciebie jako przyjaciela i tylko przyjaciela.

10 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-07-06 22:22:27)

Powiem ci w prost po swoich ostatnich doświadczeniach smile

Wiej wiej jak najdalej ( mówię tutaj o kwestiach emocjonalnych ) , będziesz zadręczał się pytaniami a i tak nie uzyskasz na nie odpowiedzi ... Dziś będziesz miał nadzieje a jutro przez telefon powie ci " Fajnie , ja idę dziś na imprezę , ale muszę kończyć już PA " i tak w kółko . Dziewczyna naprawdę Tobą zainteresowana będzie nawet gotowa napisać ci sms-a zanim ty zaczniesz się przebudzać na łóżku ...

A jeśli nawet to : Miej wulgaryzm będzie Ci dane ... smile

11

hej, a moze pogadaj z nia o tym to dowiesz sie czy zalezy jej czy nie..Moze jest niesmiala i chce albo potrzebuje zebys to Ty pierwszy zaczal ten temat.. Trudno powiedziec, ale sprobuj. bedziesz wiedział na czym stoisz. Pozdrawiam smile

12

Lenka nie ma o czym tu rozmawiać, pokazywałem że mi na niej zależy, starałem się z nią spotkać. Nie wyszło i to koniec tematu wink w jej nieśmiałość nie wierze tak poza tym.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czego ta dziewczyna chce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024