Czy nie jestem gotowa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy nie jestem gotowa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Czy nie jestem gotowa?

Hej.
Marka znam od bardzo dawna, ponieważ mieszkamy bardzo blisko siebie.
Zawsze mi sie podobał ale miał dziewczyne wiec nie miałam szans i wg nie próbowałam.
Zerwał z Nią bo go zdradziła.
Zaczał pisac do Mnie, po pewnym czasie zaczeliśmy się spotykać i tak od dwóch lat jestem z nim. Kocham Go bardzo bardzo Mocno.
Na początku było cudnie lecz po roku zaczal jeszcze bardziej mnie porządać, czasem nie miałam ochoty na jego pieszczoty i wg przytulanie. Bardzo często go odpychałam mówiac stanowcze NIE
pytał dlaczego co się stało? czy mu się nie podobam>?
nie umiałam odp.
On już uprawiał seks, a ja nie bo jestem jeszcze młoda.
Czuje że mam jakąś blokade z poprzedniego zwiazku, bo chłopak siłą próbował się do mnie dobrać < póżniej tłumaczył że za dużo wypił>

Gdy jest miło i zaczyna się przytulać, całować to wyobrażam sobie jak leży z była i wg jak to robi z nią, że na tym łóżku że ona tu była ;(
M. czesto uświadamia mi że jestem ładna i  wg atrakcyjna lecz ja nie umiem okazac mu tej miłości w łożku choć czasem chciałabym zrobić chcodziaż mały krok.

Czy ze Mną sie coś dzieje?
Pomożcie Mi co powinnam zrobić ;(

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy nie jestem gotowa?

Nic się z Tobą nie dzieje, ale jeśli masz starszego chłopaka który już miał swoje "pierwsze razy" to musisz zrozumieć jego potrzeby, tym bardziej że jak piszesz jesteście ze sobą 2 lata. Widać bardzo Cię kocha skoro tyle czasu wytrzymał i wbrew pozorom widać że mu bardzo zależy na tym związku, dlaczego tak sądzę? Ponieważ jeśli szukałby dziewczyny na szybko w celu zaspokojenia potrzeb to nie byłby z Tobą tyle czasu. Rozumiem, że chcesz przeżyć swój pierwszy raz wyjątkowo, nie napisałaś ile masz lat, usiądź i zastanów się czy to jest właśnie osoba z która chciałbyś przeżyć pierwszy raz, pierwszy - NAJWAŻNIEJSZY smile

3

tak zapomnałam npiasać ja Mam 20 lat a mój chlopak 23.

4

Czemu uważasz, że to nieodpowiedni wiek?

Co do wizji Twojego partnera z jego była, to zaprzątanie sobie głowy takimi myślami jest po prostu szkodliwe, sama męczysz się czymś czego już nie zmienisz.

5

tak wiem, że 20 lat i nie uprawiała seksu? !

Może i bym chciała ale bardzo sie boje ;(

Bo tyle moich koleżanek i młodszych dziewczn w mojej okolicy jest w ciązy albo już urodziły, że masakra .
Poprostu boje się zabezpieczeń, które nie są skuteczne na 100 %

6

Nie chodzi o to, że masz 20 lat i jeszcze nie uprawiałaś seksu tylko w wieku nie widzę przeszkody.

A co do zabezpieczeń 100% nie ma. Chociaż osobiście uważam, że zajście w niechcianą ciąże przy obecnym zasobie środków antykoncepcyjnych to prawdziwa sztuka.

Tak naprawdę wystarczy zwykła prezerwatywa, prawidłowo użyta, a dla Twojej pewności i komfortu partner może nie kończyć w Tobie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy nie jestem gotowa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024