Rudowłosi mężczyźni /skaza czy zaleta ? Proszę o wypowiedź. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Rudowłosi mężczyźni /skaza czy zaleta ? Proszę o wypowiedź.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 43 ]

1 Ostatnio edytowany przez Roberto111 (2013-06-24 00:04:50)

Temat: Rudowłosi mężczyźni /skaza czy zaleta ? Proszę o wypowiedź.

Witam serdecznie zawitałem tutaj na forum po raz pierwszy.
Czytając tutaj co dzieje zaciekawiło mnie to forum.

Mam kompleks wobec swojej barwy włosów mogę dodać że jestem traktowany przez dziewczyny i kobiety jak powietrze sad
To mnie najbardziej martwi. sad

Opiszę się króciutko: Mam 175 cm wzrostu, złociście rude włosy, Zielone oczy które w świetle słonecznym wyglądają jak niebieskie, dobrze zbudowany chodzę na siłownię utrzymuję formę no i oczywiście piegi big_smile
Dobrze tańczę bo podczas jakiejś zabawy, festynu zadziwiam dziewczyny swoimi ruchami.
Pytając dlaczego są takie zafascynowane mówią że świetnie się ruszam i czuję muzykę wink
Jestem członkiem Ochotniczej Straży Pożarnej. Mundurowy wink

Jestem raczej typem odważnego rudzielca, pierwszy zagaduję ale nic to nie daje.
Staram się schludnie ubierać i zachowuję się w towarzystwie kobiet jestem typem dżentelmena.
Kobiety puszczam zawsze przodem ustępuje miejsca np. w autobusie gdy nie ma miejsc siedzących.

Nie wiem co muszę zmienić jeszcze w tym roku skończyłem 4-letnie Tech Ekon.

Nie mam dystansu do innych osób a wręcz przeciwnie staram się nawiązywać kontakty.

Proszę pomóżcie mi bo mam już praktycznie dosyć takiej kolei rzeczy gdy jestem zlewany wzrokiem przez kobiety. sad

Chętnie przyjmę porady na maila.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rudowłosi mężczyźni /skaza czy zaleta ? Proszę o wypowiedź.

nie każdemu wszystko pasuje, jednym dobrze w rudym innym nie. Nie ukrywam, że przez pewien czas podkochiwałam się w pewnym aktorze, rudym wink Tak, Seth Green to przystojny facet, no, po prostu ma to coś. bardzo podobał mi się z długimi włosami.
No i ten wokalista Simply Red, oczywiście też z długimi włosami, za młodu.

jeżeli ktoś "odrzuca Cię" tylko dlatego, ze masz rude włosy, to tylko się cieszyć możesz, że tacy idioci nie szukają z Tobą kontaktu.

3

Denerwują mnie ludzie, którzy myślą tak steoretypowo. Taki fajny, poukładany z Ciebie chłopak, a wiele ludzi ma już jakieś uprzedzenia ze względu na kolor włosów. Ale wiesz co? Dzięki temu jesteś niezwykły, nieprzeciętny, charakterystyczny. Każdy ma inny gust i jestem pewna, że są kobiety wśród których wzbudziłbyś zainteresowanie. I to już nieważne jaki kolor włosów. Ważne jest to coś wink Łatwo powiedzieć - zaakceptuj, często przychodzi to z pewnym czasem i wysiłkiem.
Jak koleżanka wyżej wspomniała: Niektórzy to po prostu idioci. Mnie też ludzie omijają szerokim łukiem, chociaż jestem brunetką smile Więc wiesz, nie ma co się nimi przejmować. Trzymaj się!

4

a ortografia?

5

Ja również uważam ,że za dużo stereotypów w Twoim mysleniu:)
Kolor włosów nie ma znaczenia:) Niektórzy rudzi faceci są seksowni:P Ale nie dlatego ,że sa rudzi , tylko po prostu coś w sobie mają;)

6

No tak fajnie że tak myślicie. Hmmm to nie jest tak łatwo się z tym pogodzić. Ciężko tak przyciągnąć do siebie kobietę.
Już nie raz próbowałem zazwyczaj kończyło się na koleżeństwie przyjaźni warto mieć przyjaciół ale tą jedną jedyną chciałbym także spotkać. W końcu zaczynam życie i już zacząć czas o rodzinie pomyśleć.
Tutaj koleżanko powyżej masz rację rudzi faceci na pewno mają w sobie flaki big_smile

7

Hi, rudzielcu!

Moj maz jest rudy, moj syn jest rudy, moja synowa oczekuje dziecka i marzy sie jej ruda dziewczynka.

Ku pocieszeniu podaje Ci pare rudowlosych znakomitosci, o ktorych sie mowilo, mowi i bedzie mowilo jeszcze dlugie lata, a moze i wieki.
- Woody Allen
-Boris Becker
- Vincent van Gogh
-Ronald McDonald
- Robert Redford
-Wiliam Szekspir
- George Washington
-itd, itd,itd...

Zastanow sie czy Twoj problem , to faktycznie barwa twoich wlosow.

8

Roberto, jeśli w ciągu ostatnich 3 tygodni byłeś w ośrodku nad pewnym zagubionym w lesie jeziorkiem koło Kościerzyny to brak powodzenia u dziewczyn na pewno nie jest spowodowany wyglądem smile

W wyżej wymienionym miejscu widywałam pewnego rudowłosego, w mundurze, czyli pasuje idealnie do opisu. I robił świetne wrażenie. Tak więc rudy kolor włosów to tylko czynnik wyróżniający z tłumu. A cała reszta zależy od posiadacza czupryny w tym kolorze.

9

Roberto
W zasadzie trudno Ci cos poradzic. A  to dlatego, ze  znasz swoje  mocne   strony   i   potrafisz    je   
wykorzystywac by  zwroci c  na siebie uwage  dziewczyn.
Na pewno nie wszystkie dziewczyny traktuja  Cie  jak powietrze wiec  moze   skup  sie na tych, ktore tego   nie 
robia.
Nie znam przystojnych i  fajnie wygladajacych rudzielcow- ale to ich wina bo nie dbaja  o siebie. Jesli zapuscisz burze pomaranczowych  wlosow  to    nie   sposob  bedzie    sie    nie   zachwycic:-)

A swoja droga popracowalabym nad ortografia na Twoim  miejscu....

10

vinnga napisał/a:

Roberto, jeśli w ciągu ostatnich 3 tygodni byłeś w ośrodku nad pewnym zagubionym w lesie jeziorkiem koło Kościerzyny to brak powodzenia u dziewczyn na pewno nie jest spowodowany wyglądem smile

W wyżej wymienionym miejscu widywałam pewnego rudowłosego, w mundurze, czyli pasuje idealnie do opisu. I robił świetne wrażenie. Tak więc rudy kolor włosów to tylko czynnik wyróżniający z tłumu. A cała reszta zależy od posiadacza czupryny w tym kolorze.

Nie nie ja troszeczkę dalej od Kościerzyny byłem big_smile Mam dokładnie około 70 km

Mieliśmy teraz w sobotę akcję ratunkową na imprezie nad jeziorem. Utopił się chłopak, jest w Internecie notka.

Mniejsza z tym. Jeśli mówisz , że brak powodzenia na pewno nie jest spowodowany wyglądem więc właśnie chcę się dowiedzieć w takim czym to jest spowodowane ???? :0
Wiem także , że mam niską samoocenę ale to troszeczkę przez dzieciństwo, ale próbuję z tym walczyć lecz niestety nie mam pojęcia jak to zrobić.

11

Ty tu nie zdradzaj zbyt osobistych informacji, bo zaraz będziesz piszczał, żeby Ci usunąć "bo ktoś niepowołany rozpoznał...". Profilaktycznie już teraz usunęłam nazwę miejscowości z Twojej wypowiedzi.

Bardziej niż wygląd na powodzenie u dziewczyn ma wpływ samoocena właśnie. Oczywiście wygląd też się liczy, ale bardziej jako całokształt - zupełnie nie szukałabym przyczyny Twoich niepowodzeń w kolorze włosów. Oczywiście są dziewczyny, kobiety, które z założenia z rudymi się nie umawiają, ale to tak samo normalne jak faceci, którym nie podobają się np. dziewczyny z nadwagą. Zdecydowana większość kobiet nie będzie rozpatrywała Twojej kandydatury na ewentualnego partnera przez pryzmat owłosienia.

Czym może być spowodowany Twój brak powodzenia? Milionem czynników. Niektóre z nich to:
- brak umiejętności rozmowy/postępowania z dziewczynami
- brak inicjatywy
- zbyt "kumpelskie" podejście do znajomości
- Twoje kompleksy
- i wiele innych czynników widocznych w zachowaniu, nie w wyglądzie

12

Dziękuję pani moderator za uświadomienie błędu:)

Hmmm jeżeli tak uważasz , że to są moje błędy spróbuję to zmienić.
Jeżeli chodzi o postępowanie i rozmowę to tutaj nie popełniam błędu , ponieważ jak rozmawiam z kobietą to rozmawiam konkretnie nie plotę od rzeczy , także nie jestem nachalny, w przeciwieństwie do niektórych to panów.
Nie jestem typem nieudacznika i za takiego się nie uważam, wiem że może to pachnieć troszeczkę próżnością no ale taki nie jestem.

A jak zwalczyć tę niską samoocenę odnośnie mojego kompleksu z rudymi włosami ?

13

Nie wiem czy są to Twoje błędy, na pewno są to błędy większości chłopaków w Twoim wieku (i nie tylko) narzekających, że kobiety ich nie zauważają i dopisujących do tego ideologię w postaci rudych włosów/niskiego wzrostu/małego penisa(!)/nadwagi itd., itp.

Co zrobić z kompleksem?
- wyłapywać w otoczeniu każdego rudowłosego z dziewczyną u boku. On rudy i może, Ty też rudy...
- uświadomić sobie, że taki masz kolor włosów, równie dobry jak każdy inny i cieszyć się, że je masz
- możesz je nieco przyciemnić jak już naprawdę nie dają Ci spokoju. Ale wtedy razem z brwiami, bo będziesz wyglądał głupio smile Trochę przyciemnić, nie robić z siebie bruneta smile
- zacząć być dumnym ze swojego koloru czupryny. W końcu nie każdemu dane jest taki kolor posiadać. Jesteś dość wyjątkowy tongue
- wykazać się cierpliwością. Młode dziewczyny zwykle lubią wtapiać się w modę. Rudowłosy chłopak może być zbyt wyróżniającym się elementem, żeby do nich pasować. Ale nie wszystkie i z każdym rokiem przybywa im rozumu smile
- robić wszystko, żeby być najfajniejszym facetem świata i zapomnieć o kolorze włosów

14

Dziękuję pani moderator za te rady.
Postaram się je wszystkie wykorzystać ale raczej bez farbowania włosów wink
Nie chcę być farbowanym rudzielcem tylko pewną siebie bestią big_smile hehe
To są świetne słowa otuchy tongue
Tę lekcję na pewno zapamiętam
Jeszcze raz dziękuję. :*

15

vinnga napisał/a:

Czym może być spowodowany Twój brak powodzenia? Milionem czynników. Niektóre z nich to:
- brak umiejętności rozmowy/postępowania z dziewczynami
- brak inicjatywy
- zbyt "kumpelskie" podejście do znajomości

mogłabyś rozwinąć te 3 punkty? U mnie niestety też z tym licho...

16

Iami, to trudno nazwać i określić. Bo te zjawiska mają mnóstwo form. Spróbuję trochę rozjaśnić;

brak umiejętności rozmowy/postępowania z dziewczynami

Osobnik męski traktuje kobiety jak stworzenia z innej planety. Nie wie o czym z nimi rozmawiać, sili się na wyszukane tematy, jest sztywny, spięty, drętwy. Kiedy zapada sekunda ciszy to ze zdenerwowania pot mu cieknie nogawkami... Nie słucha co się do niego mówi, nie odnosi się do wypowiedzi kobiety, bo kiedy ona mówi to on rozpaczliwie wymyśla kolejne pytanie - byleby tylko ta cicha sekunda nie nastąpiła. Przed rozmową przygotowuje scenariusz, obmyśla zestaw tematów, nie jest w stanie naturalnie i spontanicznie pociągnąć rozmowy. Bardzo często boi się ośmieszenia, "wyjścia na głupka" itp.

brak inicjatywy

Siedzi toto i ubolewa, że żadna dziewczyna się nim nie interesuje. Zapytany do ilu dziewczyn pierwszy przemówił w ciągu ostatniego roku - robi wielkie oczy i zaczyna sobie przypominać ekspedientki w sklepie. Jeśli już, jakimś szczęśliwym zbiegiem okoliczności, rozmawia z dziewczyną, która mu się podoba - grzecznie odpowiada na jej pytania nie czyniąc nawet najmniejszego kroku w kierunku skierowania rozmowy/znajomości, w którym by chciał, żeby się rozwijała. Dziewczyny często pierwsze dają sygnały, że są facetem zainteresowane. Rzadko jednak któraś podejdzie i powie to wprost. Są jednak faceci, którzy wydają się być ślepi i głusi na wszelkie sygnały. Siedzą więc w swojej wieży, niczym królewicze, czekają na królewnę, która ich stamtąd wywlecze siłą... Bo jak będzie próbowała delikatnie to mogą nie zauważyć, że ona próbuje...

zbyt "kumpelskie" podejście do znajomości

Zero dwuznaczności, rozmowa jak z postacią aseksualną. A już chyba najgorszą wersją jest "bezpłciowy pocieszyciel". To takie coś, co kręci się zawsze blisko kobiety, dzielnie wysłuchuje o wszelkich jej życiowych przeszkodach (szczególnie o nieszczęściach w jej kontaktach z facetami) i za wszelką cenę próbuje ją przekonać, że on facetem nie jest smile

17

nie czytałam innych odpowiedzi tylko 1 post i zdaje się że troszkę tragizujesz wink
dbasz o siebie, masz zajęcia, rozwijasz się - ja podziwiam.
masz tylko 19 lat i moim zdaniem masz jeszcze dużo czasu na spotkanie kogoś właściwego.
niektórzy do 30stki takich nie spotykają mimo że nie są rudzi :]
jesteś bardzo młody i nie masz czym się przejmować.
kiedyś jakaś miła kobieta zainteresuje się facetem który nie stoi w miejscu i dba o ciało- gwarantuję wink

18

Czyli nigdy nie miałeś dziewczyny> Nigdy się nie całowałeś i jesteś prawiczkiem? Nie chce mi się w to wierzyć. Miałam chłopaka rudzielca, ale on farbował się o tym, i właściwie nie wiedziałam od początku, że jest rudy. Był bardzo wyrzeźbiony, miał mocną klatę i mięśnie, włosy stawiał na żelu. Ale on był miękką kluchą, często płakał,  nie umiał rozwiązywać problemów, nie czułam się przy nim spełniona i zakończyłam związek. Ale z Twojego opisu wynika, że masz super charakter i te wszystkie cechy, te dziewczyny lubią.
Hmmm

19

Mam kolegę, z którym masz dużo wspólnego i nie narzeka na brak powodzenia. Miał już kilka dziewczyn. Znam też "nierudych", którzy dziewczyny nie mają, więc to raczej nie od tego zależy ;D

20

Rude włosy są niespotykane wiec intrygujące. Zawsze mnie wtedy ciekawi jaka jest, ta tak wyjątkowa osoba.
To co przyciąga nas do mężczyzn to osobowość, pasja.

Kobiety uwielbiają gdy się ich słucha , ale tez gdy ma się tez jakieś fajne pytania. Jeśli jeszcze męski osobnik ma coś ciekawego do powiedzenia, może opowiedzieć co lubi robić,  co oglądać to już ogromny plus.

Z obserwacji wynika że rudzielce maja gorący temperament,choć pewnie i tu bywają wyjątki.
Mnie osobiście bardzo podobają się rudzielce .

21

różyczka napisał/a:

Rude włosy są niespotykane wiec intrygujące. Zawsze mnie wtedy ciekawi jaka jest, ta tak wyjątkowa osoba.
To co przyciąga nas do mężczyzn to osobowość, pasja.

Kobiety uwielbiają gdy się ich słucha , ale tez gdy ma się tez jakieś fajne pytania. Jeśli jeszcze męski osobnik ma coś ciekawego do powiedzenia, może opowiedzieć co lubi robić,  co oglądać to już ogromny plus.

Z obserwacji wynika że rudzielce maja gorący temperament,choć pewnie i tu bywają wyjątki.
Mnie osobiście bardzo podobają się rudzielce .

A mi sie zawsze wydawalo,ze kluczem do zdobycia  kazdego faceta  jest   wlaśnie......   słuchanie  go.  Bo faceci   uwielbiają tę atencję w oczach kobiet niezależnie od tego jakie bzdury gadają.  Ja nie  przykładam wagi do tego  czy ktoś mnie słucha bo ja raczej mało mówię. Gadający i gadający ludzie (niezależnie-mężczyzna czy kobieta) to porażka....

22

Zaleta, uwielbiam rudowłosych!

23 Ostatnio edytowany przez Roberto111 (2013-06-25 21:24:14)

Ta_najgorsza napisał/a:

Czyli nigdy nie miałeś dziewczyny> Nigdy się nie całowałeś i jesteś prawiczkiem? Nie chce mi się w to wierzyć. Miałam chłopaka rudzielca, ale on farbował się o tym, i właściwie nie wiedziałam od początku, że jest rudy. Był bardzo wyrzeźbiony, miał mocną klatę i mięśnie, włosy stawiał na żelu. Ale on był miękką kluchą, często płakał,  nie umiał rozwiązywać problemów, nie czułam się przy nim spełniona i zakończyłam związek. Ale z Twojego opisu wynika, że masz super charakter i te wszystkie cechy, te dziewczyny lubią.
Hmmm

Nie no tutaj to już przeszedłem.  Nie jestem prawiczkiem. Ale tamta dziewczyna była inna tylko , że troszeczkę przegięła i nie jesteśmy już ze sobą. Od 2 lat szukam i szukam i bez żadnego sukcesu. Mam sporo koleżanek i kilka przyjaciółek, właśnie na tym kończą się moje nowe znajomości. Nie jestem typem nieudacznika jak wcześniej mówiłem, jestem pośrodku tej całej machiny , ale chcę  być zwycięzcą i w końcu wygrać czyjeś serduszko.
To jest dla mnie ważne.

24

Roberto, masz mnóstwo fajnych i przyciągających kobiety cech, Ty naprawdę możesz budzić zainteresownie, ale w żadnym wypadku nie skupiaj się na swoich niedoskonałościach, bo to odbiera Ci pewność siebie. W kontaktach z kobietami nigdy też nie wchodź w rolę desperata, bo od takich mężczyzn kobiety uciekają gdzie pieprz rośnie. Zresztą dokładnie tak samo działa to również w drugą stronę.

25

Nie wdając się w szczegóły:
Rudzi faceci? Jak najbardziej, podobają mi się :> wolę ogólnie jasnowłosych facetów :>
Rude włosy- to jest, że tak powiem, rarytas big_smile

Uściślając- nie mam jednego "typu" mężczyzny, może mi się podobać blondyn, rudy, brunet, bo to zależy od tego, co komu pasuje. Blondyn blondynowi nierówny itd.

Więc Twoja "nieatrakcyjność" to na pewno nie wina włosów, bo rude włosy nie skreślają automatycznie żadnego faceta. Są różne gusta. Tak, że kompleksu na punkcie włosów nie miej, bo nie ma powodu. smile

26

No widzisz to nie ma z Tobą tak źle, na marudzenie Ci się zabrało tongue Może jakiś portal randkowy? Wiem, jakie są o nim opinie, ale nie zawsze tak jest jak mówią. Ja po 3 tyg. od założenia poznałam wspaniałego mężczyznę, z którym jestem parę lat i mieszkamy razem smile Także trafiają się tam szczerzy i uczciwi ludzie.

27

Witaj...

Roberto111 napisał/a:

Mam kompleks wobec swojej barwy włosów mogę dodać że jestem traktowany przez dziewczyny i kobiety jak powietrze sad
To mnie najbardziej martwi. sad

Jestem raczej typem odważnego rudzielca, pierwszy zagaduję ale nic to nie daje.
Staram się schludnie ubierać i zachowuję się w towarzystwie kobiet jestem typem dżentelmena.
Kobiety puszczam zawsze przodem ustępuje miejsca np. w autobusie gdy nie ma miejsc siedzących.
Nie wiem co muszę zmienić jeszcze w tym roku skończyłem 4-letnie Tech Ekon.
Nie mam dystansu do innych osób a wręcz przeciwnie staram się nawiązywać kontakty.
Proszę pomóżcie mi bo mam już praktycznie dosyć takiej kolei rzeczy gdy jestem zlewany wzrokiem przez kobiety. sad

Tak samo o sobie mogłaby powiedzieć każda - już nawet nie dowcipowo porównywana - blondynka.
To co w oczach innych dla Ciebie wydaje się kompleksem, powinno być dla Ciebie zaletą. Nie odwrotnie.
kompleksy. Jeżeli ktoś się swojej niedoskonałości wstydzi i uważa się za gorszego od innych, to rzeczywićcie używa określenia PRZYZNAĆ SIĘ. Jeśli zaś swoją niedoskonałość uważa za integralną cześć siebie - to nie ma się do czego PRZYZNAWAĆ. Po prostu "take it, or live it". Mimo iż tak do końca nie można przezwyciężyć własne wady, tak też można się zniechęcić do własnych zalet, zwłaszcza dostrzegając je u innych.

Zapewniam Cię, ze jest w Tobie wiele cech, coś czym wzbudzasz zainteresowanie u pięknej płci przeciwnej, ale jeśli przez tą "kategorię" koloru włosów jesteś skreślany jako potencjalny partner, to jest ICH problem, nie TWÓJ! A taka osoba jest niegodna Twojej uwagi, skoro tak a nie inaczej poprzez "kolorystyczne" szufladkowanie Ciebie odbiera.

Reasumując to nie kompleks a zaleta wyróżniająca Cię w tłumie. "Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą... a że rudy rydz, no to poezjaaaa" lol

Głowa do góry kolego...

28

Dzięki kolego powyżej smile
A może macie jakieś ćwiczenia na podniesienie pewności siebie ?
Jakieś porady ?

29

Ćwiczeń na podniesienie pewności siebie niestety nie znam ponieważ czsami sama mam z tym problem. Ale moja przyjaciółka ma rudowłosego chłopaka z którym jest już 1,5 roku i z tego co widać tworzą bardzo udany związek on Jest bardzo miłym i zabawnym facetem a co najlepsze jest ona zalicza się do towaru "wyższej półki" za każdym razem gdy idziemy np na spacer każdy mężczyzna się za nią ogląda. Wniosek:  rudy kolor włosów nie powoduje dyskwalifikacji wśród kobiet nawet ładnych.

30

Mam nadzieję że to jest prawda. big_smile Z biegiem czasu się okaże tongue

31

Mam schize na punkcie rudych mezczyzn. Kocham urode Szkotow, wiec jak widze takiego rudaska to ...:)))) ech....<rozmarzony>

32

A mnie się rudowłosi nie podobają. I też mam do tego prawo. Być może ma na to wpływ moja znajomość z kolegą, który jest rudy mocno, nieatrakcyjny, ale to nie jest dla mnie ważne. Razi mnie jego "dziwność". Nie przypisuję tego do koloru włosów <gdyby był blondynem, to miałby tak samo>. Jest jakiś sztuczny w tym co mówi, jak się zachowuję. Zakompleksiony ale rżnie kozaka, egoistyczny, bez empatii, nie umiejący słuchać. Nie umiem tego wyjaśnić ale przy samym przebywaniu w jego otoczeniu, czuje się, że jest dziwny. Nie znam drugiej osoby, która miałaby taką psychikę i brak magnetyzmu w sobie. On mnie wręcz odpycha. I żeby nie było, nie tylko mnie. Ma 27 lat i nigdy nie miał normalnej dziewczyny. One albo uciekają od niego, albo proponują "przyjaźń", albo są lekkiego obyczaju i są z nim tylko dla kasy, transportu, prezentu, itd. Wiem to od niego, bo dużo mi się zwierzał.

Abstrahując od koloru włosów... Zdarzyło Wam się spotkać tego typu osobowość?

33

Rudzi faceci są przystojni :-). Ja sama nie potrafię przejść obojętnie obok tych zielonych lub niebieskich oczu :-p. Moim zdaniem to ty nikogo nie szukaj a nie długo pojawi się w twoim życiu jakaś fajna kobietka, powodzenia :-)

34

Rudowłosi mają kurwiki w oczach:)Lubię to!

35

Zapraszam do Szkocji/Angli. Kompleksy ci przejda jak reka odjal.
Jesli nie jestes jakas aspoleczna niedojda (a z twojego opisu wnioskuje ze nie jestes) to panny powinny sie w kolejce do ciebie ustawiac. A te ktore sie nie ustawiaja to nie wiedza co traca wiec za nimi nie ganiaj. I tak nie docenia.
Ja mam rudego w domu. Szczerze ci powiem ze rudzi nie maja powodow do narzekan ale to najczesciej od nich samych sie slyszy ze im z rudoscia niedobrze smile
Przemysl to. smile

36

Hehe dzięki chętnie wpadłbym do Anglii  na urlopik big_smile
Hmm no dobrze spróbuję nie ganiać za pannami smile
Ale od kiedy tutaj jestem na tym forum to zauważyłem , że kobitki się za mną oglądają chociaż wcześniej tego nie dostrzegałem big_smile
Może przez to, że tak teraz się nie przejmuję tym że mam rude włosy.
Jeszcze raz wielkie dzięki przestaję zwracać uwagę na moją odmienność wink

37

nie ma co sie oszukiwac ale bycie rudym to wada. Naucz sie z tym zyc i bedzie dobrze. Ja Ci proponuje zgolenie sie na lyso

38

Nie sadze zeby kolor wlosow byl az tak wazny i mial takie znaczenie. Moja kolezanka jest z chlopakiem ktory jest rudy i jest to jego ogromna zaleta w jej oczach.

39

Roberto111 napisał/a:

Hehe dzięki chętnie wpadłbym do Anglii  na urlopik big_smile
Hmm no dobrze spróbuję nie ganiać za pannami smile
Ale od kiedy tutaj jestem na tym forum to zauważyłem , że kobitki się za mną oglądają chociaż wcześniej tego nie dostrzegałem big_smile
Może przez to, że tak teraz się nie przejmuję tym że mam rude włosy.
Jeszcze raz wielkie dzięki przestaję zwracać uwagę na moją odmienność wink

Odmiennosc!?
Czy ci z tego upalu rozum usmazylo?
Masz moze trzecie oko albo piata noge? Nie? To zadna to odmiennosc te rude wlosy!
Jak ja bym pojechala do ciemnej Afryki to tez bym byla uwazana za odmienca bo blondynka jestem.
I co mam z tego powodu sie zamartwiac ze byc moze jakis tam afrykanczyk nie bedzie mnie lubil bo mam jasne wlosy!? Nie. No wlasnie!
I tobie tez radzie po prostu zaakceptowac kolor jaki jest a jak ktos zrobi jakas glupia uwage to powiedziec ze nie ma obowiazku ze wlosy maja byc blond lub ciemne i nic poza tym.
Na milosc boska ludzie sobie farbuja wlosy na zielono czy niebiesko a ty sie rudoscia przejmujesz!? smile
Ocknij sie i poczekaj niech ci to nastawienie przejdzie smile

40

Ja uważam, że rudzi mężczyźni są słodcy. Mają w sobie pewien urok smile.

41 Ostatnio edytowany przez Roberto111 (2013-07-14 22:10:59)

Rozumiecie że próbuję o tym zapomnieć no ale jak np. widzę świetną dziewczynę to nie zagaduję ,ponieważ  czuję że mnie odrzuci albo od razu zleje.... Jak mam to zwalczyć? bo ogólnie nie boję się zagadywać ale nie raz tak po prostu  mam.

42

Roberto111 napisał/a:

Rozumiecie że próbuję o tym zapomnieć no ale jak np. widzę świetną dziewczynę to nie zagaduję ,ponieważ  czuję że mnie odrzuci albo od razu zleje.... Jak mam to zwalczyć? bo ogólnie nie boję się zagadywać ale nie raz tak po prostu  mam.

Ja tez tak nieraz mam ze jak widze fajnego faceta to nie zagaduje tongue Niektore osoby sa oniesmielajace dla wszystkich niezaleznie od koloru wlosow smile
A o tym, ze faceci boja sie zagadywac fajne dziewczyny to napisano setki artykulow. Wrzuc sobie w google czy inne takie i poczytaj skad to sie bierze. Nie z koloru wlosow zapewniam cie smile

Posty [ 43 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Rudowłosi mężczyźni /skaza czy zaleta ? Proszę o wypowiedź.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024