jak zrobić pierwszy krok by odnowić znajomość??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zrobić pierwszy krok by odnowić znajomość???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: jak zrobić pierwszy krok by odnowić znajomość???

Witam wszystkich użytkowników forum.
Zwracam się do Was z pytaniem /prośbą o poradę. Jakiś czas temu pracowałam w pewnym miejscu. Ze względu na to, że zaczynałam wcześnie rano, przyjmowalam dostawy. Los chciał ze jeden z dostawcow często spotykał mnie w drodze i podwozil do pracy. Trwało to dosyć długo. Wydaje mi się, że nawiązała się między nami nic sympatii. Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam zmienić prace i tym samym straciłam kontakt z tym sympatycznym człowiekiem, którego chciałabym poznać bliżej. Po staraniach udało mi się go znaleźć na portalu społecznościowym .... i tu istota problemu... jak skutecznie na nowo nawiązać z nim kontakt??? proszę o pomysły!!!! z góry dziękuję...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ZaubererDE (2013-06-23 10:57:33)

Odp: jak zrobić pierwszy krok by odnowić znajomość???

Jeżeli to facebook, to musisz dwa razy kliknąć na jego imię i nazwisko po prawej stronie i wyskoczy okienko z czatem wink

dowcipnis xd być może zle sformułowałam zdanie.... nie mam pomysłu jak zacząć...

4 Ostatnio edytowany przez elfiona (2013-06-23 11:42:02)

Dodaj go do znajomych, a potem zapytaj, czy nie wyskoczyłby na jakąś kawę, bo troszeczkę brakuje Ci pogawędek z nim. smile

...po co komplikować sobie życie?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zrobić pierwszy krok by odnowić znajomość???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024