mąż w więzieniu - ból - straszna prawda - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mąż w więzieniu - ból - straszna prawda

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: mąż w więzieniu - ból - straszna prawda

witam was wszyskich

Proszę was o radę jak sobie mam poradzić ze wszystkim .
Od początku :
miesiąc temu mojego męża zabrano do aresztu , jeżdziłam do niego na widzenia . Ostatnio na widzeniu powiedział mi straszną rzecz że myśli o nas ale nie tylko , że przed naszym ślubem poznał kogoś ona zaszła w ciąże i zastanawia się czy to nie jest jego dziecko ona mieszka baaaardzo blisko nas wiem o kim mowa . KOCHAM go bardzo mocno . Mówi że po powrocie - ma krótki wyrok , chce sobie ułożyć życie od nowa że chce z nią porozmawiać może z nią sobie ułoży życie gdyby ona tego chciała . Mówił że chciałby być z nami ale nie chciałby mi już nic złego zrobić gdyby się okazało że z tamtą mu wyszło .
Zupełnie nie wiem co robić byliśmy dobrym małżeństwem 10 lat , prawie się nie kłóciliśmy kochaliśmy się spełniał każde moje zachcianki , był dla mnie dobry a tu masz.
Pomóżcie bo nie wiem już co robić spać jeść nie mogę nie daję sobie rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mąż w więzieniu - ból - straszna prawda

Cięzka sprawa... Nie wiem czy potrafiłabym wybaczyć czegoś takiego... zwłaszcza, że nie dowiedziałaś sie tego na początku tylko po czasie... o i jest jeszcze dziecko... Dziwię się , że w ogóle nad czym kolwiek się zastanawiasz... Facet mówi Ci, że chce ułożyć sobie życie z inną kobietą, a jęsli z nią mu sie nie uda to być może ułoży sobie życie z Tobą.... Chcesz byc pocieszycielką? zabawką? Szanuj się kobieto.. Ja na Twoim miejscu szczeliłabym mu w pysk odwróciła się na pięci i odeszła.... Miłość bez wzajemności nie daje szczęścia...
Twój mąż może i był dla Ciebie dobry, ale to pewnie dla tego ,żeby zagłuszyć swoje sumienie jeśli w ogóle je ma.... A za co Twój mąż odsiaduje wyrok jeśli można spytać?

3

to smutne co piszesz... ale jedno troszeczkę jest dla mnie mało jasne... on chce być z tamta kobietą,gdyby się okazało że jest w ciąży ,tak?? a gdyby ona go nie chciała to będzie z tobą??
i jeszcze to że:
,,... chciałby być z nami ale nie chciałby mi juz nic złego zrobić gdyby się okazało że z tamta mu wyszło...''
Co on tobie zrobił złego!? napisz coś więcej

4

rozumiem ze to dla Ciebie koniec świata... ale ja bym na Twoim miejscu sie nawet nie zastanawiała....skoro chce isc do tamtej niech idzie...przypuszczam ze skoro o tym mysli to pewnie jakis czas Cie zdradzał...wiadomo kochasz go ine bedzie łatwo ale nie pozwól traktowac sie jak zabawke....jak mu z tamta nie wyjdzie to wróci do Ciebie?? miej honor!! trzymaj sie ciepło
Pozdrawiam

5

Może Ty go kochasz, ale on Ciebie nie. Teraz go oświeciło, że chciałby sobie ułożyć życie z kochanką sprzed 10 lat?? A Ty nad czym się zastanawiasz? Chyba nie czekasz w kolejce, że jak z tamtą mu nie wyjdzie, to będzie z Tobą?? Niteczka dobrze mówi:"Szanuj się, kobieto".

6

WIęC TAK
siedzi za alimenty - to jego błąd z wczesnej młodości o tym wiedziałam.
Z nią spotykał się na samym początku naszego związku pózniej ona zaszła w ciążę i podobno przestała z nim rozmawiać . Ona ma dziecko o rok starsze od naszego ale nie wiadomo czy ono jest też jego. Widzę ją często , rok temu zauważyłam jak na siebie patrzą zresztą wtedy powiedziałam mu o tym .
Mówił wtedy że wydaje mi się .

7 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-06-16 15:11:11)

to jakis dzieciorób Przepraszam za określenie  ile on ma lat ?

8

Na dodatek nie mam pracy , pieniędzy a dziecku trzeba coś dać .
Nie daję rady już

9

dan1982 napisał/a:

Macie dzieci ?

Mamy jedno dziecko

10

No to wez sie w garsc i znajdz prace. To, ze nie ma sie pracy nie jest argumentem do tego, zeby siedziec i nic z tym nie robic. Jak sobie dalej wyobrazasz zycie? Byc z nim i byc na jego utrzymaniu w nieskonczonosc? Nie wolalabys kopnac go w dupsko i byc niezalezna?

11

Median napisał/a:

No to wez sie w garsc i znajdz prace. To, ze nie ma sie pracy nie jest argumentem do tego, zeby siedziec i nic z tym nie robic. Jak sobie dalej wyobrazasz zycie? Byc z nim i byc na jego utrzymaniu w nieskonczonosc? Nie wolalabys kopnac go w dupsko i byc niezalezna?

Ja jestem w trakcie poszukiwań pracy to nie jest tak że sobie siedzę i nic z tym nie robię nie nie , tylko póki co jej nie mam . Zależy mi bardzo na pracy .

12

Znajdz cokolwiek, zeby miec pieniadze na to, zeby sie utrzymac nawet jesli bedzie bardzo skromnie. A w miedzyczasie szukaj lepszej roboty. Grunt to gdziekolwiek sie zaczepic. Dzieki temu tez odciagniesz sie od mysli o mezu.

13

Median napisał/a:

Znajdz cokolwiek, zeby miec pieniadze na to, zeby sie utrzymac nawet jesli bedzie bardzo skromnie. A w miedzyczasie szukaj lepszej roboty. Grunt to gdziekolwiek sie zaczepic. Dzieki temu tez odciagniesz sie od mysli o mezu.

Praca to teraz mój priorytet , obojętnie jaka byle była.

14

Tylko wiecie on był dla mnie wszystkim .
Był przyjacielem , był ostoją zawsze wspierał mnie w trudnych momentach miałam z kim porozmawiać do kogo się przytulić .
A tu w ciągu jednego dnia taki cios odkąd poszedł tam siedzieć . Robiłam wszystko zatrudniłam adwokata , jeżdziłam do niego, tylko 2 tyg. temu powiedziałam mu o rozwodzie bo byłam już przybita ale tylko tak sobie mu powiedziałam żeby trochę szpilkę mu wbić że kosztem jednego dziecka zranił drugie bo prosiłam go żeby sobie opłacał alimenty . Szczerze - myślałam że będzie mnie prosił żebym tego nie robiła że się zmieni i będzie już opłacał to co trzeba a on   powiedział mi o tym wszystkim że przemyślał sobie całe życie i nie tylko o mnie myśli. Miał dzisiaj dzwonić żeby z dzieckiem pogadać ale mówił że się jeszcze zastanowi czy dzwonić bo sam nie wie - jak narazie cisza.

15

Przykre, że kocha się takich drani:((
Tyle lat Cię oszukiwał - nieładnie. Powinnaś postarać się jak najszybciej stanąć na własnych nogach!!!
Zawsze szokuje mnie, że ci, którzy oszukują zamiast błagać o wybaczenie, stawiają warunki!!! To on powinien płakać i żebrać o Twoją łaskę!!! Przed Tobą napewno ciężkie dni, ale po deszczu zawsze świeci słońce:)) Głowa do góry, zakasać rękawy i do pracy, jak wielki spychacz przesuwać się do przodu. Powodzenia

16

Wiecie co
i nie zadzwonił nawet do dziecka które tak czeka na niego sad(

17

sad Przykro ale powiedzial doslowie nie wiem czy zadzwonię .Dupek

18

alex29 napisał/a:

Przykre, że kocha się takich drani:((
Tyle lat Cię oszukiwał - nieładnie. Powinnaś postarać się jak najszybciej stanąć na własnych nogach!!!
Zawsze szokuje mnie, że ci, którzy oszukują zamiast błagać o wybaczenie, stawiają warunki!!! To on powinien płakać i żebrać o Twoją łaskę!!! Przed Tobą napewno ciężkie dni, ale po deszczu zawsze świeci słońce:)) Głowa do góry, zakasać rękawy i do pracy, jak wielki spychacz przesuwać się do przodu. Powodzenia

alex29
Bardzo ładnie to ujęłaś smile oby słońce zaświeciło jak najszybciej
A tym spychaczem hehe bardzo ładne zdanie postaram się o nim zawsze pamiętać , przesuwać się do przodu no tak tak .
Chciałabym mu pokazać że sobie radzę bez niego niech sobie nie myśli , choć łatwo nie jest.
Zapyziały PREZESIK nie dość że ja nie pracuję w tej firmie to latam za gównianymi pełnomocnictwami za niego żeby utrzymał jeszcze stanowisko , ciekawe czy go będą jeszcze tam chcieli .... dobrze sprawował funkcję więc może

19

Daj sobie spokój dziewczyno.........ogranicz mu prawa i zapomnij. Mój mąż też jest w areszcie.........za znęcanie nad żoną i uwież że ja nie zamierzam go odwiedzać....Też mamy dziecko.

20

Dodajecie mi wszyscy otuchy jest to dla mnie bardzo ważne teraz , dzięki wam może jakoś przetrwam . Już nie mam komu się wyżalić .

21

pisz o wszystkim postaramy sie ci pomoc smile

22

Wiesz ja też wiele przeszłam .....było ciężko. Jadłam garściami tabletki na stres , aż traciłam świadomość ...teraz jest lepiej jeszcze wiele przede mną ale podnoszę się.

23

Hhhmm ten gość to chyba żadnej ambicji nie ma. Najpierw robi dziecko jednej lasce do którego na ścisłość się nie przyznaje bo jak to powiedziałaś nie wiadomo czy to wogóle jego(on napewno wie). Zostawia kobiete z dzieckiem i idzie do ciebei tobie tez robi dziecko po czym jak się okazuje i ciebei zostawia  i to dziecko też bo zrobił dziecko nastepnej. Do tego nie poczówa się do odpowiedzialności za owe dzieci nie płaci alimentów na pierwsze dziecko i nie pracuje żeby utrzymać wasze dziecko bo siedzi w więzieniu. Założe się że jeśli zostawi was dla tamtej "rodziny" to na twoje dziecko też nie będzie płacił i też będzie mówił że nie wiadomo czy jego. Pewnie jeszce nie raz będzie siedział za alimenty...
Ale najgorsze wtym wszytkim jest to że ty mówiśz o nim jakby był bóstwem.
Proszę cię otrząśnij się....

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mąż w więzieniu - ból - straszna prawda

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024