jak kobiecie sygnalizowac i odczytywac jej ochote na seks ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak kobiecie sygnalizowac i odczytywac jej ochote na seks ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: jak kobiecie sygnalizowac i odczytywac jej ochote na seks ?

Witam panie, chyba pozostaje mi zadac to pytanie anonimowo.

Jestem mezczyzna - raczej atrakcyjnym, ale juz nie takim mlodym (ponad 35). Dotad zasadniczo mialem niewiele do czynienia z kobietami w sytuacjach erotycznych i jestem w stosunku do nich niesmialy. Zostalem wychowany w atmosferze rycerskosci i traktowania kobiet jako "nietykalnych" ksiezniczek a nie osob tak samo pozadajacych i gotowych na seks. Poza odosobnionym przypadkiem i sporadycznymi spotkaniami z prostytutkami, sam dotad ani razu nie zainicjowalem kontaktu seksualnego z kobieta. Nie potrafilem - do dzis nie potrafie - zdobyc sie na otwarte zaproponowanie kobiecie seksu, a tym bardziej zachecenie jej do tego, swiadome podniecenie. Byc moze kobiety w moim otoczeniu miewaly na mnie "ochote", jednak rowniez nie potrafie zinterpretowac tych chwil i zachowan u kobiet. Obawiam sie obrazic kobiete, zostac wysmiany czy odrzucony - staje sie to dla mnie coraz bardziej traumatyczne. Chcialbym przelamac ten brak doswiadczenia, niesmialosc, spiecie i moja nieumiejetnosc komunikowania - szczegolnie niewerbalnego - gotowosci do seksu.

Czy moge liczyc na porade, w jaki sposob komunikowac kobiecie (zachowaniem, dotykiem, mowa) ze chcialbym z nia sie kochac, oraz jak ją do tego zachecic, skłonic. Gdzies jest granica pomiedzy platoniczna bliskoscia powodujaca ze sie dobrze razem czujemy, usmiechamy do siebie, dobrze nam sie rozmawia - a namietnym pocalunkiem, dotykaniem stref erogennych i seksem. Chodzi mi o to "pomiedzy", jak pokonac te bariere dla mnie dotad nie do przebycia, ze strachu przed odrzuceniem (po przekroczeniu tej bariery "radze sobie" dobrze). O sytuacje kiedy mnie zdecydowanie kobieta pociaga, ale nie mam bladego pojecia czy ja tak samo ja pociagam i czy to jest wlasciwym moment. I mam tu na mysli sytuacje kiedy dwoje jest w domu u jednego z nich, a nie na jakiejs imprezie, w klubie, przy alkoholu i przy podniesionych emocjach.

Dzis probowalem taka porade uzyskac od kobiety wydawalo sie mi bliskiej, ktora opowiadala wczesniej o sytuacji w ktorej sama zostala w ten sposob skloniona, zaproszona do wspolnego seksu przez sasiada u niej w domu. Bylem ciekaw jak ten mezczyzna sie zachowal, jak doszlo do tego, że od zwyklej wizyty sasiedzkiej przeszli do spontanicznego seksu. Niestety zostalem wyszydzony i podsumowany jako "jakis dziwny, niedouczony". Wlasciwie nie mam sie juz do kogo z tym zwrocic a czuje sie przez ten moj problem gorszym mezczyzna.

Bede bardzo wdzieczny za zrozumienie i pomoc.

orinokofalls (at) gmail (kropka) com

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez kenobi (2013-06-18 08:46:08)

Odp: jak kobiecie sygnalizowac i odczytywac jej ochote na seks ?

Przeczytaj "Game" Straussa to coś Ci wyjaśnią.

Wydaje mi się, że trzeba pokonać wiele barier pomiędzy kobietą a mężczyzną, aby przekroczyć granice intymności. Ty dajesz sygnał, że ona Ci się podoba, potem ona daje sygnał, że Ty się jej podobasz. Co to jest sygnał? Spojrzenie, otwarta postawa, zwrócenie uwagi (np. "spod jakiego znaku jesteś", "podałbyś mi sól?"). Potem wchodzi dotyk, jak jej nie paraliżuje, to coraz bardziej, a potem albo całowanie, albo rozmowa.

Twój sąsiad pewnie przyszedł po mąkę, zaczęli ze sobą fajnie rozmawiać, parę komplementów, hi hi, ha ha, komplementy erotyczne, przyjęte, "A gdybym Ci zaproponował seks, to co być zrobiła?", "Nie wiem... zaproponuj...", "No to chodźmy do łóżka", "Hahahah! Dobry jesteś. Nie jestem taka łatwa.", "No to Cię pocałuję", "Eeee...lepiej nie", "No to chociaż daj się przytulić"... no i się przytulili, on "No i jak było? Strasznie?", ona "Nie... nawet przyjemnie", "No to mogę pocałować? Tylko raz... delikatnie", bla bla bla...

Kobiety tak samo jak faceci chcą seksu, ale boją się, aby nie były wykorzystane, muszą mieć bezpieczeństwo.

Dobrze napisałeś -- nie chcą być księżniczkami, wkurza je to, bo oczekują czegoś innego, zgodnego z naturą. Oczywiście trzeba mieć się na baczności, bo facet może być napalony, a kobieta wcale nie chce, aby on się zbliżał. No i taki niechcian dotyk odbierają wtedy jak co najmniej porażenie prądem.

3

Wiele kobiet ma ochote na sex i rzuca sie to nawet mniej lub bardziej w oczy. Ale czasami jest bardzo dluga droga miedzy tym co ona chce a tym by to zrobic. Natura kobieca, wychowanie, zmiennosc nastrojow pod wplywem gdy facet palnie glupstwo, albo pozwoli sobie za duzo i za wczesnie. Trzeba wyczuc czas i miejsce, rytm bliskosci i rozmowy. Jest wiele gier na komputer lub konsole poswiecone zdobywaniu kobiety. W grze jeden powazny blad nieraz przekresla definitywnie mozliwosc nawet dalszej konwersacji. Gry komputerowe sa moze schematyczne i nie zawsze sie pokrywaja z rzewistoscia, ale cos uzmyslawiaja. Jakby ci sie udalo zdobyc taka gre ...mozna ewentualnie pograc online w zestawie gry erotyczne, to tak dla rozrywki z przymruzeniem oka. Ale sie przekonasz ze to nie taka latwa sprawa. Jest wiele szkol jak poderwac dziewczyne i namowic ja na sex. Badzmy realistami, nie wszystkie kobiety szukaja meza, one tez chca sie wyszumiec, poznac troche zycia, zanim uwiklaja sie w role matki, zony, kochanki, gospodyni pracujacej w domu i fabryce.... Sa tez faceci, ktorzy wprost proponuja sex bez ogrodek i mimo oczywistego odrzucenia ida dalej i co ciekawe szybko znajduja amatorke fiku-miku metoda chybil trafil...wokolo jest tysiace, miliony kobiet i co rok przybywa nowych 18-latek i rozwodek... zawiedzionych mezatek... A ile rok ma nocy? A dni? wink  Metoda straszna z punktu widzenia niejednej kobiety, zwlaszcza tu na forum, ale zycie jest zyciem, co nie jest zabronione jest dozwolone.... niesmialosc jest urocza, ale zycie mija powoli... czas na lowy!

4

Dzieki panowie, choc mam ciagle nadzieje na odpowiedz od Pan. Norbi777 - az tak zle ze mna nie jest, wiem, ze "Natura kobieca, wychowanie, zmiennosc nastrojow pod wplywem gdy facet palnie glupstwo, albo pozwoli sobie za duzo i za wczesnie. Trzeba wyczuc czas i miejsce, rytm bliskosci i rozmowy"

W tym rzecz - jak to wyczucie posiasc, umiejetnosc tworzenia bliskosci prowadzacej do seksu, jesli ma sie zamiar z dana kobieto zrobic to pierwszy raz. Jak to pierwsze podejscie sie spali, to nastepnego moze nie byc, a relacja sie skonczy. Jak tego sie nauczyc, wytrenowac ?
Gry itp odpadaja.

kenobi - propozycja ksiazki - fajna, dziekuje, juz zaczalem czytac.

Orinoko

5

No to zapisz się jeszcze na kurs Warsaw Lair i będziesz miał wszystko co potrzeba, aby przy kobiecie poczuć się swobodnie.

Dotyk jest bardzo ważny i kobiety tego chcą, ale pod jednym jeszcze ważniejszym warunkiem -- jeśli dotyk akceptują, czyli jeśli akceptują Ciebie. A jak to wyczuć? Sam nie wiem... różne są teorie... mowa ciała, strony internetowe o tym piszą... ale to chyba trzeba jakoś wyczuć... intuicyjnie? Hmmm... nie wiem.

6

Dlaczego ma nie byc nastepnego podejscia? Z ta kobieta moze juz nie, ale jak napisalem jest tak wiele kobiet i to roznie nastawionych. Dlaczego koniecznie chcesz zdobywac te bardzo trudne co sie zrazaja byle czym, a nawet potrafia uciec z lozka tuz przed orgazmem bo maja taki kaprys? Duzo kobiet figluje, kokieteruje, daje mylne znaki, nieraz same nie zdaja sobie sprawy jak daleko to moze zabrnac. Wystarczy jeden jakis impuls by rzucic sie na siebie, zdzierajac czesc odzienia w pospiechu, a potem po wszystkim nieraz zalowac, ze do tego doszlo.... Nie przejmuj sie rola... A po prostu moze zmien cos ? Ubierz sie inaczej... mysliwy ma swoj mundur i tak sie czuje. Kobiety musza cie widziec pozytywnie, widziec jak samca. Nie badz szary? Patrz pewnie oczami,  lekko bezczelnie.... Jak bedziesz umiejetnie patrzyl w kobiece oczy, to niejedna ci ulegnie... Wytworz odpowiednia atmosfere jesli jej jeszcze ona (kobieta) nie spreparowala. Nie badz kurczak!

Prawda jest taka, że wielu facetów źle interpretuje sygnały. Na przykład w moim przypadku, często muszę tłumaczyć facetom, że nie interesuje mnie seks, podczas gdy oni interpretują moje zachowanie jako zachętę. A ja po prostu jestem sympatyczną, otwartą na innych osobą, dużo mówię, jestem ekspresywna, macham rękami, uśmiecham się, żartuję, mówię innym miłe rzeczy, droczę się, chwalę, słucham, zadaję pytania, puszczam oko. Tak samo zachowuję się w stosunku do facetów jak i do kobiet. Kobiety odbierają moje zachowanie jako przejaw sympatii do nich i kropka. A faceci często sobie wyobrażają "różne rzeczy", szczególnie, iż mam południowy typ urody(że niby jestem "gorąca", heheh).

Ja myślę, że trzeba odróżnić inicjowanie seksu z kobietą, z którą się przez jakiś czas facet umawia od klasycznego przelotnego seksu.
Jak się spotykasz z kobietą, jakiś czas, to po kilku spotkaniach zawsze można zainicjować seks(nawet trzeba), bo wiadomo, że jakby kobieta nie była seksualnie zainteresowana facetem, to by się z nim nie umawiała.

W przypadku seksu przelotnego to ja nie wiem do końca, bo nie znam kobiet otwartych na takie historie. Myślę jednak, że są sytuacje, w których z definicji chodzi o seks, więc można po krótkiej wymianie flirtów przejść do sedna. Myślę tu o albo znajomościach zawieranych w klubie, lub na dyskotece, lub jakiś czatach o zabarwieniu erotycznym. Ważne, jest to żeby wybrać kobietę, która wysyła sygnały, że jest zainteresowana danym facetem. Niekoniecznie musi to być kobieta, która jest dla faceta jakoś specjalnie atrakcyjna. Ważne żeby ona była chętna. Wtedy trzeba ją pokomplementować(niekoniecznie szczerze), i to zwykle wystarczy. Generalnie faceci, którzy chcą tylko seksu muszą postawić na dostępność i łatwość zdobyczy, a  nie na jej atrakcyjność. Inaczej jest dużo prawdopodobieństwo, że nic z tego.

Podstawowym błędem facetów próbujących poderwać kobietę(niezależnie czy na coś poważniejszego, czy przelotnego) jest wybieranie partnerki zbyt atrakcyjnej jak na swoje możliwości. Szczególnie jeśli chodzi seks przelotny, gdzie ładna dziewczyna bez problemy wyrwie sobie pewnego siebie, przebojowego przystojniaka. Przeciętniak jest bez szans w tym momencie(co innego w przypadku poważnej relacji).

Dlatego seryjni podrywacze to "ciacha", bo oni mogę wybierać najlepsze sztuki. Jeśli ktoś jest przeciętnikiem, to żeby sypiać z miarę atrakcyjną laską, musi jej dużo zaoferować pod względem charakteru i zaangażowania.

8 Ostatnio edytowany przez AlphaWolf (2013-06-20 09:12:30)

Co to jest sygnał? Spojrzenie, otwarta postawa, zwrócenie uwagi (np. "spod jakiego znaku jesteś", "podałbyś mi sól?").

Nie wiedziałam, że znajomi ze stancji dawali mi w ten sposób sygnały! Ja głupia myślałam, że soli nie mogą znaleźć, a oni chcieli mnie po prostu wychędożyć na kuchennym blacie!

A na poważnie - co za ćwierć inteligent wymyślił podobną zależność?

Twój sąsiad pewnie przyszedł po mąkę, zaczęli ze sobą fajnie rozmawiać, parę komplementów, hi hi, ha ha, komplementy erotyczne, przyjęte, "A gdybym Ci zaproponował seks, to co być zrobiła?", "Nie wiem... zaproponuj...", "No to chodźmy do łóżka", "Hahahah! Dobry jesteś. Nie jestem taka łatwa.", "No to Cię pocałuję", "Eeee...lepiej nie", "No to chociaż daj się przytulić"... no i się przytulili, on "No i jak było? Strasznie?", ona "Nie... nawet przyjemnie", "No to mogę pocałować? Tylko raz... delikatnie", bla bla bla...

Moja reakcja może być tylko jedna - facepalm. Gdyby sąsiad (nie wiadomo jak przystojny) zaczął mi prawić komplementy erotyczne stojąc na klatce schodowej, to w salwie śmiechu zamknęłabym mu drzwi przed nosem. Co to w ogóle ma być? Co to za teoria? Faceci naprawdę w nią wierzą?

9

Orinoko, nie ma innego sposobu jak trenować metodą prób i błędów. Możesz sobie poczytać odpowiednie lektury, możesz nawet wybrać się na kurs uwodzenia - wszystko to da Ci jakieś pojęcie o tym co powinieneś robić, ale i bez praktyki będziesz w tym samym punkcie co jesteś.
Na bazie własnych doświadczeń mogę powiedzieć, że zainteresowanie kobiety przygodnym seksem z danym osobnikiem w niewielkim stopniu zależy od wyglądu owego osobnika. Zdecydowanie więcej zależy od osobowości i zachowania. Niektórzy są... jacyś drętwi. Zapewne się do tej grupy zaliczasz. Boją się dać wyraźny sygnał, boją się zrobić pierwszy krok. Tymczasem za inicjatywę przecież nic strasznego nie może Cię spotkać! Co najwyżej będziesz musiał poszukać nowego obiektu dla swoich zalotów. I tyle. Jesteś już w takim wieku, że nie grozi Ci obgadanie przed całą szkołą czy osiedlem, że próbowałeś się dobierać do panny X smile

Do wszelkich relacji potrzebna jest intuicja. Niektórzy mężczyźni mają jej tyle co ja cnotliwości i tym wiedzie się marnie w podbojach. Trzeba wyczuć na co w danym momencie z daną kobietą można sobie pozwolić. Sygnały są bardzo ważne - żeby je odbierać, ale też żeby wysyłać! Jeśli będziesz siedział z kobietą w kawiarni, zgrabnie jak kołek i nagle wyskoczysz z tekstem, że chciałbyś iść z nią do łóżka to bardziej niż pewne, że jej śmiech będą słyszeli przechodnie na kilku najbliższych ulicach. Jeśli ta sama propozycja padnie we właściwym momencie - w najgorszym wypadku usłyszysz spokojną odmowę.

Kontakt fizyczny inicjuje się stopniowo. Podczas rozmowy znajdź pretekst, żeby wziąć ją za rękę. Jeśli się nie wyrwie to znaczy, że nie ma nic przeciwko. Sprawdź jak reaguje na zmniejszony dystans, jaka jest jej reakcja na przypadkowy dotyk. Oczywiście wszystko musi się odbywać w klimacie odpowiednich tematów - trudno szukać kontaktu fizycznego rozmawiając o wrednym szefie... Dlatego trzeba się jeszcze nauczyć delikatnego flirtu... W rozmowę wplatać dwuznaczności (i znowu obserwować reakcje smile ), poruszać tematy osobiste (z wyczuciem). Błogosławieństwem jest poczucie humoru. Wtedy w żartach można nawet po 5 minutach zapytać kiedy będziecie uprawiali seks i nie powinno to być źle odebrane. Chyba, że ona nie ma wcale tego poczucia humoru tongue

Zagadnienie bardzo złożone smile Podsumowanie: ćwicz, trenuj i bądź facetem tongue

10

Orinoko36 napisał/a:

jak pokonac te bariere dla mnie dotad nie do przebycia, ze strachu przed odrzuceniem

Musisz się zmierzyć ze swoim strachem. Nie da się przed tym uciec. Nie ma żadnej drogi na skróty, w żadnej metodzie lub książce, tym bardziej w tej poleconej przez kenobiego.

11

"vinnga" swietnie opisala zachowania i zaleznosci! Konkretne sugestie....

12

"szarlotkanagoraco" swietnie ujela temat. Rzeczywiscie kobieta bardzo rozmowna i otwarta na zwyczajne towarzyskie kontakty moze byc mylnie odbierana jako aktywna seksualnie... Na marginesie ja lubie szarlotke jesc tylko na zimno... a nick "szarlotkanagoraco" niestety kojarzy mi sie tylko z jednym...z wyuzdanym, perwersyjnym sexem do rana.... a mojego rumaka budzi ze snu.....

13 Ostatnio edytowany przez kenobi (2013-06-22 14:47:22)

Vinga! Genialnie to napisałaś... o wyglądzie, o stopniowaniu kontaktu fizycznego. Lubię to, a nie jakieś gierki, domysły, podteksty...

W kawiarni jak nie ma być podrywu siadasz na przeciwko. Jak chcesz kobietę poderwać, to siadasz przy niej "Siądę przy Tobie... mogę?"... albo "Gdzie myślisz lepiej abym siedział -- na przeciwko i będziemy się widzieć, czy obok Ciebie, aby patrzeć tam...".

No i te znaki od kobiety... wesoła rozmowa, chichotanie, żarciki, podteksty -- to słabe argumenty. Potem facet wypala pytanie  o seks i jest totalna wtopa -- zresztą Szarlotka i Vinga o tym mówiły. Wg mnie liczy się objaw zainteresowania takiego personalnego, nawet maleńki sygnał świadczący, że cokolwiek w facecie jest interesującego. Szarlotka mówi, że jest otwarta, ale na pewno takich sygnałów do faceeta nie wypuszcza.

14

Bardzo fajny temat autorze smile

Powiem tak, musisz nauczyć się na próbach i błędach, jak pisali poprzednicy smile Wg mnie czasami w takiej sytuacji na granicy erotycznej można w oczach drugiej osoby zobaczyć pewne "pozwolenie - chęć" by iść dalej - trzeba próbować, żeby umieć to zauwazyć smile
A na początku to ja bym się skupiła na tym, żeby od rozmowy/bliskości przejść do pocałunku. Pewnie wtedy nie będa potrzebne pytania wprosto seks - może pójść znacznie łatwiej smile

15 Ostatnio edytowany przez Norbi777 (2013-06-22 19:57:14)

Tylko zeby sie nie zagalopowac, bo potem albo ktos czegos zaluje, albo mamy rozmowe z prokuratorem. Kobiety lubia sie calowac, jezeli maja na to chec, ale pocalunek nie wiele ma wspolnego z odbyciem stosunku. Pocalunek jest dla pocalunku i niczego wiecej. Nawet jesli kobieta mysli o sexie, a nie chce go zrobic w rzeczywistosci to nie pojdzie dalej. Sztuka teraz jak zatrzymac napalonego mezczyzne, ktora narobil sobie juz nadzieji, a penis rozsadza spodnie i jest gotowy do penetracji. Czesty nieswiadomy blad kobiet, zatrzymywanie sie w pol drogi bedac  sam na sam z facetem. Nie kazdy mezczyzna jest wyrozumialy i traktuje bardzo osobiscie porazke nie zaspokojenia popedu. Nawet kobieta gdy jest podniecona i gotowa na pelny, zywy sex, to ewentualna odmowa ze strony mezczyzny tez jest odbierana gorzko. Partnerzy ktorzy sie znaja, znaja swoje predyspozycje, swoje slabosci, moga sie omowic, okreslic co wolno i kiedy. Ale obcy ludzie inicjujacy cos na poczatku, to wielka zagadka co dalej bedzie. Goracy, mokry pocalunek, a moze cos wiecej, a moze brutalny gwalt. Wiele kobiet swiadomie i podswiadomie obawia sie przemocy. Dlatego flirt kobiecy jest bardzo subtelny i trudny do rozszyfrowania. Mialem troche przykre zdarzenie, bo pewna mezatka zaczela ze mna flirtowac, coraz ostrzej i konkretnie. Celowo przyjezdzala do mojej pracy, gdy jej maz byl w pracy. Chciala wyraznie przygody. Wiedziala od kolezanki kim jestem, ze lubie kobiety. W koncu sie omowilsmy, pojechalismy do lasu na lake, sliczna pogoda, nikogo wokolo, Ona wiedziala po co jedziemy. W ostatniej chwili stchorzyla. Ja nie dalem za wygrana jak typowy samiec, bo ona budowala ta cala atmosfere od poczatku znajomosci, od chyba 3 tygodni. Cel byl wiadomy...namietny sex z przystojnym facetem, ale..... Ale okazalo sie ze to bedzie zarazem zdrada ciezko pracujacego meza na wspolny dom... Ja nie przerywalem pieszczot, pocalunkow, ona zaczela mnie odpychac, ale coraz slabiej, az w koncu ulegla, podniecenie bylo silniejsze niz zdrowy rozsadek, jej i moj. Spedzismy wspaniale, gorace, namietne chwile, tak jak bylo planowane.... Ona miala pierwszy orgazm, mnie pomogla skonczyc, nie zostawila bez zaspokojenia. Bylo niemal cudownie... Po wszystkim jeszcze przyspieszone oddechy, powolne znajdowanie rzeczy, przytulanie a potem szara brutalna rzeczywistosc. "Zdradzilam meza". Odwiozlem ja na autobus i wiecej sie nie widzielismy. Tylko sms-y, ze ma wyrzyty sumienia, zrobila blad. Prawdopodobnie wiecej sie w zyciu z nikim nie omowila. Poznala smak grzechu codzolostwa. Na upartego mogla by mnie oskarzyc o gwalt, bo tak sie czulem w sumie. Ale ona czula sie tak samo winna jak i ja. Dobry przyklad jak zycie bywa pogmatwane na wlasne zyczenie. Mialem jeszcze kilka mezatek w moim zyciu, ale one juz nie mialy takich skrupolow wobec meza. Zero wyrzutow sumienia, a nawet " A moze sie przeprowadze do ciebie, maz mnie nie rozumie".....

16 Ostatnio edytowany przez seba1 (2013-06-23 09:35:40)

Orinoko36 napisał/a:

Zostalem wychowany w atmosferze rycerskosci i traktowania kobiet jako "nietykalnych" ksiezniczek a nie osob tak samo pozadajacych i gotowych na seks...

Orinoko36 ty tylko  potwierdzasz moje dziwne obserwacje.
To tak jakby jakiś paradoks nie wiem o co chodzi ale moi koledzy, którzy nie mieli szacunku do dziewczyn, mieli u nich największe powodzenie.
Natomiast ci, którzy podchodzili do nich tak jak Ty po ?rycersku? (uważali je za chodzące księżniczki)  byli olewani przez dziewczyny chociaż powiedzmy to tak, od tych pierwszych urodą inteligencją a szczególnie dobrym wychowaniem nie odstawali.
Można by powiedzieć powodzenie u dziewczyn odwrotnie proporcjonalne do szacunku im okazywanego.
Ty musisz mieć poza tym jakąś blokadę że przelecisz ?anioła? i to może siedzieć w twojej podświadomości I Ciebie blokować. Np. Nie podejmujesz kroków naprzód ponieważ boisz się że to będzie oznaczać napastowanie molestowanie seksualne przez zbyt duży ?szacunek?
Może jest to jakaś wskazówka dla Ciebie.

17

Ja staram się zawsze pokazywać to oczywiście. Powiem, że mnie cipka swędzi itp. Czasami po prostu przechodzimy do czynu. Ostatnio weszłam chłopakowi bez ostrzeżenia pod prysznic, seks był spontaniczny i niesamowicie przyjemny. Polecam wszystkim parom. Nieporozumienia zdarzają się rzadko.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak kobiecie sygnalizowac i odczytywac jej ochote na seks ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024