Hej
Słuchajcie mam pewien problem. Ostatnio mam problemy ze stosunkiem w pozycji na jeźdźca, nie dość, że odczuwam ból to jeszcze (choćby dziś) dość mocno krwawiłam. Byłam u ginekologa, miałam robioną cytologię i wyszło mi lekkie zapalenie pochwy. Czy krwawienie może być tym spowodowane? Powiedziała żebym brała Lactovaginal lub Feminelle. Wcześniej przepisała mi Betadine, ale byłam uczulona na to. Ogólnie stosuje tabletki anty. Nie wiem co mam już robić, żeby było dobrze. Myślałam, że to nadżerka ale gin. mówi, że nic takiego nie widzi. Macie jakieś rady, może miałyście podobnie? Wspomnę jeszcze że przy innych pozycjach jest OK.
Pozdrawiam Was ![]()
jak dlugo bierzesz tabletki? to moze byc przyczyna. lub niekoniecznie. moglas uszkodzic sobie scianke pochwy penisem.
Tabletki biorę od roku. A co do drugiego rozwiązania to co, trzeba po prostu omijać tą pozycję ? Tabletki mam zamiar zmieniać, od następnego opakowania będę brać vibidin mini. Ale gdyby to była tylko sprawa tabletek czy odczuwałabym też ból?
A nie przyszło Ci do głowy, że jeżeli ta pozycja powoduje ból i krwawienie, to należałoby robić to w innej pozycji, albo coś zmienić, bo robicie coś źle? Akurat pozycja na jeźdźca daje dużo możliwości jeśli chodzi o głębokość i kąt penetracji. Stosuj się do zaleceń lekarza, uważaj trochę, jak nie przejdzie idź do lekarza jeszcze raz. Lekarzem nie jestem, ale mam wrażenie, że stan zapalny pochwy mógł być właśnie skutkiem urazu do którego doszło podczas stosunku.