czy znacie prawdziwe famme fatale? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy znacie prawdziwe famme fatale?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: czy znacie prawdziwe famme fatale?

moja znajoma ma 39 lat, i nie uwierzycie.. smsuje, listuje z 30 facetami, ja rozumiem 2-4 ale 30?

ma niesamowity urok w sobie, mimo swojego wieku wygląda na 24 lata. Wszyscy się za nią uganiają i każdy traci dla niej głowę. Gdziekolwiek nie pójdziemy wszyscy są jej:)

Jest zalotna, słodka, gorzka, milutka, powściągliwa.. 100 osób w 1, trochę diabeł trochę anioł przez to faceci szaleją za nią.

Myślę, że gdybym była facetem to bym się w niej z miejsca  zakochała:)

Czy znacie takie kobiety?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy znacie prawdziwe famme fatale?

Owszem, znam femme fatale, ale z mojej perspektywy to babki, o których fajnie się czyta albo fajnie ogląda w filmie, natomiast wchodzenie z nimi w relacje już nie jest z reguły takie fajne.

Natomiast Twoja koleżanka jest femme fatale, bo jest seksowna i lubi flirtować z facetami..? Mówiąc szczerze myślałam, że do bycia kobietą fatalną trzeba czegoś więcej...

3

Znam, niestety. Brrr.

4

A niechże sms-uje. Ile to już trwa? Jak dwa miesiące, albo pół roku, to jeszcze mogę zrozumieć. Ale inwestować na nowo w nowe znajomości ciągle i ciągle to musi być strasznie płytkie. Współczuję jej.

5

znam taka kobiete ale tylko z jej opowiesci... w zyciu codziennym nie widziala zeby powalala facetow na kolana. niektore babki lubia koloryzowac.... bo Maja kompleksy. tyle.

6

Ja znam. Jest naprawdę piękną dziewczyną, wysoka, szczuplutka i ma to coś w sobie. Każdy facet gdziekolwiek wychodzimy z nią gapi się tylko na nią, dostrzega tylko ją. Wypisuje do niej wielu chłopaków, bardzo wielu chce się spotykać, ona odpisuje, poznaje się, ale zazwyczaj nigdy nic więcej. Bardzo wielu chłopaków narobiło sobie nadzieję przez nią i cierpiało tongue tylko dodam, że ona jest również z lekka egoistyczna i próżna, jednak żaden chłopak tego jeszcze nie wyłapał, każdy widzi w niej piękną, towarzyską, zabawną i niesamowitą boginię big_smile czasem jej zazdroszę smile

7

kenobi napisał/a:

A niechże sms-uje. Ile to już trwa? Jak dwa miesiące, albo pół roku, to jeszcze mogę zrozumieć. Ale inwestować na nowo w nowe znajomości ciągle i ciągle to musi być strasznie płytkie. Współczuję jej.

podejrzewam że jest jakąś emocjonalną nifomanką, bo normalne to chyba nie jest:) smsuje ciągle z nowymi nowymi , niektórzy 'starzy' wymiekają i wózek jedzie do przodu:)

8

Mnie się wydaje, że kobieta bardzo atrakcyjna, zdająca sobie z tego sprawę i robiąca z tego użytek, to nie to samo, co kobieta fatalna. Ja ze swojego uroku osobistego robię użytek notorycznie, nie narzekam na brak powodzenia. Bywało, że umawiałam się na 5-6 randek w ciągu tygodnia - każdą z innym facetem. Bawiło mnie to wtedy. Lubię i potrafię manipulować ludźmi, zawsze dostaję to czego chcę, zdarzało mi się bawić czyimś kosztem, mścić się na kimś. Świetnie kłamię jeżeli czegoś trzeba. Emocjonalnie jestem raczej chłodna, za to granie emocji i na czyichś emocjach wychodzi mi nieźle. Czy kogoś tym skrzywdziłam? Tak. Mój pierwszy chłopak, gdy go tak po prostu rzuciłam tak się nad sobą użalał, że upił się i niefortunnie przewrócił na torach kolejowych wybijając obie górne jedynki. Nie czuję się winna, mimo, że pośrednio byłam powodem utraty tych jedynek, nie czuję się odpowiedzialna za to, że ktoś głupio we mnie zakochany zrobi sobie kuku.
Czy czuję się kobietą fatalną? Nie, raczej nie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy znacie prawdziwe famme fatale?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024