Kogo chciałybyście poznać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kogo chciałybyście poznać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 39 ]

Temat: Kogo chciałybyście poznać?

Którą Forumowiczkę (ew. Forumowicza) chciałybyście poznać w realu i dlaczego? smile

Uwaga: skupiamy się na pozytywach, więc nie piszemy, że chcemy spotkać się z kimś celem wytargania za kudły wink

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-06-10 21:10:52)

Odp: Kogo chciałybyście poznać?

Ja chętnie spotkałabym z chaber 05 i marena7 tongue
Mądre kobietki i choć chaberek ma swoje fochy lubię czytać jak sprowadza ludzi za kudły na ziemię big_smile

3

BabaOsiadła napisał/a:

Którą Forumowiczkę (ew. Forumowicza) chciałybyście poznać w realu i dlaczego? smile

Ciebie babo smile.
Bo mieszkasz blisko big_smile.

I szczerze mówiąc jakiś 30 innych babeczek. Bo budzą moją sympatię i przyjemnie mi się z nimi pisze smile.

4

To i ja chciałbym poznać sporo osób z forum.. Najlepiej wszystkie. Taką liczbę osób jest niemożliwością  poznać. Dlatego na razie szczególnie miło byłoby znać osobiście między innymi : JageBabe ; Mery90 ; Truskaweczke19; bosą . Wierzę że grono mych znajomych i lubianych Pań i może kolegów , będzie się powiększać.

5

Ooo, bardzo mi miło smile.

6

Dużo jest tutaj przesympatycznych osób, które chciałbym poznać. Kolejność przypadkowa: POoprostuDaniel, BabaOsiadła, mery90, Gall Anonim, Myszeczka... i wiele wiele innych, których ników teraz nie pamiętam a jedynie treść ich postów. Ja sprwdzę to edytuję i dopiszę;))

7

Ja np Jagę, vinngę (ale pewnie uda się w końcu Was poznać) wink, Chandlera, Yogi, Mikę09, Nemezys, Peonię (z normalnych dziewczyn) oraz wiele innych osób, więc ciężko wymienić smile

8

Mój post został zarchiwizowany i nie mogę go edytować teraz... Do listy chcę dopisać jeszcze brzydullę, Asterkę(gorąco jej kibicuję), Yogiego, Vian, cloyzy, takijedenfacet820, JagaBaba...jeszcze coś dopiszę, tylko muszę sobie przypomnieć niki:)

9

BabęOsiadłą - bo fajna z niej Baba smile
Przemo77 - bo potrafi spokojnie, merytorycznie dyskutować, ma olej w głowie i coś do powiedzenia.
truskaweczka19 - bo wydaje się być bardzo sympatyczną, inteligentną dziewczyną.
gojkę - bo podoba mi się jej spojrzenie na życie.
Catwoman - bo to babeczka z charakterem, a ja bardzo lubię takie osoby smile

I koleżanki moderatorki, z którymi mam wiele kontaktu wirtualnego, a niestety w większości nie znamy się "w realu" wink

10

Olinkę- piękna i mądra z niej kobieta wink
Anemonne- ma w sobie coś, co sprawia, że chciałabym z nią podyskutować big_smile

11

Troche duzo by sie uzbieralo, ale z wybaczeniem na dziury w pamieci, bardzo bym chciala na zywca pogadac z Kriss, Teo, Olinka, Vian, Kawencja i, oczywiscie, Wielokropkiem(!!!) smile Inteligentne, rozumne to osoby sa.

12 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-11 14:29:12)

Hmmmm, ja bym chciala poznac Yogiego, Chandlera, Nienahalnego, Jage, NatiB, Truskaweczke, Olinke, zeby moc z nia sie powymieniac doswiadczeniami treningow;) Brzydulle, Asterke, coprawda z Asterka nie mialam okazji pisac, jednak czytuje jej posty i wydaje sie byc bardzo inteligentna kobieta. Hmmmm, moze sie kiedys uda:) o i jeszcze CynicznaHipo;)

13

Brzydulle bym chciała.

14

Witam przyłącze się do dyskusji najbardzie bym chciała poznać Wielokropka mądra z niej babka o  ogromnym doświadczeniu.

15

Wielokropek to LEGENDA.

16

Ja wprawdzie nie znam nowych użytkowników, bo od kilku miesięcy wypowiadam się tylko w jednym wątku i baaardzo rzadko zaglądam w inne tematy.

Wielokropek - gdyż ciepło bije od tej kobiety przez monitor smile.
Sadie - Bo to odważna, oryginalna babka (swoja droga gdzie Ona się podziewa?).
Red - Bardzo rozbawiały mnie jej posty smile.
chaber05 - Zdecydowana, życiowa kobieta smile.
Pewnie jeszcze kilka osób by się znalazło smile.

I oczywiście wszystkie kobietki z wątku, w którym się udzielam smile. W szczególności: Pennylane i Farmazonik bo mam przeczucie graniczące z pewnością, ze dogadałabym się z nimi w realu smile.

17 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-11 15:26:48)

Anemonne napisał/a:

BabęOsiadłą - bo fajna z niej Baba smile
Przemo77 - bo potrafi spokojnie, merytorycznie dyskutować, ma olej w głowie i coś do powiedzenia.
truskaweczka19 - bo wydaje się być bardzo sympatyczną, inteligentną dziewczyną.
gojkę - bo podoba mi się jej spojrzenie na życie.
Catwoman - bo to babeczka z charakterem, a ja bardzo lubię takie osoby smile

I koleżanki moderatorki, z którymi mam wiele kontaktu wirtualnego, a niestety w większości nie znamy się "w realu" wink

Miło mi smile Myślę, że Ty też jesteś sympatyczna, piszesz zwięźle, ale mądrze. Do tego bronisz naszego języka polskiego, bardzo ładnie i bezbłędnie piszesz smile Dlatego Ciebie też bym chętnie poznała.
Też chętnie bym poznała te osoby, o których napisałaś.
A również np Teo, Cynicznapho, Wielokropka, Olinkę, Robacka (z normalnych dziewczyn).
No i na pewno mogłabym dalej powymieniać, bo jest dużo sympatycznych osób.

18

Witam . Tak se pomyślałem że mogę wstawić tutaj ranking-zabawę na najpopularniejszą użytkowniczkę/użytkownika forum NetKobiety:
(Każdy punkt to jeden oddany głos)

1. Miejsce - JagaBaba07 ; Wielokropek ; Olinka - 4 punkty
2. Miejsce - BabaOsiadła ; Truskaweczka19 ; Brzydulla ; YogiBear - 3 punkty
3. Miejsce - chaber05 ; mery90 ; Asterka ; Vian ; chandler ; Teo ; CynicznaHipo  - 2 punkty
4. Miejsce - marena7 ; bosa ; PooprostuDaniel ; Gall Anonim ; Myszeczka ; cloyzy ; takijedenfacet820 ; vinnga ; Mika 09 ; Nemezys ;
                 Peonia ; Anamonne ; RoBaCek ; Przemo77 ; gojka ; Catwoman ; Kriss ; Kawencja ; nienahalny1234 ; NatiB ; Sadie ; Red
                 Pennylane ; Farmazonik  - 1 punkt

W ten sposób chciałem wyróżnić wszystkie osoby lubiane i popularne. Naturalnie użytkowników tych jest pewnie dużo, dużo więcej. Może w przyszłości będą dodane. Panie zwycięsko !! Panowie też lubiani . Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem". Proszę wszystkich o luźne podejście i ocenianie in plus osoby , które lubicie..

19

Najbardziej chciałabym poznać Martynę777 i Brzydullę. Strasznie mnie intryguje ile z ich upiornej osobowości przedstawionej na forum jest prawdziwe smile

Oprócz tego jest mnóstwo osób, które chciałabym poznać z bardziej prozaicznego powodu - bo wydają się być super fajne smile

20

chandler napisał/a:

Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem".

Nie mam smile

21

vinnga napisał/a:

Najbardziej chciałabym poznać Martynę777 i Brzydullę. Strasznie mnie intryguje ile z ich upiornej osobowości przedstawionej na forum jest prawdziwe smile

Brzydulla jest ekscentryczną marudą, ale do jednego worka z Martyną, bym jej nie wrzucał smile.

22

Przyłączę się do Yogiego.Jest różnica między byciem nieszczęśliwym, a byciem ograniczonym i zakłamanym.Nie wiem, jak te dwie osoby można porównać.
Dla zaspokojenia ciekawości ,wiem z pierwszej ręki, że Brzydulla jest całkiem sympatyczną osobą.

23

Asterka10 napisał/a:

Dla zaspokojenia ciekawości ,wiem z pierwszej ręki, że Brzydulla jest całkiem sympatyczną osobą.

Baaa...
Inaczej nie próbowałbym jej poderwać big_smile big_smile big_smile.

24

Obie są postaciami, w przypadku których mam odczucie, że niewiele z ich internetowego wizerunku potwierdziłoby się w realu. Co wcale nie znaczy, że internetowy wizerunek Martyny i Brzydulli postrzegam tak samo...

25

YOGI bear napisał/a:
Asterka10 napisał/a:

Baaa...
Inaczej nie próbowałbym jej poderwać big_smile big_smile big_smile.

Yogi, już ja Cię rozgryzłam big_smile.

A poza tym miło mi bardzo, aczkolwiek nie myślę o sobie w kategorii "popularnej" forumowiczki tongue.

26

chandler napisał/a:

Witam . Tak se pomyślałem że mogę wstawić tutaj ranking-zabawę na najpopularniejszą użytkowniczkę/użytkownika forum NetKobiety:
(Każdy punkt to jeden oddany głos)

1. Miejsce - JagaBaba07 ; Wielokropek ; Olinka - 4 punkty
2. Miejsce - BabaOsiadła ; Truskaweczka19 ; Brzydulla ; YogiBear - 3 punkty
3. Miejsce - chaber05 ; mery90 ; Asterka ; Vian ; chandler ; Teo ; CynicznaHipo  - 2 punkty
4. Miejsce - marena7 ; bosa ; PooprostuDaniel ; Gall Anonim ; Myszeczka ; cloyzy ; takijedenfacet820 ; vinnga ; Mika 09 ; Nemezys ;
                 Peonia ; Anamonne ; RoBaCek ; Przemo77 ; gojka ; Catwoman ; Kriss ; Kawencja ; nienahalny1234 ; NatiB ; Sadie ; Red
                 Pennylane ; Farmazonik  - 1 punkt

W ten sposób chciałem wyróżnić wszystkie osoby lubiane i popularne. Naturalnie użytkowników tych jest pewnie dużo, dużo więcej. Może w przyszłości będą dodane. Panie zwycięsko !! Panowie też lubiani . Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem". Proszę wszystkich o luźne podejście i ocenianie in plus osoby , które lubicie..

O jaaa, załapałam się! Bardzo mi miło, dzięki mery!

27

NatiB :*

ogolnie fajnie by bylo wszystkich poznac osobiscie. Tak jak dziewuszki pisaly napewno w rzeczywistosci duzo osob jest calkiem innych w rzeczywistosci niz w necie;)

Dobrej nocy wszystkim;)

28

krokodyl666 i agnik :-)

29 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-06-15 21:52:14)

Chciałbym również poznać vinngę ; Annemonnę ; Przemo77 ; Kenobi... Jeszcze BabęOsiadłą. Jak sobie kogoś przypomnę to następnym razem. Piszcie też .

30

Osoby które chciałabym poznac to :
Wielokropek, Żyworódka, Catwoman, Ema, Anemonne, Baba Osiadła, Olinka, Truskaweczka19, Różyczka, Lexy, Paulina20, Sadie, Teo, Gojka  i wiele innych duszyczek smile

31

Naturalnie K G B  ! ! ! !

32

chandler napisał/a:

Naturalnie K G B  ! ! ! !

A super i z wzajemnością!!, a poza chandlerem chciałabym poznać was wszystkich aktywnych big_smile uważam, że każdy z was jest bardzo ciekawą osobowością i można się wiele dowiedzieć,nauczyć. Mam nadzieję, że planowany zlot przybliży nas do realizacji wymienianych "pragnień " big_smile !

33 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-17 23:30:40)

chandler napisał/a:

Chciałbym również poznać vinngę ; Annemonnę ; Przemo77 ; Kenobi... Jeszcze BabęOsiadłą. Jak sobie kogoś przypomnę to następnym razem. Piszcie też .

Dziękuję, że wcześniej napisałeś tę listę. Fajnie być popularną ^^ Hehe wink

34

truskaweczka19 napisał/a:
chandler napisał/a:

Dziękuję, że wcześniej napisałeś tę listę. Fajnie być popularną ^^ Hehe wink

Jesteś zarówno popularną jak i lubianą osóbką Truskaweczko19..
Kolejne zliczanie głosów popularności w wolnym czasie. Do tej pory prosimy głosować i przypominać sobie osoby lubiane. Pozdrawiam.

35

Postawiłbym na osoby, które wg mnie nie różnią się tym co piszą tutaj, a tym jakie są.
Ema na pewno, Asterka również, Jaga Baba - bo na pewno bym się pokłócił, z facetów, chyba nieobecny już Bullitt.

36 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2013-06-19 20:04:47)

Ją chętnie poznalabym znakomitą większość forum a szczególnie (i tu  na nickach skupiać się nie będę): nie marudne,zadowolone z życia,mądre,dowcipne i nie strzelajace foszków z żżartów,zdystansowane i mające ciekawe poglady na nurtujące mnie problemy.
Spokojnie więc niech większość z was wezmie to do siebie :-)
Chandler
Nie róbmy rankingu popularnosci bo to jakieś takie słabe mi się wydaje....I chyba nie o to chodziło szanownej założycielce tematu:-)

37

Remi napisał/a:

Postawiłbym na osoby, które wg mnie nie różnią się tym co piszą tutaj, a tym jakie są.
Ema na pewno, Asterka również, Jaga Baba - bo na pewno bym się pokłócił, z facetów, chyba nieobecny już Bullitt.

Ooo, Remi, dziękuję big_smile. Aczkolwiek nie wiem, czy kłótnia byłaby dobrym elementem zapoznania wink.

38

gojka102 napisał/a:

Ją chętnie poznalabym znakomitą większość forum a szczególnie (i tu  na nickach skupiać się nie będę): nie marudne,zadowolone z życia,mądre,dowcipne i nie strzelajace foszków z żżartów,zdystansowane i mające ciekawe poglady na nurtujące mnie problemy.
Spokojnie więc niech większość z was wezmie to do siebie :-)
Chandler
Nie róbmy rankingu popularnosci bo to jakieś takie słabe mi się wydaje....I chyba nie o to chodziło szanownej założycielce tematu:-)

Naturalnie że nie jest konieczne robienie rankingu.. To była w sumie moja samowolka , bez wiedzy autorki tematu. Mam nadzieję że temat nie pójdzie w zapomnienie.

Posty [ 39 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kogo chciałybyście poznać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024