Którą Forumowiczkę (ew. Forumowicza) chciałybyście poznać w realu i dlaczego? ![]()
Uwaga: skupiamy się na pozytywach, więc nie piszemy, że chcemy spotkać się z kimś celem wytargania za kudły ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kogo chciałybyście poznać?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Którą Forumowiczkę (ew. Forumowicza) chciałybyście poznać w realu i dlaczego? ![]()
Uwaga: skupiamy się na pozytywach, więc nie piszemy, że chcemy spotkać się z kimś celem wytargania za kudły ![]()
Ja chętnie spotkałabym z chaber 05 i marena7 ![]()
Mądre kobietki i choć chaberek ma swoje fochy lubię czytać jak sprowadza ludzi za kudły na ziemię ![]()
Którą Forumowiczkę (ew. Forumowicza) chciałybyście poznać w realu i dlaczego?
Ciebie babo
.
Bo mieszkasz blisko
.
I szczerze mówiąc jakiś 30 innych babeczek. Bo budzą moją sympatię i przyjemnie mi się z nimi pisze
.
To i ja chciałbym poznać sporo osób z forum.. Najlepiej wszystkie. Taką liczbę osób jest niemożliwością poznać. Dlatego na razie szczególnie miło byłoby znać osobiście między innymi : JageBabe ; Mery90 ; Truskaweczke19; bosą . Wierzę że grono mych znajomych i lubianych Pań i może kolegów , będzie się powiększać.
Ooo, bardzo mi miło
.
Dużo jest tutaj przesympatycznych osób, które chciałbym poznać. Kolejność przypadkowa: POoprostuDaniel, BabaOsiadła, mery90, Gall Anonim, Myszeczka... i wiele wiele innych, których ników teraz nie pamiętam a jedynie treść ich postów. Ja sprwdzę to edytuję i dopiszę;))
Ja np Jagę, vinngę (ale pewnie uda się w końcu Was poznać)
, Chandlera, Yogi, Mikę09, Nemezys, Peonię (z normalnych dziewczyn) oraz wiele innych osób, więc ciężko wymienić ![]()
Mój post został zarchiwizowany i nie mogę go edytować teraz... Do listy chcę dopisać jeszcze brzydullę, Asterkę(gorąco jej kibicuję), Yogiego, Vian, cloyzy, takijedenfacet820, JagaBaba...jeszcze coś dopiszę, tylko muszę sobie przypomnieć niki:)
BabęOsiadłą - bo fajna z niej Baba ![]()
Przemo77 - bo potrafi spokojnie, merytorycznie dyskutować, ma olej w głowie i coś do powiedzenia.
truskaweczka19 - bo wydaje się być bardzo sympatyczną, inteligentną dziewczyną.
gojkę - bo podoba mi się jej spojrzenie na życie.
Catwoman - bo to babeczka z charakterem, a ja bardzo lubię takie osoby ![]()
I koleżanki moderatorki, z którymi mam wiele kontaktu wirtualnego, a niestety w większości nie znamy się "w realu" ![]()
Olinkę- piękna i mądra z niej kobieta ![]()
Anemonne- ma w sobie coś, co sprawia, że chciałabym z nią podyskutować ![]()
Troche duzo by sie uzbieralo, ale z wybaczeniem na dziury w pamieci, bardzo bym chciala na zywca pogadac z Kriss, Teo, Olinka, Vian, Kawencja i, oczywiscie, Wielokropkiem(!!!)
Inteligentne, rozumne to osoby sa.
Hmmmm, ja bym chciala poznac Yogiego, Chandlera, Nienahalnego, Jage, NatiB, Truskaweczke, Olinke, zeby moc z nia sie powymieniac doswiadczeniami treningow;) Brzydulle, Asterke, coprawda z Asterka nie mialam okazji pisac, jednak czytuje jej posty i wydaje sie byc bardzo inteligentna kobieta. Hmmmm, moze sie kiedys uda:) o i jeszcze CynicznaHipo;)
Brzydulle bym chciała.
Witam przyłącze się do dyskusji najbardzie bym chciała poznać Wielokropka mądra z niej babka o ogromnym doświadczeniu.
Wielokropek to LEGENDA.
Ja wprawdzie nie znam nowych użytkowników, bo od kilku miesięcy wypowiadam się tylko w jednym wątku i baaardzo rzadko zaglądam w inne tematy.
Wielokropek - gdyż ciepło bije od tej kobiety przez monitor
.
Sadie - Bo to odważna, oryginalna babka (swoja droga gdzie Ona się podziewa?).
Red - Bardzo rozbawiały mnie jej posty
.
chaber05 - Zdecydowana, życiowa kobieta
.
Pewnie jeszcze kilka osób by się znalazło
.
I oczywiście wszystkie kobietki z wątku, w którym się udzielam
. W szczególności: Pennylane i Farmazonik bo mam przeczucie graniczące z pewnością, ze dogadałabym się z nimi w realu
.
BabęOsiadłą - bo fajna z niej Baba
Przemo77 - bo potrafi spokojnie, merytorycznie dyskutować, ma olej w głowie i coś do powiedzenia.
truskaweczka19 - bo wydaje się być bardzo sympatyczną, inteligentną dziewczyną.
gojkę - bo podoba mi się jej spojrzenie na życie.
Catwoman - bo to babeczka z charakterem, a ja bardzo lubię takie osobyI koleżanki moderatorki, z którymi mam wiele kontaktu wirtualnego, a niestety w większości nie znamy się "w realu"
Miło mi
Myślę, że Ty też jesteś sympatyczna, piszesz zwięźle, ale mądrze. Do tego bronisz naszego języka polskiego, bardzo ładnie i bezbłędnie piszesz
Dlatego Ciebie też bym chętnie poznała.
Też chętnie bym poznała te osoby, o których napisałaś.
A również np Teo, Cynicznapho, Wielokropka, Olinkę, Robacka (z normalnych dziewczyn).
No i na pewno mogłabym dalej powymieniać, bo jest dużo sympatycznych osób.
Witam . Tak se pomyślałem że mogę wstawić tutaj ranking-zabawę na najpopularniejszą użytkowniczkę/użytkownika forum NetKobiety:
(Każdy punkt to jeden oddany głos)
1. Miejsce - JagaBaba07 ; Wielokropek ; Olinka - 4 punkty
2. Miejsce - BabaOsiadła ; Truskaweczka19 ; Brzydulla ; YogiBear - 3 punkty
3. Miejsce - chaber05 ; mery90 ; Asterka ; Vian ; chandler ; Teo ; CynicznaHipo - 2 punkty
4. Miejsce - marena7 ; bosa ; PooprostuDaniel ; Gall Anonim ; Myszeczka ; cloyzy ; takijedenfacet820 ; vinnga ; Mika 09 ; Nemezys ;
Peonia ; Anamonne ; RoBaCek ; Przemo77 ; gojka ; Catwoman ; Kriss ; Kawencja ; nienahalny1234 ; NatiB ; Sadie ; Red
Pennylane ; Farmazonik - 1 punkt
W ten sposób chciałem wyróżnić wszystkie osoby lubiane i popularne. Naturalnie użytkowników tych jest pewnie dużo, dużo więcej. Może w przyszłości będą dodane. Panie zwycięsko !! Panowie też lubiani . Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem". Proszę wszystkich o luźne podejście i ocenianie in plus osoby , które lubicie..
Najbardziej chciałabym poznać Martynę777 i Brzydullę. Strasznie mnie intryguje ile z ich upiornej osobowości przedstawionej na forum jest prawdziwe ![]()
Oprócz tego jest mnóstwo osób, które chciałabym poznać z bardziej prozaicznego powodu - bo wydają się być super fajne ![]()
Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem".
Nie mam ![]()
Najbardziej chciałabym poznać Martynę777 i Brzydullę. Strasznie mnie intryguje ile z ich upiornej osobowości przedstawionej na forum jest prawdziwe
Brzydulla jest ekscentryczną marudą, ale do jednego worka z Martyną, bym jej nie wrzucał
.
Przyłączę się do Yogiego.Jest różnica między byciem nieszczęśliwym, a byciem ograniczonym i zakłamanym.Nie wiem, jak te dwie osoby można porównać.
Dla zaspokojenia ciekawości ,wiem z pierwszej ręki, że Brzydulla jest całkiem sympatyczną osobą.
Dla zaspokojenia ciekawości ,wiem z pierwszej ręki, że Brzydulla jest całkiem sympatyczną osobą.
Baaa...
Inaczej nie próbowałbym jej poderwać
.
Obie są postaciami, w przypadku których mam odczucie, że niewiele z ich internetowego wizerunku potwierdziłoby się w realu. Co wcale nie znaczy, że internetowy wizerunek Martyny i Brzydulli postrzegam tak samo...
Asterka10 napisał/a:Dla zaspokojenia ciekawości ,wiem z pierwszej ręki, że Brzydulla jest całkiem sympatyczną osobą.
Baaa...
Inaczej nie próbowałbym jej poderwać![]()
![]()
.
Yogi, już ja Cię rozgryzłam
.
A poza tym miło mi bardzo, aczkolwiek nie myślę o sobie w kategorii "popularnej" forumowiczki
.
Witam . Tak se pomyślałem że mogę wstawić tutaj ranking-zabawę na najpopularniejszą użytkowniczkę/użytkownika forum NetKobiety:
(Każdy punkt to jeden oddany głos)1. Miejsce - JagaBaba07 ; Wielokropek ; Olinka - 4 punkty
2. Miejsce - BabaOsiadła ; Truskaweczka19 ; Brzydulla ; YogiBear - 3 punkty
3. Miejsce - chaber05 ; mery90 ; Asterka ; Vian ; chandler ; Teo ; CynicznaHipo - 2 punkty
4. Miejsce - marena7 ; bosa ; PooprostuDaniel ; Gall Anonim ; Myszeczka ; cloyzy ; takijedenfacet820 ; vinnga ; Mika 09 ; Nemezys ;
Peonia ; Anamonne ; RoBaCek ; Przemo77 ; gojka ; Catwoman ; Kriss ; Kawencja ; nienahalny1234 ; NatiB ; Sadie ; Red
Pennylane ; Farmazonik - 1 punktW ten sposób chciałem wyróżnić wszystkie osoby lubiane i popularne. Naturalnie użytkowników tych jest pewnie dużo, dużo więcej. Może w przyszłości będą dodane. Panie zwycięsko !! Panowie też lubiani . Mam nadzieję BaboOsiadła ,że nie masz mi za złe pomysłu z "rankingiem". Proszę wszystkich o luźne podejście i ocenianie in plus osoby , które lubicie..
O jaaa, załapałam się! Bardzo mi miło, dzięki mery!
NatiB :*
ogolnie fajnie by bylo wszystkich poznac osobiscie. Tak jak dziewuszki pisaly napewno w rzeczywistosci duzo osob jest calkiem innych w rzeczywistosci niz w necie;)
Dobrej nocy wszystkim;)
krokodyl666 i agnik :-)
Chciałbym również poznać vinngę ; Annemonnę ; Przemo77 ; Kenobi... Jeszcze BabęOsiadłą. Jak sobie kogoś przypomnę to następnym razem. Piszcie też .
Osoby które chciałabym poznac to :
Wielokropek, Żyworódka, Catwoman, Ema, Anemonne, Baba Osiadła, Olinka, Truskaweczka19, Różyczka, Lexy, Paulina20, Sadie, Teo, Gojka i wiele innych duszyczek ![]()
Naturalnie K G B ! ! ! !
Naturalnie K G B ! ! ! !
A super i z wzajemnością!!, a poza chandlerem chciałabym poznać was wszystkich aktywnych
uważam, że każdy z was jest bardzo ciekawą osobowością i można się wiele dowiedzieć,nauczyć. Mam nadzieję, że planowany zlot przybliży nas do realizacji wymienianych "pragnień "
!
Chciałbym również poznać vinngę ; Annemonnę ; Przemo77 ; Kenobi... Jeszcze BabęOsiadłą. Jak sobie kogoś przypomnę to następnym razem. Piszcie też .
Dziękuję, że wcześniej napisałeś tę listę. Fajnie być popularną ^^ Hehe ![]()
chandler napisał/a:Chciałbym również poznać vinngę ; Annemonnę ; Przemo77 ; Kenobi... Jeszcze BabęOsiadłą. Jak sobie kogoś przypomnę to następnym razem. Piszcie też .
Dziękuję, że wcześniej napisałeś tę listę. Fajnie być popularną ^^ Hehe
Jesteś zarówno popularną jak i lubianą osóbką Truskaweczko19..
Kolejne zliczanie głosów popularności w wolnym czasie. Do tej pory prosimy głosować i przypominać sobie osoby lubiane. Pozdrawiam.
Postawiłbym na osoby, które wg mnie nie różnią się tym co piszą tutaj, a tym jakie są.
Ema na pewno, Asterka również, Jaga Baba - bo na pewno bym się pokłócił, z facetów, chyba nieobecny już Bullitt.
Ją chętnie poznalabym znakomitą większość forum a szczególnie (i tu na nickach skupiać się nie będę): nie marudne,zadowolone z życia,mądre,dowcipne i nie strzelajace foszków z żżartów,zdystansowane i mające ciekawe poglady na nurtujące mnie problemy.
Spokojnie więc niech większość z was wezmie to do siebie :-)
Chandler
Nie róbmy rankingu popularnosci bo to jakieś takie słabe mi się wydaje....I chyba nie o to chodziło szanownej założycielce tematu:-)
Postawiłbym na osoby, które wg mnie nie różnią się tym co piszą tutaj, a tym jakie są.
Ema na pewno, Asterka również, Jaga Baba - bo na pewno bym się pokłócił, z facetów, chyba nieobecny już Bullitt.
Ooo, Remi, dziękuję
. Aczkolwiek nie wiem, czy kłótnia byłaby dobrym elementem zapoznania
.
Ją chętnie poznalabym znakomitą większość forum a szczególnie (i tu na nickach skupiać się nie będę): nie marudne,zadowolone z życia,mądre,dowcipne i nie strzelajace foszków z żżartów,zdystansowane i mające ciekawe poglady na nurtujące mnie problemy.
Spokojnie więc niech większość z was wezmie to do siebie :-)
Chandler
Nie róbmy rankingu popularnosci bo to jakieś takie słabe mi się wydaje....I chyba nie o to chodziło szanownej założycielce tematu:-)
Naturalnie że nie jest konieczne robienie rankingu.. To była w sumie moja samowolka , bez wiedzy autorki tematu. Mam nadzieję że temat nie pójdzie w zapomnienie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kogo chciałybyście poznać?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024