Czy jemu jeszcze zależy?Nie rozumiem go - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy jemu jeszcze zależy?Nie rozumiem go

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Czy jemu jeszcze zależy?Nie rozumiem go

Na początku było cudowanie jedynym naszym problemem było to że mieszkamy od siebie 103 km a on pracuje do 18 widywaliśmy się więc raz w tygodniu czasem na noc z piątku na sobotę..Teraz widujemy się co 2-3 tygodnie miał poznać moich rodziców nie przyjechał napisał mi tylko, że jego tata złamał rękę i nie może.Ostatnio gdy zrobiłam mu awanturę, że już prawie wgl się nie widujemy on napisał że wszystko jest okej, ale mam tak nie napierać.Najpierw mi mówi o ślubie i dzieciach a potem mi pisze, że mam nie napierać! Wczoraj znowu pisałam czy dzisiaj przyjedzie bo miał przyjechać to odpisał "Miłego dnia Kochanie" No bardzo na temat... On twierdzi, że ma teraz w pracy dużą inwestycję i nie ma czasu odpisywać, ale przecież może odpisać po pracy albo w weekend ja uczę sie i pracuję a mimo to mam czas napisać .Mam wrażenie że on mnie zdradza i po prostu się mu znudziłam.Wie to z doświadczenia mój były też pisał mi, że ciągle jest w pracy i mnie unikał a potem się okazało, że ma inna.Co mam zrobić?jak to odbudować kocham Go!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jemu jeszcze zależy?Nie rozumiem go

na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała, może faktycznie ma dużo pracy i nie siły, aby odpisywać. Nie rób też zbyt często awantur, bo tak naprawdę nic to nie da. Poczekaj teraz na jego krok. Skoro go kochasz, to dasz radę i to wytrzymasz. Aaa i jeszcze jedno, to, że poprzedni chłopak miał inną, wcale nie oznacza, że ten obecny też może ją mieć. Nie wszyscy faceci są tacy sami, aczkolwiek wiadomo, że te uprzedzenia się ma.

3

,ale ja go raz złapałam na próbie zdrady i staram się mu znowu zaufać, ale to nie jest takie proste

4

Co to jest próba zdrady?

5

Napisane wiadomości w stylu " Kochanie jestem zawalony praca " nie wymaga godzinnego pisania...ewidentnie facet się znudził...moim zdaniem powinnaś odczekać, nie odzywać się...jeśli z jego strony będzie cisza to daj sobie spokój...nie warto inwestować uczuć na chwile...taki związek prędzej czy później i tak się rozleci

6

To jak raz spróbował ciebie zdradzić to może akurat aktualnie to właśnie i robi. Pojedź do niego bez zapowiedzi i będziesz wiedziała co tam u niego się dzieje

7

Złapałam go na pisaniu z taką jedną dziewczyną chciał się spotkać, ale ona nie chciała.Dzisiaj napisał mi że miał wypadek na motorze i był w szpitalu dzisiaj wyszedł bo był na obserwacji jakoś nie chce mi się w to wierzyć nie chce się spotkać.A wypisy nie są czasem w poniedziałek??

8

detmil_18, po pierwsze... jeśli chcesz cokolwiek "odbudować", to na pewno nie awanturami i podejrzeniami.
Po drugie... jeśli złapałaś go na "próbie zdrady", to być może faktycznie przerosła go znajomość na odległość i dość dalekie wyjazdy co tydzień, podczas gdy ma w pracy masę obowiązków.
Jakby nie było... to niczego nie rozwiążesz i nie wyjaśnisz kłótniami przez telefon. Poczekaj aż przyjedzie do Ciebie, a wtedy porozmawiaj z nim na spokojnie. Powiedz co Cię dręczy i co ci się nie podoba w waszym związku.
Naciskaniem na niego, kłótniami i pretensjami niczego nie uzyskasz, ani polepszenia sytuacji, ale szczerej odpowiedzi.

9

Nie widziałam się ze swoim chłopakiem 7 tygodni najpierw miał delegacje potem tata był chory i trzeba było się nim zająć, potem niby miał wypadek na motorze a potem mu się niby auto się popsuło.Okres mi się spóźniał powiedział, że chce tego dziecka, ale zrobiłam test okazało się ,że nie jestem w ciąży niby chciał dziecka ale mam wrażenie że on mnie już nie kocha jesteśmy ze sobą dość długo a on nie zna moich rodziców a ja jego zapytałam czy mnie z nimi pozna odpisał: Jasne! nie męcz mnie proszę esami było mi bardzo przykro nie odzywałam się tydzień napisał tylko "Miłego dnia" dzisiaj gadaliśmy przez telefon bo postawiłam mu ultimatum jak nie przyjedzie w ciągu tygodnia to koniec on na to że mnie kocha strasznie tęskni itp. Podlizywał się mówił że jestem cudowna, kochana i takie tam bajery ale już 3 tydzień auto mu naprawiają zapytałam czy nie może przyjechać pociągiem a on "Wyobrażasz sobie mnie w pociągu?" Mam wrażenie że on ucieka od  tego żeby poznać moich rodziców i żebym ja poznała jego rodziców kocham go i nie wiem czy on kocha mnie nie okazuje mi tego tylko mówi te słowa zapytalam czemu tak jest powiedział że nie potrafi okazywać uczuć. Kiedyś okazywał.Chciałabym to uratować ale jak???

10

Hej, nie wiem ile jesteście ze sobą ani nic ale z doświadczenia wiem że facet lubi "gonic króliczka" a nie go miec wink okaż trochę mniejsze zainteresowanie jego osobą, jeśli to nie poskutkuje to tak czy siak to by się rozleciało bo pamietaj nic na siłę nie zdziałasz smile kłótnie tak na prawde nic nie wnoszą do związku jedynie co to możecie w gniewie powiedzieć sobie za dużo co potem będzie was "prześladować" przez caly czas... smile najlepiej mieć "wyjebane" może to śmieszne, ale działa smile Powodzenia ! :*

11

detmil_18 napisał/a:

nie wiem czy on kocha mnie nie okazuje mi tego tylko mówi te słowa

Miłość się okazuje, a nie gada o niej.

Większość nieszczęśliwych kobiet tkwi w nieszczęśliwych związkach, bo zamiast patrzeć na czyny, słuchają słów.

12

kaldia napisał/a:

Hej, nie wiem ile jesteście ze sobą ani nic ale z doświadczenia wiem że facet lubi "gonic króliczka" a nie go miec wink okaż trochę mniejsze zainteresowanie jego osobą, jeśli to nie poskutkuje to tak czy siak to by się rozleciało bo pamietaj nic na siłę nie zdziałasz smile kłótnie tak na prawde nic nie wnoszą do związku jedynie co to możecie w gniewie powiedzieć sobie za dużo co potem będzie was "prześladować" przez caly czas... smile najlepiej mieć "wyjebane" może to śmieszne, ale działa smile Powodzenia ! :*

Dokładnie tak jak pisze w tym poście.Zacznij go olewac,nie naciskac i czas pokaże czy mu na Tobie zależy.?Wiem,że to trudne jak sie tak kocha,a jeszcze bardziej jak widzisz,że coś nie tak.Powodzenia w wytrwałości:)

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy jemu jeszcze zależy?Nie rozumiem go

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024