Oświadczyny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Oświadczyny.

Witam,

Mam pytanie, dotyczące oświadczyn.

Planuje się oświadczyć swojej dziewczynie, wpadłem na pomysł może i nie zbyt oryginalny, ale chciałem to zrobić na plaży przy zachodzie słońca i świeczkach, bo wybieramy się na wspólne wakacje. Jednak jutro wybieramy się zwiedzić zamek w Starej Lubovni na słowacji i pomyślałem, że to też bardzo oryginalne miejsce zwłaszcza, że mówię do niej księżniczko. Co radzicie ? dzieki z góry.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oświadczyny.

Ten Zamek to mistrzostwo świata!!! Ludzie , którzy tam pracują są ubrani w stroje z epoki. Klimat genialny, miejsc adekwatnych do oświadczyn przy zwiedzaniu mnóstwo:>
Pomysł fajny, lepszy niż plaża:)

Powodzenia !!!!

3

Pomysł z zamkiem oryginalniejszy niż plaża, a jeśli jednak zdecydujesz się na plażę, to po świece na plaży?
trzymam kciuki

4

ja osobiście wolałabym romantyczną plażę niż murowany zamek;)
ale to już zależy od kobiety:) Ty ją znasz najlepiej.
no i zgadzam się z tymi świeczkami.....???? co to za pomysł, świeczki na plaży:P

Powodzenia, oby powiedziała upragnione TAK:D

5

Twoja dziewczyna na pewno ucieszy się tak bardzo z samych zaręczyn, że miejsce nie będzie aż tak bardzo istotne. Najważniejsze, żebyś czuł, że to odpowiedni moment smile Mnie też czekają wkrótce zaręczyny i szczerze powiem, że będę najszczęśliwsza gdyby mój mężczyzna oświadczył się nawet w Mcdonaldzie smile

6

Fajnie ze sa jeszcze tacy faceci,  ktorzy potrafia zrobic cos romantycznego smile twoja dziewczyna bedzie napewno zachwycona

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024