jak rozmawiać z zakochaną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak rozmawiać z zakochaną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jak rozmawiać z zakochaną

cześć nie wchodziłam na to forum bardzo długo ale teraz potrzebuje porady.Moje życie nigdy nie układało się po mojej myśli ale teraz jest dobrze mieszkam z córką w uk pracuje mam mieszkanie co prawda jestem sama,ale szczerze uważa,że niektórzy są po prostu do tego stworzeni smile. ale nie osobie chciałam tu pisać kilka miesięcy temu przyjechała do mnie koleżanka pomagam jej się tu ustatkować ale ostatnio zaczęła się dziwnie zachowywać tzn wiem że umawia się z muzułmaninem i nawet mi to nie przeszkadzało ale ostatnio zapytała czy może on użyć mojego adresu do korespondencji bo on nie może swojego. widzę że interesuje się urzędami w moim mieście pytała gdzie jest najbliższy konsulat, boję się,że ona chcę za niego WYJŚĆ ZA MĄŻ! tutaj w uk jest wielu oszustów którzy szukają naiwnej która wyjdzie za nich a oni dostaną wizę i do widzenia, sama jak tu przyjechałam było mi ciężko to myślałam o takim ślubie ale za kasę ale nie dzięki. Dziewczyny jak ja mam z nią rozmawiać ona mówi że on jest inny (jak wszystkie) że nie mam rodziców bo zginęli w wypadku,że nie ma nikogo. że jest kochany i chcą być razem. czy uważacie że słusznie się martwię, czy po prostu ja już nie wierzę w szczerych mężczyzn i wszędzie widzę zło a ona powinna dać mu szansę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak rozmawiać z zakochaną

Moim zdaniem nie powinnaś wtrącać się w życie koleżanki. Ona jest dorosła i niech sama decyduje o swoim życiu...być może on naprawdę nie jest taki zły. Poznaj go. Jak Tobie coś w nim się nie spodoba to wtedy jej przedstaw swoje spostrzeżenia.

3

Moim zdaniem Twoje obawy co do uczciwosci tego mezczyzny sa uzasadnione i slusznie martwisz sie o kolezanake.

1. Ty masz mu uzyczyc Twojego adresu do korespondencji, bo on nie moze swojego - DLACZEGO NIE MOZE?

2. On nie ma rodzicow, bo zgineli w wypadku, nie ma nikogo.. (?)

Prawda moze byc taka, ze w swojej ojczyznie moze ma zone i dzieci, a Twoja kolezanka potrzebna jest mu do otrzymania wizy np.
Ona powinna byc bardzo ostrozna i nieufna. Z drugiej strony u czlowieka zakochanego mozg dziala gorzej, trudno o rozsadek.

Postaraj sie ostrzec ja przed pochopnymi decyzjami!

4

tylko że ona jest tu po prostu "nowa" nie wie że tu co trzeci obcokrajowiec(arab,hindus) chciałby ją za żonę.Jestem przekonana że jak z nim zerwie znajdzie się następny smutny i samotny szukający tej jedynej.wiecie na pewno że u nich małżeństwa za aranżowane to normalka dlatego nie muszą poznawać dziewczyny tak jak my tego chcemy w polsce np chodzić kilka miesięcy najlepiej lat oni się żenią po 2-3 miesiącach  ale później wychodzi na jaw błąd nie dopasowania się tylko że u nich to nie problem bo żona ma być zawsze posłuszna swojemu mężowi.

5

Ona jest najprawdopodobniej tak bardzo spragniona milosci i zwiazku, ze uwierzy kazdemu mezczyznie w kazda bajke.

Nie wierze za bardzo w to, ze uda Ci sie ja przekonac do ostroznosci w kontaktach z tym mezczyzna.
Nie mozna przezyc zycia za kogos.

Zycie nauczy ja moze ostroznosci w przyszlosci.. To moze byc nieprzyjemna lekcja.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak rozmawiać z zakochaną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024