Wstęrt do życia - co zrobić żeby to zmienić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Wstęrt do życia - co zrobić żeby to zmienić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wstęrt do życia - co zrobić żeby to zmienić?

Witam
Mam problem tylko że sama nie wiem jak go określić. Jestem w związku od 7 lat od 2 lat jesteśmy po ślubie. Mam wrażenie że już się wszystko wypaliło między nami. Ja już nie mam ochoty na seks, mój mąż jest dla mnie odrzucający. Już mu chyba nie ufam, wydaję mi się że nie mogę na nim polegać. Nie mam chęci do życia. Mamy dwie córki a w zasadzie trzy - Jedną z jego pierwszego małżeństwa, drugą z mojego pierwszego małżeństwa a trzecią wspólną - i chyba tylko one mnie przy życiu trzymają. Cały czas mam ochotę wyjść i gdzieś uciec jak najdalej tylko tak naprawdę nie wiem gdzie i co z dziećmi.
Mam dosyć wszystko się we mnie wypaliło. Co zrobić, ja zawsze jestem tą winną nawet jak coś jest nie tak nie z mojej winy to i tak ja jestem winna.  Niechce mi sie żyć nie mam żadnej motywacji do życia. Brakuje mi ciepła i czułości, zastanawiam się czy nie wziąść rozwodu czy nie poczekać na osobę która mnie obdarzy czułością miłością itd.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wstęrt do życia - co zrobić żeby to zmienić?

Marti, dlaczego uważasz że nie możesz już ufać mężowi? Dał Ci ku temu jakieś powody? Braki w małżeństwie można razem postarać się uzupełnić. Nie jest to niemożliwe, potrzebne są jednak chęci obu stron. Próbowałaś odświeżyć Wasze relacje?
To normalne ze po paru latach razem, nie jest tak jak na pierwszej randce. uczucia się zmieniają, co nie znaczy że muszą wygasać. Tylko żeby tak było, trzeba o nie dbać. Musieliście się przecież kochać, macie dziecko, co się zmieniło że tak dzisiaj postrzegasz swojego męża?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Wstęrt do życia - co zrobić żeby to zmienić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024