moja dziewczyna uprawiała sex z byłym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moja dziewczyna uprawiała sex z byłym

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 134 ]

1 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 18:55:39)

Temat: moja dziewczyna uprawiała sex z byłym

witam.mam pewien problem otóż jestem z dziewczyna i bardzo ja kocham ale dowiedziałem się ze gdy była ze swoim byłym uprawiała sex oralny.Przez to czuje się źle i dziwnie,nie wiem co mam o tym myśleć,nie przeszkadzało by to Wam i co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Chlopak159 (2013-05-28 19:03:41)

Odp: moja dziewczyna uprawiała sex z byłym

Nie myśl o tym na wszystko przyjdzie czas smile Poznajcie się dobrze i ważne ze się kochacie

3 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-28 19:00:24)

Qwerty, to normalne że jeśli jest się z kimś w związku, to uprawia się z nim seks, bo rozumiem że nie chodzi o zdradę, a o seks z byłym gdy nie byliście jeszcze razem.
A czy Wy kochaliście się już?

4

chodzi mi gdy chodziła ze swoim byłym kiedy jeszcze mnie nie znała

5

jeszcze nie,no niby normalne ze sex ale boli mnie jakoś ten sex oralny,nie wiem co o tym myśleć

6

No to w czym problem? Nie znała Cię wtedy, więc kochała się z obecnym swoim chłopakiem.
Ty tez pewnie chciałbyś kochać się ze swoją dziewczyną, prawda?

7 Ostatnio edytowany przez bestfastzombie (2013-05-28 19:02:35)

Ty sie chłopaku jeszcze zastanawiasz co masz zrobić..? rzuc ją przeciez to nie dopuszczalne, że gdy z tobą nie była i kochała kogos innego to uprawiała z nim seks! o nie o nie!

8 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-28 19:06:07)

qwerty100 napisał/a:

jeszcze nie,no niby normalne ze sex ale boli mnie jakoś ten sex oralny,nie wiem co o tym myśleć

Oralny czy jakikolwiek inny, to jest seks. To okazywanie czułości partnerowi. Nie widzę różnicy pomiędzy zwykłym a oralnym. To nic zdrożnego. Nie robiła tego z sąsiadem, ale z kochaną osobą. Nie ma co o tym rozmyślać. To było kiedyś, a teraz jest teraz. Jesteście razem i tylko to się liczy.

Poczytaj sobie podobne tematy, jest ich już kilka. Np. ten:
http://www.netkobiety.pl/t47705.html

9

niby tak ale nie mogę na razie o tym przestać myśleć,może lepiej było by gdybym nie wiedział?ale wtedy to i tak pewnie bym się domyślał nie wiem sam co mam o tym myśleć bardzo mnie to boli i nie umie sobie poradzić

10

a skąd to wiesz? sama Ci opowiedziała,czy wypytywałeś?

11

sam spytałem

12

qwerty100 napisał/a:

sam spytałem

Jeśli tyle będziesz MYŚLEĆ, to zniszczysz swój związek. Zaszczujesz swoją dziewczynę pytaniami i dociekaniem, co robiła, jak, kiedy, ile, dlaczego...? To niedopuszczalne w związku. Każdy miał wcześniej swoje życie, i nikomu nic do tego.
Albo kochasz, albo nie kochasz...

13

qwerty100 napisał/a:

sam spytałem

i po co Ci była ta ciekawość? a potem tylko wypominanie i wypytywanie jaki był poprzedni partner w sprawach seksu

14

Ile macie lat to po pierwsze ??

15 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 19:23:24)

dzięki ze zemną piszecie,teraz już wiem,wcześniej tego nie wiedziałem żeby się nie pytać i teraz nie wiem co mam myśleć o tym sexie oralnym,czy gdybym nie wiedział było by normalnie,a jak wiem to czy nie powinno mi to przeszkadzać itp mam taki mętlik w głowie..
lat ponad 20

16

a co seks oralny Ci nie pasuje? próbowałes? wink

17

nic do nie go nie mam ale chodzi o to ze uprawiała go z innym mężczyzna..

18

Jak teraz ci przeszkadza to raczej cały czas będzie ci przeszkadzało.
A ty jesteś prawiczkiem i nic nigdy nie robiłeś że ci to wszystko tak nie pasuje ?

19

radzę Ci żebys nie dopytywał więcej co z nim robiła bo to zle dla Ciebie i dla niej. Taki związek nie przetrwa. Moim zdaniem i tak nic z tego nie będzie skoro ty już sie nad tym zastanawiasz a jeszcze ze sob nie sypiacie. znając życie jak zaczniecie to będziesz zadawał pytania- czy z nim taż tak robiłas, czy on był lepszy i takie tam nie potrzebne do niczego pytania, które nic nie zmienią a Ciebie moga tylko wykończyć i Twoją dziewczynę rózwnież

20 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-28 19:31:31)

qwerty100 napisał/a:

nic do nie go nie mam ale chodzi o to ze uprawiała go z innym mężczyzna..

Uprawiała go z innym mężczyzną, bo Ciebie nie było w jej życiu, nie wiedziała o Twoim istnieniu nawet. Gdybyś to był Ty, to uprawiałaby go z Tobą. To chyba logiczne. Co ona niby miałaby teraz zrobić? Cofnąć czas? Błagać o przebaczenie? Przecież to nic złego. Seks to seks, czy oralny czy jakikolwiek inny. Miała prawo. Ty też miałeś prawo. Twoja prywatna sprawa czy go uprawiałeś czy nie, nikt Ci tego nie zabraniał, więc i Ty nie możesz mieć pretensji do dziewczyny. To absurdalne.
Albo się z tym pogódź albo znajdź dziewczynę, która będzie Ci odpowiadać. Ale uwierz mi... ciężko znaleźć kogoś "pod swoje dyktando", każdy miał kiedyś swoje życie i miał do tego pełne prawo.

21 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 19:30:57)

nie jestem prawiczkiem,przeszkadza nie wiem czy nie będzie mi to przeszkadzać,poprostu nie wiem,może ja mam jakiś problem z sobą,może to nic takiego?Wam by to przeszkadzało?
już się o nic nie wypytuje i nie mam zamiaru

22

Może i przeszkadza ale sie z tym nie odnoszę i staram zaakceptować (przeszłość na którą nie miałem wpływu)  a liczy się tylko tu i teraz !

23

nie mi w ogóle nie przeszkadza że mój facet miał jakieś przede mną
że uprawiał z nimi seks czy inne rzeczy,dla mnie to normalne,przecież nikt jasnowidzem nie jest i nie wie z kim w życiu się zwiąże

a twojej dziewczynie nie przeszkadza że jakieś przed nia miałeś?

24

W ogóle by mi to nie przeszkadzało.
Nie mamy wpływu na to co ktoś robił, zanim nas poznał.
Albo to zaakceptuje albo nie.
To już mój problem.
A tutaj ja problemu nie widzę, tym bardziej że Ty sam nie jesteś prawiczkiem, więc też masz doświadczenia seksualne, których dziewczyna Ci nie wypomina. Nie bądź więc egoistą.

25

Ręce opadają...

26

może dla Was nie ma żadnego problemu ale dla mnie jest i chciałbym aby ktoś mi pomógł z niego wyjść,zrozumieć go
może gdybym nie wiedział to by mi to nie przeszkadzało a może by i przeszkadzało bo pewnie i tak bym się domyślał bo każdy kto uprawia sex to już to robi no ale bym nie wiedział..nie wiem już sam

27

a co Ci konkretnie w tym seksie oralnym który z byłym uprawiała przeszkadza?

28

masz 20 lat a zachowujesz sie jak 16 latek który ma swój pierwszy raz przed sobą ... sam robiłeś takie rzeczy a wielce ci to przeszkadza... " nie dawaj jej buzi "

29

Ja myślę, że problem polega na tym, że miała w ustach penisa innego mężczyzny smile Niech zgadnę przeszkadza to Ci przy pocałunkach?

30 Ostatnio edytowany przez blank (2013-05-28 19:46:10)

Amarantka.wroc napisał/a:

Ręce opadają...

Ręce opadają to mało powiedziane tongue Ostatnio w ogóle jest jakiś wysyp tego typu tematów. A to komuś nie pasuje, że jego dziewczyna nie jest dziewicą, a to uprawiała seks oralny, to znowu zwykły. Jeszcze trochę, i ktoś założy wątek, że dziewczyna/chłopak raczyła kiedykolwiek wcześniej spojrzeć na innego/inną. Ludzie wypytują się o przeszłość partnera, nie mając dystansu do siebie i nie wiedząc czy sobie z tą wiedzą poradzą. A później płacz, bo nie mogę przestać myśleć, bo mnie to męczy, bo jak on/ona mogła. Nosz kur.. A co lepsze, często sami święci nie są, więc o co pretensje lol
Autorze, skoro jest to dla Ciebie taki problem nie do przeskoczenia, to ją zostaw. Twojego myślenia nikt nie zmieni, tylko Ty sam możesz zmienić swoje podejście i poukładać sobie wszystko. Twój wybór

31

chyba to ze mnie to brzydzi ze robiła to z innym
tez sobie myślę czy nie przeszkadzało by mi to gdyby mi nic nie powiedziała
gdybym nie wiedział może by mi to przeszkadzało ze nie wiem i bym się tylko domyślał.
nie wiem czy mnie to brzydzi czy co,sam nie wiem,ciężko mi z tym narazie,za dużo myśli i wszystkiego.
nie chce jej zostawić,chciałbym zmienić swoje myślenie

32

Musisz zaakceptować to, że była z kimś przed Tobą, i robiła to co robiła. Ona przeszłości nie zmieni, jeśli chcesz być szczęśliwy w tym związku musisz postarać się zmienić Twoje podejście do tego.

A jakie jest Twoje doświadczenie, miałeś kogoś przed nią?

33

miałem i tez uprawiałem sex oralny
najbardziej chyba boli mnie to ze wiem bo gdybym nie wiedział a się domyślał to chyba by mi to nie przeszkadzało

34

Co chwile gdybasz a co by bylo gdybym nie wiedział ale teraz wiesz i nic z tym nie zrobisz.
A ile z nią jesteś i czy dawno zerwała z tym byłym ?

35

No widzisz uprawiałeś seks oralny, to tak jakby ona miała Ci za złe, że używałeś ust do zaspokajania innej kobiety. Jakbyś się wtedy czuł?

36

Rozumiem że ty mogłeś uprawiac seks oralny a Ona nie ? Poszukaj takiej która nie ma przeszłości sekualnej tylko módł się żeby trafić na taką której nie będzie przeszkadzała Twoja przeszłość seksualna... Bo jak ona zacznie też wymyslać tak jak ty....... Jesteś egoista i myślisz tylko o sobie. przestań rozmyślać bo nic z tego nie będzie

37

Qwerty, idac Twoim tokiem myslenia... to zle robiles uprawiajac ze swoja ex sex oralny. Teraz ona bedzie miala problemy z kazdym nastepnym facetem. Jak mogles jej to zrobic? Dlaczego naraziles ja na problemy?
Przeciez moze spotkac kogos kto mysli podobnie jak Ty.

38

jestem z nią z pół roku a ona zerwała z nim gdzieś wtedy ale już się jej z nim nie układało od dawna.
ona nie wie o mojej przeszłości bo nie wypytywała bo nie jest taka głupia jak ja..

39

Widzisz problem ze szczerością w związku jest taki, że trzeba być gotowym na to co można usłyszeć, bo trzeba będzie z tą informacją jakoś sobie poradzić i z nią żyć.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Jak byś się czuł gdyby to ją odrzucało od Ciebie ze względu na to, że zaspokajałeś oralnie inną kobietę?

40

To niech ci przeszkadza jeszcze to że chwile po zerwaniu zastąpiła jego tobą a już będziesz miał komplet zmartwień !  : ) A tak na serio to wystarczy dorosnąć do akceptacji twojego problemu

41

qwerty100 napisał/a:

jestem z nią z pół roku a ona zerwała z nim gdzieś wtedy ale już się jej z nim nie układało od dawna.
ona nie wie o mojej przeszłości bo nie wypytywała bo nie jest taka głupia jak ja..

Qwerty, ona pewnie nie widzi w tym problemu, wiec nie wypytuje.
Odpowiedz mi teraz jeszcze na jedno zasadnicze pytanie...
Dlaczego uprawiałeś seks oralny z inną dziewczyną?

42

nie byłem gotowy to usłyszeć,nie zwróciłem na to wtedy uwagi ze będzie mogło mi przeszkadzać,ciekawość była silniejsza
agnik dziwnie bym się z tym czul ze jej to przeszkadza bo dla mnie to nic takiego
Margolinka ja byłem tylko osobą bierną ale gdybym miał okazje to bym to zrobił bo miałem na to ochotę,chciałbym jej sprawić przyjemność i sobie

43

jh0ri napisał/a:

A tak na serio to wystarczy dorosnąć do akceptacji twojego problemu

Mądrzejszej rady to już chyba nie znajdziesz smile

44 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-28 20:26:58)

qwerty100 napisał/a:

dziwnie bym się z tym czul ze jej to przeszkadza bo dla mnie to nic takiego

qwerty100 napisał/a:

gdybym miał okazje to bym to zrobił bo miałem na to ochotę,chciałbym jej sprawić przyjemność i sobie

Przeczytaj te dwa zdania tyle razy, aż zrozumiesz ze to bezsensowne, czym teraz tak się zamartwiasz.

A jeśli nadal będziesz uważał problemem, to że ona uprawiała seks oralny z byłym, to okażesz się strasznym egoistą.

Skoro dla Ciebie "to nic takiego", to i dla niej tak może być.

45 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 20:27:50)

ja sam nie wiem jaki ja mam problem,tu chodzi chyba o to ze mi to nie przeszkadza czy robiła czy nie tylko to ze ja o tym wiem,sam już nie wiem..
dzięki Wam chciałbym to zrozumieć bo nie chce jej ranić

46

Serio nie wierze że masz 20 lat ja mam 21 i tego typu problemów nie posiadam a też mam kobietę która miała swój pierwszy raz za sobą.

47

Oj kręcisz, kręcisz... sam już nie wiesz co piszesz. Skoro Ci nie przeszkadza, to co z tego że wiesz o tym. Idź zjedz kolacje, napij się ciepłej herbatki i napisz dziewczynie że ją kochasz. Nie zaprzątaj sobie już głowy durnotami wink

48

Margolinka ja sam nie wiem o co mi chodzi do końca,to jest ciężkie do zniesienia
po prostu dziwnie się z tym czuje ze wiem,wiec chyba jednak mi przeszkadza..
jh0ri a Twoja dziewczyna tez uprawiała wcześniej sex oralny?

49

Tak uprawiała ja tak samo go uprawiałem pytaj o co chcesz może ci jakoś pomogę !

50

Qwerty, ale co takiego złego jest w seksie oralnym dziewczyny z byłym chłopakiem? Coś więcej niż w seksie oralnym chłopaka z byłą dziewczyną? Bo nie rozumiem. Facet może wszystko, a dziewczyna jak chce to się nie szanuje? Oj... coś mi tu pachnie chorą zazdrością... Ona to zrobiła, bo sie nie szanowała, a Ty to zrobiłeś, bo chciałeś tylko dać przyjemność dziewczynie?

51 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 20:42:38)

tu nie chodzi o to ze się nie szanowała bo tak nie myślę tylko chyba mnie to brzydzi..sam juz nie wiem i czy mi to wgl przejdzie..

52

to chyba jakas prowokacja....:/

53 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-28 20:47:29)

qwerty100 napisał/a:

tu nie chodzi o to ze się nie szanowała bo tak nie myślę tylko chyba mnie to brzydzi

Brzydzi? A jak Tobie dziewczyna dawała oralną przyjemność, to nie było obrzydliwe prawda? Bo to byleś Ty a nie on!

qwerty100 napisał/a:

..sam juz nie wiem i czy mi to wgl przejdzie..

Jest więc jedyne wyjście. Rzuć ja w tej chwili i poszukaj sobie dziewczyny, która nie była "oralnie" z nikim.
Tylko pytaj o to na pierwszej randce, bo nie daj Boziu jeszcze zdąży się zakochać, a potem znów będzie ZONK, bo Cię obrzydzi.

54

A często spędzacie czas ze sobą że aż taki to problem ?  Moim zdaniem z biegiem chwil się przyzwyczaisz i przemożesz wstręt.

55 Ostatnio edytowany przez qwerty100 (2013-05-28 20:53:12)

Margolinka zrozum ze to nie jest łatwe dla mnie
jh0ri a skąd wiesz ze uprawiała,pytałeś? miałeś jakiś wstręt do tego?
staram się to wszystko zrozumieć

56

qwerty100 napisał/a:

Margolinka zrozum ze to nie jest łatwe dla mnie
jh0ri a skąd wiesz ze uprawiała,pytałeś? miałeś jakiś wstręt do tego?

Qwerty, a Ty nie rozumiesz że dociekając dalej, "co, dlaczego, jak i gdzie" nie zdziałasz nic dobrego.
Radziłabym wizytę u specjalisty.

57

Ja byłem ze swoją kobietą 3 lata widzisz seks bez pieszczenia się oralnie ? A moja teraźniejsza partnerka miała faceta przez 2 lata nie muszę pytać (to że ty zapytałeś było już niemniej dziwne i idiotyczne)  wiem że to robiła ale nie mam z tym problemu

58

wiem ze to było idiotyczne się o to pytać ale wtedy nie zdawałem sobie z tego sprawy.
już się nie wypytuje o nic.

59 Ostatnio edytowany przez jh0ri (2013-05-28 21:02:40)

A mi się zdaje że jesteś z nią od niedawna bo na tym etapie na jakim twierdzisz że jesteście taki problem poszedł by już w niepamięć a tobie po niby 6 miesiącach nagle się coś wkręciło że uprawiała oral ze swoim byłym , facet to przez ten czas buzi jej nie dawałeś ? ?

60

Ooo kolego, panna przed byciem z Tobą miała prawo robić co jej się podoba i z kim jej się podoba. Nie rób jej żadnych wyrzutów, bo jeszcze jej psychike zrysujesz tym i w końcu dojdzie do wniosku ze sex jest zły. Nie jest Ci łatwo to po co w to wnikałeś?
Teraz bierz to na klate jak facet a nie się rozmazujesz.

61

wcześniej nie myślałem ze to robiła,dopiero teraz się dowiedziałem.
ja żadnych jej wyrzutów z tego nie robię.
ja mam problem i sobie próbuje z nim poradzić

62

Tu raczej już nikt ci nie pomoże , masz facet 20 lat a przeszkadza ci ze twoja kobieta uprawiała seks oralny kiedys kiedys taaaam ? Rozumiem jak by zębów nie myła albo coś w tym stylu noo kurde. Brak mi zwyczajnie słów ; /

63

Umów się z eksem swojej panny i zrób mu laskę. Będziecie kwita.

64

jh0ri wiesz próbuje sobie to wszystko ułożyć w głowie i dzięki Wam próbuje zmienić swoje myślenie,może kiedyś nie będzie miało to dla mnie znaczenia ale na razie ma i dlatego chce żeby ktoś mądrzejszy mi pomógł to zrozumieć

65

Tego się nie da zrozumieć do tego trzeba dorosnąć !

Posty [ 1 do 65 z 134 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moja dziewczyna uprawiała sex z byłym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024