Faceci! Co myślicie o kobietach, które lubią pić alkohol? Istnieje taka obiegowa opinia, że kobieta nie powinna pić. Czy Wy uważacie tak samo? Czy traktujecie dziewczyny, które dużo piją, tak samo jak inne; czy raczej widzicie je wyłącznie jak swoje kumpele i nie chcielibyście się z nimi wiązać?
Ja ogólnie nie lubię jak kobieta pali papierosy
ale to nie jest uwzględnione w wątku
Picie alkoholu mi nie przeszkadza do póki są jakieś granice, na pewno nie chciał bym nieść zwłok do domu
Po za tym jak często kobieta pije i przesadza to bym się z nią nie związał na pewno
Ja ogólnie nie lubię jak kobieta pali papierosy
Picie alkoholu mi nie przeszkadza do póki są jakieś granice, na pewno nie chciał bym nieść zwłok do domu
Po za tym jak często kobieta pije i przesadza to bym się z nią nie związał na pewno
Kazdy ma prawo zaliczyc "zgona"
Czasem jest tak ze wypijesz 2 drinki i juz po Tobie, zalezy od dnia. Ale nie pisze tu o upijaniu się na kazdej imprezie. Ja ostatnio mało pije bo choc jeden drink wypije na drugi umieram.
4 2013-05-28 19:00:38 Ostatnio edytowany przez Chlopak159 (2013-05-28 20:27:10)
Chlopak159 napisał/a:Ja ogólnie nie lubię jak kobieta pali papierosy
Czasem jest tak ze wypijesz 2 drinki i juz po Tobie, zalezy od dnia. Ale nie pisze tu o upijaniu się na kazdej imprezie. Ja ostatnio mało pije bo choc jeden drink wypije na drugi umieram.
No można ale nie chciała byś żeby Twój partner miał tego zgona co imprezę ![]()
@down
uhh nie doczytalem sie
sorki
Napisalam, ze nie mowie o upijaniu sie na kazdej imprezie.... To zupelnie inna sprawa..
Jeśli człowiek nie panuje nad ilością spożywanego alkoholu i nie potrafi korzystać z niego w sposób rozważny, to budzi tylko moje współczucie, tudzież pogardę. Niezależnie od płci.
Nadmierne picie jest nieatrakcyjne, niezaleznie od plci. O ile ktokolwiek pije z umiarem, nie mam z tym zadnego problemu.
Jeśli człowiek nie panuje nad ilością spożywanego alkoholu i nie potrafi korzystać z niego w sposób rozważny, to budzi tylko moje współczucie, tudzież pogardę. Niezależnie od płci.
Tu musze ci przyznac racje.
Wg mnie dorosly czlowiek powinien tak pic by umiec sie mimo wszytko zachowac-czy to kobieta czy mezczyzna.
'' Kobieta pijana dupa sprzedana'' pewnie to i moze prawda ale nie rozumie jak mozna po pijaku '' dac w kiblu komus''(przepraszam za wyrazenie).
U nas na imprezach, musze powiedziec ,pijemy dosc duze ilosci alkoholu-piwo, Bacardi, wodka, Whisky...kazdy lubi co innegi. Nigdy nikomu nie zdarzylo sie az tak nietaktowne zachowanie by trzeba bylo sie wstydzic na drugi dzien. Ja swojego meza jesczcze nigdy nie widzialam zataczajacego sie lub majacego zgon.
Nie cierpie ludzi , ktorzy sa po alkoholu agresywni...
Moje zdanie jest takie samo. Niezależnie czy to facet czy kobieta: jak za dużo pije to jest porażka.
jak pijesz umiarkowanie to się nie przejmuj.
różne będą opinie.
nie pić bo to się nie podoba chłopakom? pff
nie palić bo to się komuś nie podoba? pff
nie przeklinać bo to nie wypada kobiecie ? pffff
myszeczka w takich bucikach chodzisz jak masz w avatarze ? ![]()
alkohol sam w sobie nie jest niczym zlym, ale jego nadmiar zwlaszcza u kobiety wyglada strasznie, jak kobieta ma klase, to skonczy na jednej lampce wina
Ja również uważam ,że to niezależne od płci. Jeśli ktoś po alkoholu nie potrafi się zachować tak żeby potem się nie wstydzić to nie powinien się brać za jakieś nadmierne picie:P
Ja nie widzę różnicy między płciami pod tym względem, byle pić z umiarem
, sama lubię sobie od czasu do czasu sznapsnąć
14 2015-01-28 21:33:39 Ostatnio edytowany przez Mały_Książe (2015-01-28 21:33:50)
Ja tam lubię jak laski piją, zawsze są potem łatwiejsze ![]()
pijana kobieta to widok żałosny
pijana kobieta to widok żałosny
Rownie zalosny jak pijany mezczyzna.
A co myślicie o sytuacji, gdy facet całkowicie zabrania swojej kobiecie pić alkohol, a sam też nigdy nie pije?
A co myślicie o sytuacji, gdy facet całkowicie zabrania swojej kobiecie pić alkohol, a sam też nigdy nie pije?
to jak pies ogrodnika, sam nie weźmie a innemu też nie da.
pitagoras napisał/a:pijana kobieta to widok żałosny
Nie, mężczyzna pijany na modłę rubaszno-żartująco-śpiewającą jest ok.Pijana kobieta jest żałosna zawsze.
A czy ma dla was znaczenie, co dokładnie pije? Tzn. czy piwo za piwem czy kieliszek wódki jeden za drugim?
Sama od czasu do czasu wypije piwko,winko czy jakas wódeczkę.
Im starsza jestem tym wiem jak sie zachować żeby później sie nie wstydzić.
Zdarzyło mi sie opić raz jedyny - ja piłam a facet kierował auto. Dobrze ze mialam osobistego ochroniarza
ale to bylo dawno i juz sama zapomnialam.
...działanie alkoholu u kobiet może doprowadzić do ryzykownego zachowania seksualnego, albo bardziej dobitnie..kobieta leżąca pijana w rowie...mogą być tego konsekwencje w postaci potomstwa..faceta nie zgwałcą jak się narąbie...
Prawda, nie ładnie wygląda pijana kobieta, najlepiej pić z głową, nie upijać się do nieprzytomności, sznapsnąć pod humorek.
dla mnie tak samo żałośnie wygląda pijany facet i pijana kobieta, nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto ciągle chodzi na imprezy i pije na umór.
Ja nie pije alkoholu prawie w ogóle i mój chłopak ma takie samo podejście do tego. Rozumiem można wypić okazjonalnie ale trzeba się jakoś zachowywać.
Ja bym nie związał się z kobietą, która sporo lub często pije. Rozumiem raz w tygodniu jakieś piwko ze znajomymi, kilka razy w roku jakieś grubsze ????. No i kobieta pijaca wino tudzież piwo ewentualnie jakiś jego pseudozamiennik wygląda dużo lepiej niż walaca wódę.
Co za głupota... Co to za różnica czy pije kobieta czy mężczyzna? Wszystko jest dla ludzi, a co za dużo to niezdrowo... Niby dlaczego ma być tak, że facetom uchodzi wszystko co przyjemne, a kobieta ma sobie wszystkiego odmawiać? No przepraszam bardzo. Mamy równouprawnienie, tak samo jak facet chodzę do pracy i zarabiam na rodzinę, więc chyba coś mi się od życia należy i mogę czasem wypić drinka z koleżankami. Uważam, że osoby pozwalające mężczyznom pić a kobietom nie, są po prostu niesprawiedliwe. I nie ma dla mnie różnicy czy widzę pijanego faceta czy kobietę - jeśli ktoś przegnie i pije za dużo, to wygląda żałośnie niezależnie od płci.
27 2015-02-09 18:41:54 Ostatnio edytowany przez ksiezniczka_czardasza (2015-02-09 18:44:38)
Jozefina napisał/a:pitagoras napisał/a:pijana kobieta to widok żałosny
Nie, mężczyzna pijany na modłę rubaszno-żartująco-śpiewającą jest ok.Pijana kobieta jest żałosna zawsze.
Nie, nie jest OK.
To żałosna polska mentalność każe widzieć pijanego w sztok faceta jako normalne zjawisko. To nie jest normalne, a generalnie upijanie się i alkoholizm wśród facetów w Polsce to wg statystyk poważny problem.
Poza tym w polskiej wiejskiej mentalności pozwalanie praktycznie na wszystko facetom, a jednocześnie zabranianie tego kobiecie to norma.
Upijać się w sztok nie powinien nikt, to ohydne. Ale nim Polacy do zrozumieją minie chyba tysiąc lat.
Chlopak159 napisał/a:Ja ogólnie nie lubię jak kobieta pali papierosy
Serio? To raczej objaw braku szacunku do samego siebie. A jeśli ktoś siebie nie szanuje to jaki z tego wniosek? Będzie szanowal innych, będzie tego szacunku wymagal dla siebie?