witam.byłam z takim jednym facetem.jestem mocno w nim zakochana.ostatnio nie układało sie...ostatni raz widzielismy sie w marcu przed swietami.potem widywalismy sie ale tylko czesc czesc i tyle.a problem w tym ze ze bylismy razem a on w ogole do mnie sie nie odzywał,nie pisal do mnie wiadomosci.mam go w znajomych na fb.dowiedzialam sie ze wyjechał za granice.no i teraz wrocil.i okazalo sie ze ma jakas.jak ja sie wkurzyłam..po prostu jestem dla niego jak kolo zapasowe.powiedzcie co moge zrobic.ja bym chciała go opierdzielic za to co mi zrobil.i jeszcze w ostatnim czasie dowiedziałam sie troche rzeczy ale nie bede wypisywac.co moge zrobic? wiem ze to glupie pytanie ale mnie to juz naprawde drazni i ja juz dłuzej tak nie wytrzymam
Nie rób nic! Po prostu zapomnij o nim i nie daj sobą więcej pomiatać, bo facet z Ciebie zadrwił..
łatwo ci powiedziec zebym nic nie robiła...dla mnie to jest takie cięzkie..
Wiem ,że jest ciężkie i bardzo Ci współczuję, ale uważam, że co byś mu nie powiedziała, to tylko się ośmieszysz.. Nie myśl już o nim i ucz się na własnych błędach, żeby żaden inny facet Cię nie skrzywdził. Na pewno od marca do niego pisałaś, pytałaś czemu milczy, skoro wtedy Cię olał, to i teraz to zrobi i nie odpisze.
może i tak zrobie..chocaz ja za bardzo czesto nie pisałam dlaczego milczy i takie tam..miesiac temu widział mnie na miescie i byłam z kolezankami a on potem do mnie pisze ze co ja tak ciagle z kolezankami chodze i czy sie nudzimy..jakis zazdrosny był..a teraz to ja najchetniej bym dała opie*dol bo co ostatnio słyszałam to juz przegiecie.
A co byś chciała zrobić?
ja bym chciała go opierdzielic za to co mi zrobił..bo ani nie powiedzial ze to koniec z nami...gdyby chociaz napisał smsa ze to koniec to bym zrozumiała..a tu co...nie odzywal sie do mnie i znalazl se laske i w dodatku ma z nią dziecko..to o czym tu myslec?? jednym słowem: kochanka..tak to wyglada
Zamyślona no to tym bardziej daj sobie z nim spokój.
Zajmij się czymś co lubisz... czymkolwiek ![]()
Jeszcze nadarzy się okazja że go objedziesz,jeśli
to ci pomoże.
Wiem że jest ciężko jak się człowiek zakocha,ale
czas leczy rany .Na pewno w swoim życiu
spotkasz kogoś wartościowszego, lepszego...
Powodzenia życzę