jestem dla niego jak koło zapasowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem dla niego jak koło zapasowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: jestem dla niego jak koło zapasowe

witam.byłam z takim jednym facetem.jestem mocno w nim zakochana.ostatnio nie układało sie...ostatni raz widzielismy sie w marcu przed swietami.potem widywalismy sie ale tylko czesc czesc i tyle.a problem w tym ze ze bylismy razem a on w ogole do mnie sie nie odzywał,nie pisal do mnie wiadomosci.mam go w znajomych na fb.dowiedzialam sie ze wyjechał za granice.no i teraz wrocil.i okazalo sie ze ma jakas.jak ja sie wkurzyłam..po prostu jestem dla niego jak kolo zapasowe.powiedzcie co moge zrobic.ja bym chciała go opierdzielic za to co mi zrobil.i jeszcze w ostatnim czasie dowiedziałam sie troche rzeczy ale nie bede wypisywac.co moge zrobic? wiem ze to glupie pytanie ale mnie to juz naprawde drazni i ja juz dłuzej tak nie wytrzymam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem dla niego jak koło zapasowe

Nie rób nic! Po prostu zapomnij o nim i nie daj sobą więcej pomiatać, bo facet z Ciebie zadrwił..

3

łatwo ci powiedziec zebym nic nie robiła...dla mnie to jest takie cięzkie..

4

Wiem ,że jest ciężkie i bardzo Ci współczuję, ale uważam, że co byś mu nie powiedziała, to tylko się ośmieszysz.. Nie myśl już o nim i ucz się na własnych błędach, żeby żaden inny facet Cię nie skrzywdził. Na pewno od marca do niego pisałaś, pytałaś czemu milczy, skoro wtedy Cię olał, to i teraz to zrobi i nie odpisze.

5

może i tak zrobie..chocaz ja za bardzo czesto nie pisałam dlaczego milczy i takie tam..miesiac temu widział mnie na miescie i byłam z kolezankami a on potem do mnie pisze ze co ja tak ciagle z kolezankami chodze i czy sie nudzimy..jakis zazdrosny był..a teraz to ja najchetniej bym dała opie*dol bo co ostatnio słyszałam to juz przegiecie.

6

A co byś chciała zrobić?

7

ja bym chciała go opierdzielic za to co mi zrobił..bo ani nie powiedzial ze to koniec z nami...gdyby chociaz napisał smsa ze to koniec to bym zrozumiała..a tu co...nie odzywal sie do mnie i znalazl se laske i w dodatku ma z nią dziecko..to o czym tu myslec?? jednym słowem: kochanka..tak to wyglada

8

Zamyślona no to tym bardziej daj sobie z nim spokój.
Zajmij się czymś co lubisz... czymkolwiek smile

Jeszcze nadarzy się okazja że go objedziesz,jeśli
to ci pomoże.
Wiem że jest ciężko jak się człowiek zakocha,ale
czas leczy rany .Na pewno w swoim życiu
spotkasz kogoś wartościowszego, lepszego...

Powodzenia życzę

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem dla niego jak koło zapasowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024