Witam, mam na imie Artur obecnie mieszkam w belgi i mam pewien problem... w sumie nawet duzy...
Obecnie mam 27 lat. Majac 13 lat mialem juz pierwsza dziewczyne i te dziewczyny zmienialy sie az do 25 lat. Ogolnie bylo ich ponad 20 z czego spalem z 6. Ostatnie 2 lata bylem sam, chyba sie wypalilem uczuciowo.
Dwa miesiace temu poznalem pewnego chlopaka ktory jest ode mnie mlodszy o 5 lat. Rozmawialismy sporo czasu potem wspolne piwka, kino, basen. Pewnego dnia wypilismy za duzo i on zaczal mnie calowac... co najlepsze ja tego nie przerwalem i tak calowalismy sie z godzine. Wyznal mi ze jest gejem. SZOK. Chcialem zerwac z nim kontakt ale upieral sie ze juz wiecej tego nie zrobi. No ok. Pewnego slonecznego dnia pojechalismy autem na ryby. Gdzie znowu doszlo do kontaktu oczywiscie przez niego.. Nie wiem czemu ale on mnie bardziej podnieca niz kobiety ktore chodza w mini... Jest mlodszy, bardzo przystojny, nizszy ode mnie i z tego co widze chyba jest romantykiem. Bo uwielbia sie do mnie przytulac i delikatnie calowac.
On jest szczesliwy a ja mam mieszane uczucia.... Co sie ze mna dzieje?? Przeciez ja nigdy nie mialem kontaktu z innym facetem... Nie wiem co mam myslec. Czy ja rzeczywiscie jestem gejem? Nigdy mi sie nie ukladalo w zwiazkach z kobietami. Ale teraz nie wiem o czym myslec. Pol nocy nie spie bo mysle nad tym kim ja do cholery jestem? W "naszym zwiazku" on jest pasywny, ale jeszcze nie bylo seksu bo mu mowie ze potrzebuje wiecej czasu. Jak na razie sie calowalismy, przytulalismy, byla wspolna masturbacja i on mi czesto robi loda chodz go o to nie prosze, i nawet czasem odmawiam ale on jest uparty i musi... Nie powiem to co robimy jest bardzo przyjemne. Ale nie czuje sie soba...
Teraz kilka pytan do Was:
1.Dlaczego mimo ze on mnie podnieca nie czuje sie komfortowo bedac z nim. Ten stan pojawia sie gdy on idzie do domu. Czasami tez jak mnie przytula.
2.Czy ja jestem rasowym gejem? A moze BI? Czym ja jestem wedlug Was?
3.Powinienem z nim zerwac kontakt czy dalej w to brnąć?
4.Co sie ze mna moze dziac?
Z gory dziekuje za udzielenie odp na powyzsze pytania. Przepraszam za chaotyczny tekst ale jestem zmeczony i nie moge zebrac mysli. A za godzine musze isc do pracy