Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu

Zakochałam się w chłopaku z którym pisałam rok temu ale po jakimś czasie pisania nasz kontakt się urwał. BArdzo go kocham i nie wiem co mam robić?? Chciałam do niego napisać ale nie wiem co... Może ktoś mi pomorze sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu

Napisz do niego np. "Hej co słychać? Dawno się widzieliśmy" lub "Hej czy mogę Cie zaprosić na kawę i porozmawiać o starych dobrych czasach" tongue Możesz zacząć rozmowę na wiele sposobów, a rozmowa dalej potoczy się sama smile

3

Odp: Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu

Kochasz się w  kimś z kim relacja opierała się na "pisaniu"? Zatem widocznie kochasz, ale swoją wizję jego osoby, a nie jego! Nie można kochać kogoś, kogo się nawet nie zna.

Natomiast skoro fajnie wam sie rozmawiało, to dlaczego nie odnowić tej znajomości?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w chłopaku. Nie wiem co roić bo nie mam z nim kontaktu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024