Buty do złotej sukienki??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty do złotej sukienki???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Buty do złotej sukienki???

Dziewczyny jakie buty? Sukienka złota z Orsaya teraz w przecenie jest, chcialam  buty czerwone ale nie wiem czy beda ok, a jak teraz przeglądałam to podobaja mi sie buty w kolorze cielistym, bez , nude ... ? Co Wy na to?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Buty do złotej sukienki???

klasyczne czarne szpilki się sprawdzą. Z czerwonymi może trochę zbyt krzykliwie, a zaś z beżem czy cielistymi pewnie by sie zlewało za bardzo. A możesz wkleić zdjęcie tej sukienki? Łatwiej będzie coś doradzić. smile

3

Czerwień jak najbardziej pasuje do złotej sukienki, ale trzeba pamiętać, żeby miały mniej więcej ten sam ton (w sensie- żeby do ciemno-złotej sukienki nie dobrać butów w odcieniu czerwieni strażackiej tongue ). Opcja nude lub beż też jak najbardziej się sprawdzą smile

4

Szpilki w kolorze cielistym lub czarne wedlug mnie smile

5

Ja może jestem staroświecka ale wydaje mi się że tylko czarne,z czerwonymi będzie zbyt krzykliwie

6 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2013-05-23 12:27:24)

Owszem, czerń pasuje do złotej sukienki, jednak zawsze będę Was namawiać do eksperymentowania z kolorami tongue. I przy tym odcieniu złota na sukience czerń możne ją przytłoczyć.

http://img42.imageshack.us/img42/7586/image6sy.jpg

7

Nie umiem dodac zdjecia,ale jak wpiszecie w wyszukiwarce zlota sukienka orsay, to pojawi sie ona smile
Złota, przed kolano rozkloszowana z zakladkami.

Pojade sprawdzic co w sklepach i zobacze, buty czarne mam, ale cielistego koloru nie mam a przydałyby mi sie tez do pracy, klasyczne szpilki bez zadnych koturn, bo te juz wychodza z obiegu, ale ale ale.... Nie wyrzuce zadnej pary butów gdyz za kilka lat znow beda trendy smile

Dziewczyny a fryzura typu merlin monroe bedzie ok ??? smile:):):)

8

Myślę że bezowe będa ok, ale te miętowe tez całkiem fajnie się komponują:)

9

A ja myślę, że z czerwonymi butami byłoby idealnie, beżowe i czarne też ok. Włosy uczesałabym w koczek, albo w taki potargany warkocz, jeśli masz długie.

10

Ja poszłabym w kierunku ciemnej czerwieni lub odcieni zieleni, mięty - zieleń też pięknie komponuje się ze złotem. Beż czy nude są w porządku, ale rzeczywiście całość może okazać się zbyt jednolita. Za to klasyczna czerń, choć oczywiście uniwersalna i bezpieczna, na ten sezon jest chyba nieco zbyt kontrastowa.

Co do fryzury w stylu Marylin Monroe, moim zdaniem pasuje do stylizacji, ale ja osobiście nie lubię takich słodkich kobietek, więc skoro pytasz, to jednak nie polecam. Niemniej to Ty masz się w niej dobrze czuć wink.

11

Ja wybrałabym miętowe lub koralowe, szczególnie do letniej stylizacji.

Niestety, nie mogę jeszcze umieszczać zdjęć w postach, dlatego moje propozycję postaram się do Ciebie wysłać w wiadomości smile

13

Kochane, kupilam buty koloru nude, wysoka szpila wygladaly cudnie zrobily furore przez pierwsze dwie godziny, a dlatego tak krótko poniewaz jak bylam dac tacie kluczyki od samochodu, wracalam do mi centralnie odpadł obcas!!!! Nie złamał sie tylko odpadł, myslalam ze sie zagotuje we mnie, na szczescie mialam w samochodzie buty do pracy czarne szpilki i w nich pozniej sie bawiłam, buty oddalam do reklamacji, w sumie dalam za nie 120 zł, mało nie mało, ale niech daja nowe albo oddaja kase! wink

Fryz włosy krecone, make up delikatny, blyszczyk pod pomarancz, kupialm w rossmanie jak byly promocje wink

14

No to miałaś wybitnego pecha z tymi butami, ale dobrze, że były zapasowe!
A jakiej firmy te buty?

15

Jak przebralam na te czarne "borcuchy" to az sie zle czułam wink

Buty fimry Altero, tzn w tym sklepie kupilam

16

Zawsze to lepiej w czarnych ,,borcuchach" niż na bosaka, to jest dopiero porażka :)i

17

moNniaaaa napisał/a:

Owszem, czerń pasuje do złotej sukienki, jednak zawsze będę Was namawiać do eksperymentowania z kolorami tongue. I przy tym odcieniu złota na sukience czerń możne ją przytłoczyć.

http://img42.imageshack.us/img42/7586/image6sy.jpg

Świetnie wybrałaś te dodatki:) Sama skorzystam z pomysłów:)

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty do złotej sukienki???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024